- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetboy
csendes tag
Kamera? Szerintem ha van elég fény tűrhető. Érdekes. Mikor embereket fotózok az sokkal tisztább mint a természeti képek...
Hol lehet az oldalon jelszót módosítani?☎iPhone 5S☎ iMac 20" ♛http://peetboy.uw.hu/♛ →http://www.flickr.com/photos/peetboy← Canon 450D
-
ferceg
csendes tag
Na, ma 2 hete én is bódog E51 felhasználó vagyok (nem tulajdonos, mert CGA telefon ).
(kb. eddig tartott végignézni a fórumot )
Saját szakállamra rendeltem bele kedvenc, északi szomszédunknál található forgalmazótól egy 4G-s sandisket kb. 3400 ft-ért, azóta tobzódok a helyben. Megcsináltam a hardveres (papírlap ) hekket, a szoftveresre még rá kell szánnom magam, bár az egyik, "kétes" forrásból származó program csinált valamit, amivel a szintén ebből a kétes forrásból származó programokat már nem kell sign-olni elvileg, de tapasztalat szerint nem teljeskörű a megoldás. (Ennél körmönfontabban nem tudtam körülírni.) -
ferceg
csendes tag
Nekem is olyan volt, hogy ó, semmi baj. Aztán itt olvastam, hogy nyekereg, és onnantól kezdve nyekergett
Olvastam, hogy zúg, onnantól kezdve zúgott... (Mondjuk nem veszélyes.)
Szóval az ember ne olvasson fórumot -
nyikoláj
tag
Hy! Nem próbáltad véletlenül az EQ-t beállítani CorePlayerben? Mert én ahogy rányomok kilép vmi hibával és leáll (CorePlayer v1.20.3495.S60v3). A másik gondom hogy a SmartMovie ahogy végzett a konvertálással és kilépek az is összehányja magát, működik rendesen csak a végén vmi nyűgje van (Smart Movie Converter 3.45).
"Machine: 'MCS', OS ver: 5.1 (build 2600) Szervizcsomag 2
Memory: 2046 MB (used 32%)
Date: 23-7-2008 9:28
Address: 1b:021497a8, Exception code: c0000005 (ACCESS_VIOLATION)
Registers:
eax = 021729f0, ebx = 75b9bd20, ecx = 00000004, edx = 00000001
esi = 021729f0, edi = 00000000, ebp = 021729f0, esp = 0012ee8cExecution path:
Module: xvidvfw.dll
<unknown function>"CorePlayerből újabbat nem sikerült feltennem (nem volt kedvem szenvedni a azzal a signed dologgal), Smart Movieból pedig a 3.41-es is ezt csinálja. Ötlet
-
HKorn
veterán
Használja valaki még a truphone-t? Én most raktam fel, mivel állítólag a vezetékes hívások ingyenesek, de miután kipróbáltam az itthoni vezetékessel az alapból kapott 4 dolláros egyenlegemből vont le.
Már nem ingyenes, vagy hogy van ez?Run&Ride
-
whiz
aktív tag
Új klubtag jelen
Hála ennek a fórumnak (na meg a használati utasításnak ) nincs most/már kérdésem, de ha lesz ide jövök előszörEgy jó hacker nem kéri le a napot!
-
Symbio
senior tag
Magyar vezetékest a SipDiscount-tal tudsz majdnem ingyen hívni. Papíron ingyen, de min. 10 EURval fel kell töltened a számlát, amit 120 napig használhatsz. Ja és az SMS is ingyenes. Nem ingyenes, de olcsó a Intervoip is (vonalas 0,005 EUR, mobil 0,055EUR)
-
HKorn
veterán
Voipcheap-el, ahogy a tarifatáblázatban néztem most ingyenesen hívhatók a vonalasak?
Beállítottam fringbe a voipcheapet, de nem sikerül vezetékest hívnom sehogyse. "Call terminated" hibaüzenet van.Ha ez azért van mert nincs kreditem feltöltve, akkor viszont nem értem, hogy miért ingyenes...
Run&Ride
-
kew
senior tag
-
MODERÁTOR
Ugye nem itt (de legaláb offban) beszélitek meg a nem ide való IP-telefon témát?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Shodan
addikt
válasz asadasad22 #5864 üzenetére
akkor arra, igen.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
asadasad22
őstag
nekem nincs feltöltve kreditem és úgy is megy voipcheap-el, freecalls-al (van még legalább 3 szolgáltató ami teljesen ugyanilyen). amíg nem megy, addig sztem ne tölts fel rá, mert ha pár hónapon belül nem tötlesz fel, lehet, hogy már nem fog menni, de ha egyből nem megy, akkor ott valami beállítás nem stimmel.
-
asadasad22
őstag
válasz Viktor0610 #5869 üzenetére
annyira azért nem off az, hiszen mint üzleti készülék, fontos részét képezi a voip a telefonnak. persze ha van külön ip telefon topic, akkor a szolgáltatókról meg számlázásról való beszélgetésnek valóban ott a helye, itt pedig a telefonspecifikus dolgoknak lenne helye (beállítások ezen a telón, ilyesmik)
-
HKorn
veterán
válasz asadasad22 #5874 üzenetére
Sikerült beállítanom a leírásod alapján a sipdiscountot, viszont egy hívás után mindig megmarad a wlan kapcsolat. Hogy lehet ezt beállítani hogy automatán bontsa?
Köszi az eddigieket!Run&Ride
-
kew
senior tag
válasz asadasad22 #5876 üzenetére
nekem ilyenkor hiába bontom, magától visszakapcsolódik.. kapcsolatoknál ki kell törölnöm mindig az internettelefonhoz hozzárendelt kapcsolatot, és csak akkor nem mászik vissza wlanra.. mondjuk ennek szvsz nem így kéne működnie
-
kew
senior tag
válasz asadasad22 #5878 üzenetére
hja énis erre gondoltam, csak kicsit kacifántosan fogalmaztam de még ezt is bonyolultnak tartom, miért nem lehet beállítani, hogy bontsa a kapcsolatát, ha nem használom..? Mondjuk az is logikus, hogy folyamatosan aktív, ha esetleg saját hívható száma is lenne az adott accountnak, akkor érthető.
No mind1, végülis annyit nem használom azért, hogy zavaró legyen. Bár szerintem fogom, barátnőm költözik ki svédországba pár hónapra, így oda tökéletes lesz így telefonálgatni -
Magnum_
nagyúr
sziasztok! olvastam vmikor, lehet valahol állitani a wifi vételi erösségét (40% stb) E71em van, de gondolom az elv hasonló lehet. tudom, kereső, de nem találtam (lehet cska figyelmetlen voltam) tudtok segiteni? köszönöm
I humbly and respectfully decline™
-
Shodan
addikt
Hmm rájöttem miért nem akart nekem az 1.25 coreplayer feltelepülni. Ha wlanon másoltam át kártyára és onnan indítottam azt írta ki sérült fájl.
Usb-n keresztül viszont simán működik.Nem értem miért.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
asadasad22
őstag
woow, egész jó kis cucc.
hackelt telefonkra jó.
az E71 keresője (eléggé jó, jóval jobb, mint a mi beépített keresőnk), beépül active standby-ba is, ezen kívül az új fajta elmulasztott/bejövő dolgok kiírását is meg lehet vele csinálni (egy sorba írja ki az elmulasztott hívásokat, bejövő üzenetekek az aktív készenlétben, sztem elég jó dolog)
[link] -
Shodan
addikt
válasz asadasad22 #5887 üzenetére
mér nekünk van keresőnk? vagy böngészőre gondolsz?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
whiz
aktív tag
Hali, egy kis kérdésem mégis akadt hirtelen: a vágólap tartalmát meg lehet valahogyan nézni? Illetve hogyan lehet törölni?
[ Szerkesztve ]
Egy jó hacker nem kéri le a napot!
-
HKorn
veterán
Észre lehet venni valamiben a különbséget, ha visszaveszem a wlan teljesítményét 10mW-re?
Egyáltalán érdemes ezt piszkálni?Run&Ride
-
Joe bácsi
őstag
válasz asadasad22 #5898 üzenetére
Akkor megmarad a vágólap tartalma? És, ha igen meddig? Hol tudom megnézni?
A házikót miért ne tudtam volna? Linkeld már be ha kérhetném, hogy HOL írtam, hogy nem tudom, hogy mit jelent a házikó!
(Naná, h. nem tudtam, h. lehet vele olyat csinálni, mert előtte CSAK Series 40-es telóim voltak.)
Csak osztani tudsz, bezzeg leírni a másik fórumtárs kérdésére a választ NEM!!!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
pethYeti
addikt
Megtudjátok mondani hogy ez a szignózás pontosan mire jó, ezt meg kell csinálni ha pl nokiaprogramokról letöltött alkalmazásokat használni akarom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest