Új hozzászólás Aktív témák
-
Iomega
addikt
Én úgy tudom, hogy a Nokia Drive a telefon megvásárlásától számítva 3 hónapig működik a hangos navigáció, majd utána fizetős. Offline-nak offline, csak 3 hónap után , ha nem fizetsz, akkor néma off navigációd lesz.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Ricsike93
csendes tag
VAlaki láttam írta hogy 2-300Ft egy játék ha fizetés játékor szeretnél letőlteni, ezen az oldalon [link] pedig 710-től kezdődnek az árak egy "normálisabb" játék pedig 1200Ft.
-
-
Воланд
titán
válasz Ricsike93 #311 üzenetére
persze, vannak masok is. csak altalaban az, hogy xbox live-os az adott jatek garanciat ad a minosegre is. ha megnezed az ingyenes jatekok kozott is sok van ami a felhasznalok velemenye alapjan jo.
ezt meg ezt is erdemes olvasgatni, vagy megnezni a videokat.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Ricsike93
csendes tag
Pont nézegetem az ingyenes játékokat, azért itt is vannak szép játékok amik szerintem színvonalasabbak A rendes Market-en is vannak ilyen játékok amik azért elég jók? Csak mert ezt a telefont néztem ki magamnak és én elég sokat játszanék rajta, zenélnék, videoznék, böngésznék egszóval multimédiásan használnám a legjobban. (egyébként optimus és a 710-es között vaciláltam, szerinted?) Nem tudod h t-mobile nál körülbelűl mikor lesz elérhető??? Már mint nem előrendeléses.
-
Воланд
titán
válasz Ricsike93 #313 üzenetére
ez a rendes market, marmint annak a webes felulete. ha telefonrol nezed, akkor is ezt latod, csak igy. nekem is csak ingyenes jatekok vannak fent, eleg jo a tobbsege. itt van az alkalmazasok topicja.
videozas alatt mit ertesz?
nem tudom, hogy mikor lesz elerheto.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Ricsike93
csendes tag
Videozás alatt azt h esetleg hosszú utazásnál ráteszek egy filmet, de leginkább youtube-os videok (azért annyira nem videoznék, csak ritkábban) Film meg max 1 évben 2-3x.
(az optimust ajánlanád te vagy a 710-et?? Inkább a 710 felé húzok valamiért, nekem a rendszere "elegánsabbnak", komolyabbnak tünik és hát gyorsabb is, elég gördülékeny) -
Воланд
titán
válasz Ricsike93 #315 üzenetére
akkor jo, csak azert kerdeztem, mert videok teren eleg finnyas a wp7-t, ha videot akarsz feltolteni azt a zune-nal kell, es o altalaban konvertalni szokott.
egyertelmuen a nokia.
-
Ricsike93
csendes tag
-
Abysmal
aktív tag
Az, hogy xbox live-os, miért garancia a minőségre? Bármelyik játékba beépítheti a fejlesztő, nem? Esetleg pénzbe kerül az, hogy live kompatibilissé tegye a fejlesztő a játékot?
WP7-en is szoktak lenni olyan akciók, mint iOS-en, hogy 1-1 alkalmazás ingyenesen/olcsóbban elérhető pl. egy napig? Ott is van alkalmazáson belüli vásárlásra lehetőség (pl. ingyenes játék, de pár pályáért fizetni kell), vagy csak ez a demo-s módszer él?
-
Воланд
titán
a live-os cimeket a microsoft engedelyezi. tudtommal barki fejleszthet live-ra jatekot (a fejlesztoi kornyezetet ingyen le lehet tolteni), de ha az ms-nek nem tetszik, akkor nem engedelyezik. nem csak annyibol all, hogy hozzadob 20 achievement-et aztan csokolom, hanem tenyleg adni kell a minosegre is. en ennyit tudok rola, de egy fejleszto biztosan jobban tudja.
heti akcio van, egy live-os jatek egy hetig szokot x %-al olcsobb lenni. csak ez a demo van, x palya elerheto, a tobbiert fizetni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Nem, elvileg úgy lenne ahogy mondod, vagy legalább is a lehetőség mindenkinek elérhető lenne de nincs így, jelenleg csak közvetlenül a MS Games Studiosnak fejlesztők illetve a Microsoft-certified kiadók kapnak lehetőséget erre.
Tehát K.Béla programozó egyetemista hiába készít fasza játékot, esélye sincs abból önállóan XBL címet kreálnia.
Every developer’s needs are different, but we strive to add value for our partners by leveraging production, business development, test, internationalization, and marketing resources at Microsoft Game Studios. We also work with developers to integrate and certify Xbox LIVE services in their games. At this time, Xbox LIVE is only available to developers who are working with third-party, Microsoft-certified publishers or to developers working directly with Microsoft Game Studios.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Ricsike93
csendes tag
Lehetséges h buta kérdés és akkor elnézést kérek tölletek, de WP-ra nincs Viber???
-
Воланд
titán
atviszi, mivel magat az appot nem kell meg egyszer letoltened, alapbol leszedi az egeszet, csak korlatozva vannak az elerheto palyak.
-
gzbotii
nagyúr
Hat nem azert de en fogadnek veled, hogy 2x annyit kapok mind te
Ugyanis nekem es az ismeroseim tobbsegenek Orenge Ro-nal olyan opcionk van, hogy 5 euroert korlatlan sms, 2000p, 150MB, 75 nemzetkozi sms es perc
Szoval csak a baratnomtol kapok ugy napi 70-etWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Boha
aktív tag
Talán evvel a készülékkel a nokia visszaveheti a helyét a telefonpiacon, ha mégse akkor nem tudom mi ellenszere lehetne az android dömpinges növekedése ellen. Win mobilba még lehet jobban jövőt látni a középső-felső kategóriában de symbian az kevés oda, nagyon kevés. Persze nem csak a szoftver a lényeg hanem a hardver is viszont ebbe még tudják tartani a szintet a konkurencia mellett ahogy ez látszódik is. Ár/érték arányba a nokia kicsit drágább volt mindig is a többi mobilgyártó mellett, de ez a készülék bebizonyíthatja a jelenlegi árába vagy ára alatt hogy még tudnak ők jót csinálni jó árban
[ Szerkesztve ]
OBORZIL
-
Boha
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
OBORZIL
-
neooen
aktív tag
Kb milyen ütemben csökkenek egy adott telefon árai a szolgáltatóknál? Mennyi az az idő,a mit érdemes kivárni és ami után már csak jelentéktelen mértékben változik a telefon ára?
A másik pedig, jól látom, hogy ilyen nagy árkülönbség lehet a szolgáltatóknál telefon és telefon között?
Nokia 700
Vodafone: 7990 Ft-os havidíjnál (2.000Ft online kedvezménnyel) 47.990 Ft
T-Mobile: 8550 Ft-os havidíjnál 35.991 FtElnéztem valamit?
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
Blyan
félisten
-
Kleroo
veterán
T-mobilnál meghökkentően jó áron van. Szerintem ez csak valami bevezető ár náluk.
Örülnék ha Djuicenál is lenne 50körül,mert akkor beneveznék újra egy Nokiára a sokat szidott/dicsért winphonennal a fedélzeten.Szerintem 1-2hónapot elég várni.Onnantól csak akció/átlagos avulás kérdése mikor megy lejjebb.
szerka átvertél a "700"-al
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
neooen
aktív tag
Blyan, Kleroo:
Bocs srácok . Erre nem is gondoltam, hogy félrevezethetlek benneteket. Vágtam, hogy az nem a mi Lumiánk. Csak árban és márkában hasonlóval akartam példálozni. Az fel sem tűnt, hogy majdnem ugyan az a tipuszáma .
Szóval 1-2 hónapot elég várni?! Azt fél lábon is kibírom feltéve, ha lesz a Vodánál is és nem lesz olyan nagy árkülönbség, mint az előbb linkelt 700-asnál.Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
Kelvin
őstag
"Szóval 1-2 hónapot elég várni?!"
Ezt kétlem, főleg a mostani helyzetben.
A jelenlegi árát is furcsállom, az előfizetésemhez újabb hűsséggel 60e körül elvihetem. Persze majd ha lesz /T-mobile/[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
neooen
aktív tag
Ezek szerint az is lehet, hogy a kezdő árhoz képest drágább lesz majd?!
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest