- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
Ez most furcsa kérdés lesz, de létezik E71-re képernyő elforgató program? Sok applikáció nem fut értelmesen fektetve... sajnos.
Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
BOTICSELLI
tag
Eladnám 5 hónapos Nokia E71-es telefonomat.
Kifogástalan állapot, töltő, headset, 8GB-os Class6-os memóriakártya.
A készülék a T-Mobile-nál lett vásárolva, még 7 hónapig garanciális. (kérésre függetlenítem)
Ára: 40.000.- forint
Tel: 30-2310064http://www.facebook.com/SBMembersOnly
-
skylinelaca
senior tag
nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy nem lehet e azt a villogást valahogy kikapcsolni? azt ami alapállapotban van a navi gomb körülű?.. és helyette a jól megszokott digitális órát berakni a képernyőre? egy éjszaka alatt simán lehúz egy csíkot az akksiból csak a villogás...
szerk: közben megtaláltam. és van óra is, a fény helyett, imádom ezt a telefont
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
splif
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogy áll most az E71 szoftvere? Nagyon sok panaszt olvastam különböző honlapokon. Fagy, kikapcsol, stb. Régóta szeretnék venni egy ilyen készüléket, csak visszatartanak az ilyen tapasztalatok. Tudna valaki nekem tájékoztatást adni, aki régóta használ ilyen telefont, hogy nagyon sok gond van-e vele?
Köszönöm előre is. -
pilsner
aktív tag
egész jó, de még nem tökéletes. legnagyobb hiba tudtommal a hívásfogadásnál későn bekapcsoló mikrofon(cca. 3 mp). a megjelenésétől számítva mind jobb lett a szoftvere, reméljük, hamarosan kijön egy teljesen jó fw is. ne tartsd vissza magad
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
Matthewsz
aktív tag
igaz még csak 2 hónapja használom, de tökéletes, minden benne van ami kell, nem esik szét, nem recseg-ropog, igazi minőség. én se párti vagyok/voltam, de amennyiért kapsz nokiát annyiért gyengébb se-t kapsz
fagyás, kikapcsolás csak 1-2 telepített program hibája lehet, amúgy nincs olyan, hogy csak úgy lefagy vagy kikapcsol.(#4505) pilsner : a mikrofon problémával még nem találkoztam, vagy csak nem szólt érte a másik telefonáló fél
az én kérdésem, hogy használ-e valaki remote progit? a gépemet szeretném irányítani wifin keresztül. 5let jól működő progira?
[ Szerkesztve ]
-
skylinelaca
senior tag
válasz pilsner #4505 üzenetére
jéé, szal ezt szoftveresen van... aszittem h a hiba a készülékemben van nekem is ez van, nem hallják mikor felveszem és köszönök, de már hozzászoktam mindig várok egy kicsit. fagyásom, mióta megvan , kb 1 hete, nem volt, semmi hibája nincs, programokat. igazi minőségi telefon. nem recseg nem ropog, sztem erősen ajánlható, írogatni rajta egyszerűen nagyszerű, pedig nekem nagyon nagy ujjaim vannak.
-
BOTICSELLI
tag
-
Ricardo
titán
válasz BOTICSELLI #4508 üzenetére
Örülünk. Legközelebb intézhetnéd az apróhirdetések között.
-
Matthewsz
aktív tag
-
skylinelaca
senior tag
Lehet hogy sokakat nem érdekli a dolog, de lehet valahogy N-gage-et telepíteni E71 re? rákerestem, de nemsokmindent találtam róla itt. találtam egy olyan file-t ami a kijelzőorientációt beállítja fektetettre, de nekem már a telepítésnél leáll a gage...
-
nebancsa
senior tag
válasz Matthewsz #4511 üzenetére
Ennek a Vnc programnak van egy server része és egy néző (Viewer). Arra a gépre telepíted a server részt amit irányítani akarsz. Én az otthoni gépemről szoktam a céges gépemet így elérni. Lehet megani jelszót és hogy milyen porton akarod használni. Ennél a programnál fontos, hogy tudni kell a server gép ip címét. Ha routeren keresztül csatlakozik az internetre akkor a routernél be kell állítani azt a portot amit használni akarsz. A cégeknél az internetszolgáltató általába Fix ip címet ad, így azt könnyű elérni, viszont magánemberek erre ne m áldoznak plusz pénz, ezért ott dinamikus az ip cím kiosztás. Ez nagyban megnehezíti a gép elérését ezért egy segédprogramot még fel kell telepíteni a server gépre, amit le tudsz kérdezni, hogy éppen mi a server gép ip címe. Kedvelt ilyen szolgáltatás a dyndns. A Viewer programba csak a server gép IP címét kell beirni és a port számát és már el is érhető a gép.
Elég bonyolultnak hangzik, nem még sem az ;-)
Rengeteg ilyen alkalmazás van, én ezt azért szeretem , mert ingyenes, és elég elterjedt, még a mi telefonunkra is rá lehet telepíteni a Viewer részét.
Még van egy program amit szeretek, az a www.logmein.com itt nem szükséges az ip cím meg a port írányítás sem. Viszont ezt még nem próbáltam ki hogy működne -e a telefonról.
De szerintem nagy az esély hogy ez is működne. -
nebancsa
senior tag
válasz jaszy76 #4515 üzenetére
VNC+ ver 1.3.4 www.shapeservice.com
Igazából a kis kijelző miatt nem leányálom kezelni a számítógépet, de nem lehetetlen. Én csak végszükség esetére konfiguráltam be a telefonomon. Ha nem férek géphez, kisebb hibákat a telefonon is eltudok hárítani. Gépújraindítás, programok elindítása, lelövése. stb -
Matthewsz
aktív tag
felraktam a realVNC-t a gépre, beállítottam a portot arra ami nyitva van a routeren, a mobilra vnc+, de folyamatosan csak please wait...
mit rontottam el?
szerk: a portot mégis csak elrontottam, a mostani probléma: "...can't take a screenshot..."[ Szerkesztve ]
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Tervezem egy E71 vételét. Most, hogy kijött az E72 a T-Mobile-nál rögtön 20 ezret esett az ára.
Arra lennék csak kíváncsi, hogy ezek után még vajon fog-e a Nokia új fw-t kiadni a mikrofon problémára, ami a 3-as fw-ben van?
-
Jadro
veterán
válasz KaoszTom #4524 üzenetére
Ja értem. Szerintem azonban csak egy tizest ment le 1 és 2 évvel is. Emlékeim szerint 70 volt 2 évvel és 80 volt 1-el. (Bár lehet hogy tévedek, mert lehet előfordulhat, hogy én vettem ennyiért és utána felment még.) Mindegy, tényleg lejjebb ment, jelzi is a % jel. Jól tartotta az árát.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Subimp
tag
Bocsánat, de egy tök egyszerű kérdésem lenne: pc-ről a kártya zene mappájába másoltam zenét, de sehogy nem tudom lejátszani. A Nokia PC Suiton keresztül látom az intézőben, hogy ott van, meg is tudom hallgatni a számítógépen, de a telefonon sehogy sem. Tudom, hogy béna vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Subimp
tag
Kösz, sikerült. Mondtam, hogy béna vagyok.
-
skylinelaca
senior tag
-
pilsner
aktív tag
válasz skylinelaca #4533 üzenetére
saját tapasztalatból csak annyit tudok javasolni, hogy irány a gugli és e71 ngage kulcsszavak. régebben próbálkoztam én is ngage feltákolásával a telefonra, de sosem volt teljes siker. maga a keretprogram gond nélkül felmegy, a játékok is települnek, de legtöbbször valamilyen hibakóddal kilép. ez nagy valószínűséggel azért lehet, mert a fektetett kijelző nem tetszik neki. lehet próbálkozni más ngage-képes telefonok kijelző orientációs fájljainak a használatával, vagy az eredeti átírásával(én mindkettőt próbáltam). talán az e75 fájlja megfelelő lesz, de ott meg a forgatással kell valamit kezdeni. én feladtam, mert egyrészt nem nagyon nyertek meg az ngage játékok, és vannak kint bőven s60-as játékok, amik kárpótolhatnak érte.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
skylinelaca
senior tag
válasz pilsner #4536 üzenetére
köszönöm! Közben nekem is sikerült, 1-2 oldalon olvastam énis h a régi szoft-al lehetséges volt, de nekem meg a legújabb van fenn, erre még "törést" is nehezen találtam, de végül az legalább meglett... nekem csak 1 játék hiányzik a régi gage-es telómról... a horgászós. a többi nekem sem tetszett
-
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom van az E71-essel, hogy a főképernyőn nem jelenik meg alul a kis sárga boríték, ha sms érkezik. Fent a jobb sarokban ott a boríték, de lent nem jelenik meg, így nem tudok gyorsan rákattintani.
Már 5x végignéztem a beállításokat, de nem találtam meg, hol lehetne visszakapcsolni.Ha valaki tudna segíteni, megköszönném!
Üdv.
Gábor -
KaoszTom
aktív tag
Valahol olvastam, hogy megelőzhető a kijelző porosodása azzal, hogy a hátulján a két kis nyílást (ahova a hátlap bekapaszkodik) leragasztják. (Talán belülről..) Ezt már próbálta valaki? A porosodás a fő oka annak, hogy még gondolkodom a vételén. (Egyébként tokban hordanám)
-
Szabeszka
aktív tag
válasz KaoszTom #4540 üzenetére
Olvasd el ezt a cikket, ebben minden kiderül számodra.
Egyébként nekem lassan 1 éve megvan és nem porosodik a kijelző sehol se, ha meg tokban hordod, akkor meg szinte esélytelen (a por a gombsor felső peremén megy be, legalábbis akinek ilyen problémája volt, ezt mondta.).
Sztem ez ne tántorítson el, nagyon jó készülék.On the road again
-
Matthewsz
aktív tag
használja valamelyikőtök a gizmo voip progit?
nekem ma olyat kezdett csinálni, hogy megnyitom az internettelefont, picit tölt és egyből kilép...
mi lehet a baj? vagy naponta újra kell telepítenem? -
Gál István
senior tag
Sziasztok!
Nézegetem a telefont egy ideje és az lenne pár kérdésem:
-van benne feladatkezelő?
-hívásszűrés?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Keksz
senior tag
válasz Gál István #4547 üzenetére
Feladatkezelo?
Ha olyanra gondolsz ami naptarhoz tartozik h mit kell elintezned, akkor van. Mint az Outlookban a task-ok.Hivasszuro?
En nem hasznalok ilyet, sztem alapbol nincs is, de mivel Symbian, ezert kb barmi van ra. Azt google-el elotte meg is keresheted. Mindent fel lehet telepiteni.[ Szerkesztve ]
-
válasz Gál István #4549 üzenetére
Az az S60-as telefonokban központilag van (házikó gomb hosszan).
“All nothings are not equal.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest