- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Na végül iPhone 3GS 16GB lett belőle! Nem lehet és nem is érdemes összehasonlítani az E71 egy kitűnő okostelefon az iPhone pedig egy zseb Machintos szerintem!
-
nagyúr
Sziasztok!
tudna vki adni egy olyan linket ahonnan le tudom tölteni ezt az sw-t : 400.21.013
mindenhol van leirás,5-ször körbe küld,és mindig ott vagyok ahonnan elindultam.
nem találok egy linket ahonnan le is tudom tölteni azt a fájlt.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz RandomGosu #4705 üzenetére
kifejtenéd ezt kicsit jobban ?
egyébként nekem az a 107Mb-os fájl kellene.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
sehol nem találom azt a 400-as sw-t
amióta felraktam rá a 300-as sw-t,
azóta 1.5-2 nap alatt lemerül a teló és alig használom
előtte meg elment 4-5 napig is.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz RandomGosu #4708 üzenetére
amikor elinditom az NSU-t.akkor kiirja hogy a 300-as a legfrissebb.
mások akkor hogy tudnak E71-en 400-ast használni ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz RandomGosu #4710 üzenetére
t-mobilos
-
nagyúr
válasz RandomGosu #4712 üzenetére
bsszák meg.
a régit hogy tudom visszatenni ?
-
pilsner
aktív tag
válasz akoska07 #4713 üzenetére
a régit nem tudod. viszont át tudod írni a product code-ot ( itt olvashatsz róla bővebben), de nem tudom, hogy ez a szolgáltatónál nem jár-e garanciavesztéssel. egy másik product code esetén rá tudod tenni a 400.-as fw-t.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
pilsner
aktív tag
válasz RandomGosu #4715 üzenetére
akkor elnézést. és nyilván észreveszik, mert ha visszavisznek hozzájuk egy telefont, akkor megpróbálnak rajta majd frissíteni, és akkor észreveszik mindenképp.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
nagyúr
válasz Szabeszka #4718 üzenetére
van rajta garmin mobilext,de nem nagyon használom.
le turtam most róla.
holnap feltöltöm a telót és megnézem mi a helyzet.a teló pár hetes csupán,nem szereték garit bukni
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz RandomGosu #4720 üzenetére
tegnap legyalultama garmint-t
ma feltöltöttem teljesen.
kiváncsi leszek visszajön-e a "régi énje"ha vhol bunkók,hát ebben az üzletben azok.
[ Szerkesztve ]
-
RandomGosu
senior tag
-
nagyúr
válasz RandomGosu #4722 üzenetére
én egyenlőre még nem használom az e-mail és wifi részeket.
ha uton vagyok,akkor néha tv-zünk (főleg az asszony)remélem vissza áll a rend. holnap már sztem tudok majd fejleményt mondani.
-
Szabeszka
aktív tag
válasz RandomGosu #4720 üzenetére
Ezeket az akksikat már nem kell (sőt állítólag nem is szabad) formázni, szóval erre nem foghatják, és ha az akksi nem teljesít úgy, ahogy te elvárod, akkor garanciában be kell vizsgálniuk, maximum visszaadják úgy ahogy beadtad.
On the road again
-
RandomGosu
senior tag
-
akisbandi
aktív tag
Sziasztok!
Nem igazodok ki a Mail for Exchange-ben. Be lehet valahogy állítani, hogy ne csak a Beérkezett mappát lássam, hanem az Elküldötteket, a Beérkezett alá sorolt mappákat is például?
Szoknom kell a winmo után, izzadok rendesen.Free témát a t-mobile-os szoft miatt nem akar elfogadni tanúsítvány hiba miatt?
-
-
akisbandi
aktív tag
válasz akisbandi #4726 üzenetére
Találtam egy Dataviz RoadSync nevű programot az exchange kiváltására. Egész korrekt, a belső mappáknál már ki tudom választani, hogy szinkronizáljon-e. Mindet mutatja, kivétel az elküldöttet. Fél siker. Ja, és html vagy richtext lehet a megjelenítés módja. Egész korrekt. Potom 50 dollár, igaz van egy 30 napos próbaverzió is.
A telepítést a tanúsítvány ellenőrzés kikapcsolásával megoldottam.
Már csak egy olyan excelt kezelő alkalmazás kellene, ahol tudom változtatni az oszlop szélességét. Ötlet?
-
Szabeszka
aktív tag
válasz akoska07 #4727 üzenetére
A Li-ion-os akksinak tényleg nem tesz jót a teljes lemerítés, előbb elhasználódnak, így vannak kitalálva, hogy csak nyugodtan rádughasd bármikor a töltőre.
Az első Li-ion-os telómnál nekem is szokatlan volt, hogy nem kell állandóan lemeríteni, de aztán megszoktam.On the road again
-
Aedus
csendes tag
Sziasztok az lenen a kérdésem hogy van az E71 gombsorának háttérvilágítása? És szerintetek melyik lenne a jobb választás az E66 vagy az E71? Előre is köszi a válaszokat
-
pilsner
aktív tag
-
tmilan1989
csendes tag
Sziasztok!
Ha minden igaz, akkor hamarosan szert teszek egy ilyen kis telefonra!
GPS-szel kapcsolatban tudnátok tanácsot adni? Milyet használjak? Honnan tudok ingyen letölteni térképet, szoftvert (ingyenes legyen, magyarul navigálót)? Teljesen új vagyok ebben az egészben.
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Szabeszka
aktív tag
válasz tmilan1989 #4738 üzenetére
Hát gyárilag kapsz hozzá Nokia Maps-et, amit hangos navigálásra tudsz használni 3 hónapig, utána fizetned kell érte. Nekem tetszett ez a progi, rendesen működött, jól navigált, de nem vagyok hajlandó érte fizetni.
Ezután is tudod használni a Nokia Maps-et, de csak arra, hogy megnézzed, hogy te hol vagy illetve a térképet böngészni.
Van még a Garmin XT, amit már nem fejlesztenek ha jól tudom, de ez nagyon jó kis software, jó kezelőfelülettel majdnem 100%-os lefedettséggel.
Amit mostanában kezdenek egyre többen használni az a Sygic, és az NDrive, nekem személyes tapasztalatom nincs vele, de állítólag nem rosszak.
Természetesen ezek nem ingyenesek, hanem fizetni kell értük, nagyjából 14000 ft körüli összeget.On the road again
-
tmilan1989
csendes tag
Akkor le kell töltenem a garmin programot meg a hozzá való térképet és már működik is?
-
Szabeszka
aktív tag
válasz tmilan1989 #4741 üzenetére
Hát ennél egy kicsit bonyolultatbb, nem ingyenes a Garmin se, de van pár ember itt a topicban, aki ebben a témában jobban otthon van, én nem használom.
On the road again
-
nagyúr
válasz RandomGosu #4722 üzenetére
beigazolódni látszik az,miszerint ha nincs rajta a garmin,
akkor nem huzza ugy le az akksit.
másfél napja hogy feltöltöttem,és most ment le róla a 2. csik.
akkor remélem vissza áll a régi rend,és menni fog 4-5 napigAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz RandomGosu #4744 üzenetére
én csak azt tudom mondani amit tapasztalok.
-
nagyúr
válasz RandomGosu #4746 üzenetére
most jut eszembe...vhol olvastam a topicban,hogy a garmin szivja az akksit,
és a megoldás is meg van rá,hogy ne igy legyen. majd visszakeresek.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
addikt
válasz Szabeszka #4748 üzenetére
Ha jól tudom az 5.00.40 felett már elég ha garmin menüben be majd kikapcsolod a háttérben futást.
Nekem nem szívja."GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50030
Teljes támogatás Nokia 5800-on.
Javítottak a térképek kirajzolásán, ezáltal gyorsabb és pontosabb lett.
Megoldották az aksi merítés problémáját.
Beállítás/Rendszer/Launch backround service"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- Dell asztali gépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs