- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Samsung LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
Próbáltatok már egy beépített GPS-el rendelkező PDA-t, BT-s GPS-ként csatlakoztatni a telóhoz? Egy ASUS A632N típusú PDA-m van, WM6 op.rendszerrel. A GpsGate progival lehet megosztani a GPS-t. Beállítottam a bemenő portot, sikerült is, van GPS jel a progi szerint. Kimenetnek Bluetoot szervert állítottam, be, de próbálkoztam a BT COM portjával is. A teló azonban nem ismeri fel a GPS-t. Mi lehet a probléma?
-
zdanee
őstag
válasz kw3v865 #4800 üzenetére
Litiumosat nem szabad teljesen lemeriteni. Formazo toltesre nincs szukseg, sot tobbnyire gyarilag feltoltve erkeznek, hiszen ha teljesen lemerulne, dobhatnad ki. Szabad ratolteni is, de a toltesi ciklusok szama korlatozott, alltalaban 1000 toltes, azaz kb 3 ev. A ratoltes is beleszamit.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Jégkokó
veterán
Én eddig elég sokszor meírettem le a litiumos telefonomat, de még egyiknek se lett tőle semmi baja. De az a töltsd 16 óráig dolog tényleg nagy baromság, és sok helyen még mindig ezt mondják.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Ligend
tag
Egyelőre nekem sem, a WPA-PSK is működik. Sajnos az általam tapasztalt "nem lehet belépni a menübe" hibát nem oldotta meg a frissítés, ezzel kapcsolatban egyre inkább gyanakszom az egyébként kifogástalanul működő Blackberry kliensre.
Más:
A barátnőmnek szombaton vettünk egy 5310-est. Nem fogjátok kitalálni: pixelhibás a kijelzője. Velem ellentétben őt nem zavarja, ha nem mutatom meg, hol keresse, fel sem tűnt volna neki. Ebből én arra következtetek, hogy elég gyakori az ilyen jellegű defektus a Nokia 240x320-as kijelzőin.Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.
-
zdanee
őstag
válasz Jégkokó #4806 üzenetére
Mivel elobb kikapcsolja, minthogy teljesen lemerulne, ezt kulon aramkor figyeli, es szabalyozza a toltesi folyamatot is. Amikor a telefonod kikapcsol, hogy lemerult, meg van fesz az akksiban, de az akksi eppsegenek megovasa erdekeben megis lekapcsol. Ekkor alltalaban 2.4v - 3.0v van bennuk.
[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
-
Jégkokó
veterán
Egyálltalán nem olyan gyakori a s40 nokiáknál a pixel hiba, amugy az én N82 be is van vmi, amit nem tudok eldönteni, hogy pixelhiba lenne, mert csak egy szögből látszik.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Ligend
tag
-
pinkypinky
tag
Hol a söröm...?
...Ja, adásban vagyok?
Nekem is mániám a kijelző, érdekes módon az egyik telóm (5300) kijelzője jobb mint az E51-emé. Nemcsak színben, válaszidőben is. Fene se érti ezeket a finneket.
-
rekid
addikt
Jelentem 3 honapos a tel es kijelzo foli meg mintha ujlenne kamerarol mar lejott de az nekem volt koszonheto. jah masfel honapja tokja van. igaz motos de bejott
Gyáva népnek nincs hazája!
-
asadasad22
őstag
mostanában a monitor mellé teszem le a telefont és azt tapasztalom, hogy aránylag sokszor cserél jelet a hálózaton (vibrál a CRT képe, tv-knél is ugyanez), nemtom miért, az előző telefonom ennyiszer nem csinált ilyet sztem. lehet, hogy az FBI megfigyel?
-
rekid
addikt
válasz asadasad22 #4815 üzenetére
JOval tobbszor frissit mint ammennyit te eszreveszel belole de ez minden telefonnal igy van halozatfuggo
Gyáva népnek nincs hazája!
-
danaudio
aktív tag
válasz asadasad22 #4815 üzenetére
1. szar a monitorod
2. ez már nemzetvédelmi ügy, nem az fbi hatásköre, telefont h@ckelni, ejnye -
bossvico
senior tag
Hello mindenkinek!
Most vettem én is ilyet, és szeretnék segítséget wlan ügyben.
Nem tudok csatlakozni, pedig talál párat, mire elkezdene oldalt tölteni eldobja a hálózatot. és kiírja, hogy nincs elérhető.Pedig volt.Mit rontok el?
Thx.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
-
vicces
addikt
az mén van vajon, hogy telo nyomkodás közben néha gondol egyet és felcsavarja a fényerőt maxra?? én minimumra állitottam.
illetve néha csinál olyat is, hogy lekapcsolja a gombok világitását, és csak a kijelző van megvilágitva??
aztán gondol egyet és megint rendesen a beállitásoknak megfelelően világit.
:)
-
asadasad22
őstag
válasz danaudio #4817 üzenetére
az tény, hogy szar a monitorom, hiszen egy régi CRT kövület, de az összes ilyen monitor és hagyományos tv is ugyanígy reagál a gsm adatforgalomra: csíkozni kezd a kép, tv-n még hallani is lehet prüttyögést
egy másik fórumon beírt valaki egy állítólagos changlelog-ot, ahol nem kevés változtatás van felsorolva, nem tudom, hogy mennyire valós. -
zdanee
őstag
válasz asadasad22 #4823 üzenetére
Az alitolagos changelog. A browserben a multiwindow improvementre kivancsi vagyok. Akinek fent van, megnezi, lehet-e mar direkte uj ablakot nyitni a bongetoben?
New supported features:
* Mail for exchange: Version update to 2.3.
* WLAN: WPA/WPA2 pre-shared key support added.
* VOIP: VoIP - Interoperability and stability improvements.
* Telephony: AD-54 Headset support added.
* UTF-8 title decode support added.
* Multipart mixed support for WML1.X.Changes and improvements:
Bluetooth
* General interoperability and stability improvements.
* Improvements to car kit compatibility (CK-20W, BMW native kit).
* Improvement to BH-601/BH-900 interoperability.Messaging
* SMS compatibility improvement.
* POP3 size setting support correction.
* SMS details correction (sending time).
* Preinstalled email account user experience improvement.
* Mail for Exchange and EL2 improvements.Calendar / PIM
* Improvement of Mail for Exchange synchronization.
* Calendar stability improved.
* Contacts improvement (long names with accents).
* Contact search speed improved.
* Active notes used experience improvement.
* Switch application improvements.Office tools
* Team Suite usability improvement.
* Notes: Email interoperability improvement.
* Sync stability improved.Backup & restore
* Restore stability and usability correction.Performance
* AT-command performance improvement.
* Flash playback speed increase.
* Contact indexing speed improved.Telephony
* Improvements to IHF performance.
* Headset improvements (BH-601, AD-54, HS-36W, BH-900).
* Improvements to car kit compatibility (CK-20W, BMW native kit).
* Speed Dial improvement.
* Improvements to voice call stability.
* Call diverts improvement.
* SIM compatibility correction.
* SIM-ATK correction.
* Sim compatibility correction.
* Enhanced Line 2 improvements.VOIP
* Increased stability for VoIP calls.
* Improvements in EasyVoIP application.
* SIP profile correction.
* SIP proxy registration correction.WLAN
* WLAN roaming stability improvement.
* Improved EAP-SIM interoperability.
* Printing via WLAN stability improvement.
* WEP key query correction.
* Wi-Fi TLS authentication correction.WEB browser
* General browser stability improvements.
* Full screen video playback improvement.
* Hotmail interoperability correction.
* Gmail interoperability support.
* Bookmark usability improvement.
* RFC compliance improvements.
* Several website user experience improvements
* yahoo, amazon, nasdaq
* Multiwindowing usability improvement.WAP browser
* WTA Make Call correction.Networking
* Emergency call HSDPA correction.
* Improved GPRS stability.
* Improved PDP management.Diverses
* Real player MP4 correction.
* DRM support improvements.
* Time zone corrections.
* PoC functionality and stability improvements.
* Maps application user interface improvements.
* Active Idle improvements.
* Memory card operations stability and performance improvements.
* Music playback experience improvements.
* Several linguistic fixes.
* VPN correction.
* Volume hard key correction for embedded video.
* Welcome application correction.
* Enhancements to lipsynch.
* Chat application corrections.
* Instant messaging stability improvement.
* Java MIDlet security and installer corrections.
* OBEX push usability enhancement.
* APAC minor usability enhancement.
* Marlin interoperability enhancement.
* MMS sync and PCSuite correction.
* SVG support improved.Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
asadasad22
őstag
ehh, sztem mindössze annyiról van szó itt is, hogy javult a többablakos kezelés, amiből persze semmit nem lehet észrevenni, csak odaírhassák, mintha tényleg csináltak volna valamit a legtöbb újítás egyébként mind ilyennek hangzik: ez meg az javítva lett, de hogy pontosan miben is és ki veszi ezt észre, az már más kérdés
ráadásul az sem biztos, hogy valós ez a lista, hivatalos Nokia oldalon nincs kint még.
mindenesetre egy kicsit kedvet kaptam ettől már, hogy feltegyem az újat, végülis van rá hack meg minden, ha meg nem fog menni a WPA vagy hasonló, legfeljebb reklamálok egy sort a Nokiánáledit: az új ablak nyitásához ott az a trükkös módszer, annál jobb megoldás sztem új fw-ben sincs
[ Szerkesztve ]
-
zdanee
őstag
válasz asadasad22 #4825 üzenetére
Tudom, meg en irtam be anno a trukkos modszert
-
bossvico
senior tag
Köszi a választ.Értem, csak idegesített, hogy a megtalált kapcsolatra csatlakozok, aztán kiírja hogy nincs kapcsolat, bezár, azt ott figyel a listába.Jártam így 3 pálcással is.Meg néha kér valami jelszót, gondolom az védett hálózat lehet.
Panelrengetegbe lakok, sok jelet talál, gondoltam ráhiénázok valakire azt netelek, de ezek szerint ez nem ilyen egyszerű.
[ Szerkesztve ]
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
mmmzzz
csendes tag
Üdv!
SOS segítséget kérnék!
Vitamax kártyához vettem egy ilyen vasat, eddig más telefonnal használtam a kártyát!
SMS-t nem tudok küldeni, sikertelen... ezt írja ki
SMS-t kapok, hívni tudok...Mi lehet a gáz?
Elvileg az üzenetközpontnál a voda be van állítva autómatikusan, de a számot megnézni, szerkeszteni, vagy bármi, NEM TUDOM...Segítség!!!!!
THX
-
fm!
tag
válasz kw3v865 #4800 üzenetére
Mindenki 05.31-én vesz E51-et? Én is akkor hoztam el az utolsót a Photo Hall-ból.
Bekapcsoláskor kapásból pixelhiba, de ez csak teljesen fekete felületnél látszik, annyira nem zavaró, bár jobb lett volna vásárlás előtt megnézni. Viszont annyira összenőttem a telefonnal 3 nap alatt, hogy szerintem jó lesz ez így nekem, bár ahogy olvasom gariban cserélik. -
danaudio
aktív tag
én is próbálkozok most a trükkös módszerrel, és létrehoztam a newwndow.htm-et ami gépen rendesen be is hoz egy oldalt ami meg tud nyitni új ablakot, szal működik, aztán felraktam telóra C-re(szimplán C/newwindow.htm), és innen hogyan tovább? tehát wlan beállításoknál ottvan pl hogy kezdőlap, be akarom állítani hogy egyéni, és akkor mit írjak oda? nem kéne tallózni valahogy ezt a htm-et? vagy ez hogy működik innentől?
-
MODERÁTOR
Ott, ahol a központ számát adhatod meg, nézd meg a következőket. A válasz útvonala ugyanazon üzenetközponton keresztül legyen nem, a GPRS-használat legyen kikapcsolva, az üzenet típusa szöveg vagy egyszerű legyen.
Több tippem nincs.
(Elírások lehetnek, nincs kezemben ilyen telefon, csak nagyjából emlékszem a dolgokra.)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
tolts.hu
őstag
Leírom teljes pontossággal amit Viktor mond, ezeket állítsd be:
Használt üz. központ: vodafone
Karakterkódolás: csökk.támogatás
Kézbesítési jelentések: igen
Üzenetérvényesség: maximum
Üzenet típus: szöveg
Preferált csatlakoz.: GSM/UMTS
Válasz útvonala ua.: nemwww.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
bossvico
senior tag
Ez a telő tud fogadni intelligens sms-t, ügyfélszolgálatot felhívod és kéred hogy küldje el.
Aztán elindítod a kapott filét, ha végzett kikapcs-bekapcs és kéne mennie.
Ez témob -nál müködött nálam.Vodánál nemtom, csak hátha.
Üdv.
-
MODERÁTOR
A kártyád más készülékből elküldi az üzenetet? A készüléked más Vodafone-kártyával jó?
Amennyiben mindkettő (de legaláb az egyik) igen, frissíts szoftvert a készülékeden, ha nem oldaná meg a problémát, kérj a szolgáltatódtól kártyacserét, végül, ha ez sem segít, vidd szervizbe a telefont.
Xiaomi 13T
-
Bohus
aktív tag
A régi fw-ben igazából két dolog zavart. Az egyik, hogy elfelejt rezegni, annak ellenére hogy az be van állítva. Sajnos ezt az új fw sem oldotta meg. A másik, hogy az akksi merülését a kijelző nem lineárisan követte, az utolsó 4 "vonal" villámgyorsan elfogyott. Most az új fw-el úgy veszem észre, hogy egész korrek módon követi a még fennmaradó szuflát.
(Persze nem akarom elkiabálni, ez a használattól is függ, egy pár ciklus tapasztalatai után majd letisztázódik a dolog, de úgy néz ki valamit mégiscsak javítottak.)A Föld legnagyobb problémája maga az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest