Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• krisi047

aktív tag

Sziasztok júzerek!
    QWERTZ billentyűs telefont szeretnék vásárolni. Sokat nézelődtem az utóbbi időben, az E71 és a Blackberry Bold között vacilálok. Kérlek segítsetek a választásban, mert már tényleg nem tudok dönteni! Köszi

ui. elsősorban azok véleményére számítok, akik használták már mindkettőt vagy nagyon jártasak a témában.

• krisi047

aktív tag

válasz <NewL> #3221 üzenetére

Pont ezért írtam ide, hogy elfogult véleményekkel vitázhassak. :) De ha ilyen válaszokat kapok, hogy szinte mindenben jobb, kivéve a BB funkciót, akkor úgy látom tényleg kár vitázni, mert a legtöbb dologban egyértelműen lesöpri az E71-et. Nekem a BB OS miatt vannak leginkább aggodalmaim, mert egyáltalán nem ismerem, mennyire bővíthető vagy buherálható. Ha csapnivaló, nyilván akkor a másik lehet a befutó. Illetve még az összeszerelési minőség, tartós használat ilyesmi érdekelt volna etc. Sajnos itthon kevés embernek van és nem nagyon van kialakult vélemény. Az aksijáról mindenhol azt olvasom, hogy átlag használattal 3 napot simán elmegy push mail funkcióval is a BB, az E71-ről szintén ugyanezt az adatot. De egyébként lényegében egy érvet se hallottam sajnos, csak hogy a push mail miatt jobb, de tudtommal van Symbianra is BB kliens, szóval ez sem indok. Ami az E71-től elveszi a kedvem, az hogy nem túl jó minőségű a felépítése tartós használat esetén, ugyanis olvasom itt, hogy a billentyűkkel problémák vannak, kopik és a kijelző is telemegy porral. Egy ilyen árkategóriás telefon legyen már minőségi. Ja, és egyébként az ár nem számít, mert a T-től szeretnék venni és ott egy árban vannak. A másik, amit nem tartok még előnyösnek, hogy olvastam pár fórumban meg tesztben, hogy szétszakad a telefonhívás, lefagy közben satöbbi. És persze ez a dátum probléma, hogy elfelejti hányadika van és ébreszteni sem mindig szeret. Ezt több Symbianos Nokia fórumban is olvastam és számomra ezek azért alapfunkciók, amivel egy 3210-es is megbirkózott. Ezekre vannak-e BIZTOS megoldások, hasonlókra gondoltam.
    De azért köszönöm szépen a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák