- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
pite4
tag
A drágaszág beszart szoftver frissítés közben!Eddig gond nélkül frissítettem, most meg... Be sem kapcsol.... Vihetem szervízbe!
Pedig végig mondtam neki hogy LÉLEGEZZ!Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
skylinelaca
senior tag
válasz RandomGosu #4653 üzenetére
nemtudom ez összefüggésben van-e nekem anno az n73 semmire sem reagált, mégis sikerült megmenteni, nemtom mitől függ a dolog. Nokia boltban is azt mondták h vagy sikerül vagy nem :S foggalmam sincs h mi dönti el...
Üdv: Laca
-
Greg-77
aktív tag
Fellelkesültem hátha van új sw a T-s változathoz is, hát mikorra kijött a 400-as mi meg kaptuk a 300-ast na mind1! Szépen készítettem biztonsági másolatot mindenről ahogyan kell, frissítettem az sw-t és mikor vissza akartam állítani a biztonsági mentést 59%-ról nem ment tovább 1óra leforgása alatt sem! Na akkor szépen tételenként kezdtem visszaállítani a dolgokat akkor sem ment tovább 59% után sehova! Akkor kikapcs-bekapcs a gépet és a telefont, ez sem hozta meg a várt eredményt majd rajtahagytam úgy kb: 3-órán át de akkor sem ment 59% fölé, ekkor széthúztam és meglepődve tapasztaltam, hogy hellyel közzel azért visszaállította a dolgokat, de pl a hívásokhoz hozzárendelt kép és hang eltűnt, nem voltak meg a beállított email fiókjaim, nincsenek meg a témák és programok nagy rész is hiányzik. Valamint "bónuszként" ha lehúztam az adatkábelt a telefonról akkor a kijelző elfeketedve világított és semmit nem lehetett tenni, csak az oldotta meg problémát ha az aksit lekaptam és utána a bekapcsoláskor évekig telepített vmit a kártyáról ami aztán nem sikerült és eközben a telefon olyan halál lassú volt h csak lestem! Mára viszont érdekes módon a beállítottak szerint csöng és előkerültek a hívóképek is. A memóriakártya formázása megoldotta a további hibákat is, most már mindent programot visszatelepítettem és nem veszettel adatom sem szerencsére. Viszont a telefon IMEI számát nem tudom a szokásos *#06# kóddal lekérni ugyan is ilyenkor pittyen a telefon egyet a kijelző ugrik mintha mutatná de semmi sem történik és a netrádió sem müxik mindig kilép! Viszont így 1év elteltével nincsen fölcserélve a +/= jel! yesss! Ugyan is a T-s változat 200-as sw-ben ugyan úgy maradt a csere! Az ébresztőben látok némi változást de szerencsére eddig bug mentes a dolog nem késik a telefon hívásfogadáskor! Szóval egy nap alatt sikerült ismét stabillá és villámgyorssá visszavarázsolni a telefonom de az a gyanúm ennek nem így kéne működnie. Ha jók az értesüléseim az iPhone-nál ez is sokkal jobban meg van oldva, pedig ők csak pár éve gyártanak mobilt! Mindennek ellenére nagyon jó készülék az én kis E71-em! Talán a ma kapható legjobb Nokia nem tudom az új tesó a 72 mennyire megbízható és stabil, de az egyenlőre nagyon drága! Lehet kicsit hosszú lett sorry!
-
RandomGosu
senior tag
válasz skylinelaca #4654 üzenetére
nekem anno volt egy E70-esem azzal sikerült úgymond elk*rni a szoftfrissités akkor még úgy lehetet ha kikapcsolod, ott egyszer újra indult a gép, megijedtem benthagytam és miután aksi ki-be bekapcs, nem müködött de rákötöttem a gépre és a gép érzékelte tehát müködött a dolog. nem tudom hogy a mostanikban mi a helyzet elvileg szoftos bajokat megszokták tudni oldani.
Greg-77: a túl sok progi is szokott ártani a gépnek föleg sebességben. hackelt telefonnal előfordul az ilyen ritka de igen.
-
skylinelaca
senior tag
válasz RandomGosu #4656 üzenetére
én ott rontottam el a vadiúj (5 órás) telefonomat, hogy hazavittem, és egyből toltam rá egy frissítést mert elég régi volt rajta... csak a telefon TIM-es volt eredetileg (olasz) csak ezt nem közölték velem a westend-ben, és ahogy elkezdett frissíteni a dolog, letiltott frissítés közben és kész... azóta nem itthon frissítgetem a Tim-es telefonjaimat... szerencsére a mostani E71-em magyar piacra szánt darab és nincs ilyen gondom vele.
szerk: egy mellék kérdés, nektek normál/ aktív/ kíméletes használat mellett mennyit bír a teló? én emlékszem h az E61i-m aktív mellett simán elbírt 3 talán 4 napig, de ez... hát ez nem, pedig ha jól tudom mind a kettő 1500 mAh-es ?!
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
RandomGosu
senior tag
válasz skylinelaca #4657 üzenetére
folyamatosan megy: email kliens, nibuzz.
teló egy nap max 2óra
= 2napig max inkább 1,5 -
Pastika
aktív tag
KB 1.5 hónapja használom a Nokia Messaginget. Amikor a Pannonál megjelent, azonnal elő is fizettem a szolgáltatásra, hogyha lejár a próba időszak gond nélkül menjen tovább. Sajnos nem így történt. Tegnap megállt.. Próbáltam újratelepíteni a programot semmi. A hibajelenség az, hogy a korábban használt fiókjaimat egyszerűen nem engedi használni, ha beállítom, akkor a telefon gyári klienséhez hajlandó csak beállítani. Kipróbáltam viszont egy olyan mail címmel, amellyel korábban nem volt beállítva, azzal hibátlanul működik. (remélem érthetően írtam le a problémát) Ráadásként az email.nokia.com oldalon be sem tudok lépni, azt írja, hogy "Kérését nem tudjuk feldolgozni" Hívtam a pannont, nokiát, de nem tudtak érdemi választ adni. A pannonál rendesen megy a szolgáltatás, a nokiába pedig annyit mondtak, várjak biztos valamilyen szerver probléma, vagy az ingyenesről fizetősre történő átállás miatt lehet a hiba.
Találkozott valaki ezzel a jelenséggel?? Van esetleg ötletetek? -
Szabeszka
aktív tag
válasz skylinelaca #4657 üzenetére
Napi negyed óra - 20 perc telefonálás, fél óra wifi, fél óra játék, néha zenehallgatás, meg a szokásos pötyögés mellett 6 napig simán húzza és most lesz 1 éves.
Amikor napi több órát wifiztem meg sokat telefonáltam, akkor 4 nap.On the road again
-
addikt
AZ újabb sw-ben nem lehet kikapcsolni a kamerahangot?Most vicces,de lehet emiatt nem frissítem 100-ról 400-ra
-
pite4
tag
válasz skylinelaca #4666 üzenetére
Nem tartottam igényt a cserekészülékre, mert az egy 6610i lett volna . Még tegnap előbányásztam a fiók aljáról régi 6610em feltöltöttem, és tádáám müködött! Remélem nekem sem lesz 2hét.... De az elég gáz hogy egy Symbian-os nokiát nem tudtak hozzám vágni. Legalább egy E72est
Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
pite4
tag
válasz skylinelaca #4671 üzenetére
Én is szerettem! Könnyes szemmel kapcsoltam be, mókás is volt eleinte.De sajna már nem csak telefonálásra és sms-ezésre használok telefont. Így elég butácska szegény nekem.
Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
RandomGosu
senior tag
valaki próbált már 16gb-s kártyával e71-n?
-
Potyi70
tag
válasz RandomGosu #4675 üzenetére
Én akartam, de a NOKIA lebeszélt.Az E72 már kezeli.
8 gb a max E71-nek... -
addikt
Fogalmam sincs,hogy most frissítsek vagy sem.100-hoz képest elég sok újítást hordoz és gondolom még ilyenkor is tudnak javítani az energiagazdálkodással.
Ha stabil lesz és nincs nagy hátránya frissítek.Kibírom ha még egyszer újra fel kell telepíteni mindent.
Opera mini/mobile
skyfire
R.viewer
Garmin xt
G maps
Spot on
Mobile math
Calcpro
Energypro
Alarm pro
Tunin FM
Coreplayer -
RandomGosu
senior tag
kár hogy nem lehet választani hogy milyen verziót szeretnél frissiteni
-
addikt
válasz skylinelaca #4681 üzenetére
3-4 a kártyán van,de gondolom azokat is muszáj újra telepítenem.
-
nebancsa
senior tag
-
PrinczA
őstag
Van olyan program E71-re, ami nem csak a hívó fél telefonszámát és nevét írja ki bejövő híváskor, hanem több adatot is (pl. cégnév, foglalkozás, ...)?
Előre is köszi az infót. -
Greg-77
aktív tag
Köszi szépen mindenkinek a segítséget, de búcsúzom ma fájószívvel eladtam a telómat! Engedek a nagy kijelzős tapifon csábításának, sajna még a Nokia nem érte el azt a szintet amire igényem lenne uh váltok, még nem tudni pontosan mire!
-
Greg-77
aktív tag
Minden képen beszámolok mire váltottam! De 2esélyes a 3GS és a Hero! De inkább az alma felé hajlok a programok sokasága valamint a gördülékeny, gyors működés miatt, de minden választás kompromisszumos! Sajnos nem tetszik a Nokia megoldása pedig szívesen maradnék a márkánál és nyomógombos mobilból csak is Nokiát vennék mondjuk E72!
-
RandomGosu
senior tag
volt már valakinek a memkarival gondja? úgyhogy nem válaszol semmire és lefagy a teló ha berakom?
-
addikt
válasz RandomGosu #4693 üzenetére
Nem,szedj le róla mindent format majd másolj vissza mindent
-
jaszy76
aktív tag
válasz skylinelaca #4685 üzenetére
HelloOX2 2.03
-
RandomGosu
senior tag
naptári teendőket nem lehet valahogy a térképpel össze rakni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest