- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz HaZsolt #16499 üzenetére
Négyszáztizenharmadszor:
Softreset – a telefon nem formázódik le: *#7780# (*#rst_#)
Hardreset – visszaállítjuk a gyári állapotra a telefont, minden törlődik. Kérni fogja a biztonsá-gi kódot: *#7370# (*#rs0#)Amennyiben valami gond van a telefonnal és odáig sem tudunk eljutni, hogy valamelyik fenti kódot beüssük, kapóra jöhet a következő billentyűkombináció: kikapcsolt állapotban tartsuk egyszerre lenyomva a zöld hívásgombot, a csillag gombot és a 3-as gombot, majd kapcsoljuk be a telefont. Figyelem! Minden adat törlődni fog!
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
sbazsi
veterán
van valakinek (jó ) tapasztalata ebay-en vásárolt e51 akksival?
5-6 ezret nem adnék érte, tartalék telefonba kellene.
a mostani nagyon fel van púposodva, már szinte fel sem tudom tenni a hátlapot, és amikor aktivan használtam kb-1-2 hónappal ezelőtt, akkor egyszer sikerült kb 5 óra alatt teljesen lemeríteni.(asszem futott 1-2 progi, meg ment a wifi)
mennyit bírnak ezek az ebay-es akksik? -
edk-
őstag
Szervusztok,
Egy E51-es v220.34.37 fw-rel újabban csak Edge-en megy fel a netre, gyorsabban nem. Fw-t frissíteni nem tudok, mert később UltraSIMmel szeretném használni. Most T-s kártya van benne. Mitől lehet ez a korlát?
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
E51, memóriakártya beszorult. Gyakori ez a jelenség?
Sztetek hogy szedjem ki? Szívem szerint megküldeném WD40-elBeauty is pain
-
edk-
őstag
Csinált már valaki egyéni indítóanimációt MBM Whizarddal (sic!)? Nekem nem akar összejönni.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
izomhod
őstag
helo!
e51hez usb-s töltő létezik, hogy géptől tudjam tölteni?
-
-
Nordik
őstag
Vásároltam egy E51-et.
Sajna az oldalsó gombok nagyon kopottak. Ha beviszem szervizbe lehetséges, hogy gariban kicserélik? Tudom ilyenkor az egész középrészt kell cserélni.
-
Nordik
őstag
Illetve kicsit recsegnek a jobb felső sarokba a gombok. Ez mitől lehet? Az előlapi plexi tartja a gombok felső részét, vagy hogyan van megoldva? Esetleg a gombsor lehet sz*r azon a részen?
-
Jacak
senior tag
Üdv.Gyerekek,ah. olvasgatom a hsz.-eket,az a benyomásom lassan már,h. 1ik E51-es példány ramatyabb,mint a másik.Pedig én mindenképp ilyenre bazíroznék majd,ha le tudom cserélni a 6120c-met,de mostanában kezdek meginogni,mert a kis 6120c masszívan kapja az ívet,gyári aksi,letöltögetések,netezés,mailezés,progik,msn,stb. órákig,s no problemo,jól bírja,de ha az E51-esek ma már ilyen problémás állapotúak... :s
• I'll be back •
-
nfsu17
veterán
Használatfüggő.
Az enyém 1,5 éves, rajta a gyári fólia, ha odaadnám neked, meg nem mondanád, hogy nem tegnap vettem. Ez nem túlzás, ez tény.
Az akksi más tészta, az egyiknél sem bírja a strapát, még új korában sem, de kis odafigyeléssel ez is megnövelhető. Az enyém se nem recseg, se nem ropog.[ Szerkesztve ]
-
FreddyK
csendes tag
Egy olyan kérésem lenne a fórumozókhoz, hogy jelentkezzenek azok akik használtak már 16GB-os memóriakártyát az E51-ben. Szeretnék én is beruházni egy ilyen kapacitásúba, de nem szeretném kidobni az árát az ablakon. Szeretnék biztosra menni. A telóm software verziója: 410.34.001. Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Peso
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Van egy nokia e51-es telefonom ami nem találja a wlan-t /pár napja még müködött / . Már probáltam újra inditani és soft frissitést is kapott , de semmi változás . Nem garanciális már . Valakinek van ötlete mit csináljak vele ? -
Nordik
őstag
Ma bevittem Nokia szervizbe az E51-et az oldalsó gombok kopása miatt és garanciában szó nélkül cserélik. Ha valakinek ilyen gondja van vigye be bátran.
Gombsort 2500Ft-ért cserélnek, elő-hátlapot pedig 5900Ft ha jól emlékszem.
-
Nordik
őstag
válasz Kicsirics77 #16528 üzenetére
Középrészt ingyen cserélik ha megvannak kopva az oldalsó gombok.
De ha szeretném akkor 2500Ft ellenében kicserélik a gombsort is.
Gombsor alatt nem az oldalsó gombokat értettem, az oldalsó gombok a középrésszel egybe vannak. Remélem érted. -
Nordik
őstag
Nah elhoztam a szervizből a telót, frissítettek rajta szoftvert is.
Eddig T-s szoftver volt rajta, mivel ugye T-Mobile függő a készülék.De most mintha független szoftver lenne rajta, ez lehetséges? 400.34.011 a verzió.
-
Jacak
senior tag
válasz nfsu17 #16524 üzenetére
Köszi a véleményt,ez megnyugtató. Az aksidolog meg olyan téma,h. én eleve használt E51-et vennék majd,s ilyen esetben a saját véleményem az,h. a használt teló aksijának értéke kb. 0 Ft,eleve rövid időn belül újat kell a telóhoz venni,ha a kifogott használt teló aksija mégis bírja a strapát,az máknak számít.De mondom,ez csak privát tapasztalat,másoké más lehet ettől még...
• I'll be back •
-
benecz
tag
Üdv!
Meg szeretném tudni a telefonom gyártási dátumát.Ha beírom a *#0000#-et,akkor kidobja 410.34.001,22-02-2010,RM-244,Nokia e51(06)-ot.De kizárt,h 2010-es a telefon,szóval gondolom ez a szoftver dátuma.
Nekem a telefoné kellene.... -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy nektek mik a tapasztalataitok a Shazam ID-vel, mennyire biztosan ismeri fel a számokat?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
Bucy
aktív tag
válasz Canonfan #16413 üzenetére
Tokról jut eszembe, tudtok mondani tuti tokot amit megrendelhetek hozzá és passzol rá?
A környéken az összes tokot kipróbáltam egy sem volt az igazi.
Fekvő, övre húzható fekete bőr kellene, az sem baj, ha elég erős a csíptetője, ha nem zártan ráhúzható.[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
Ezt a láma kérdést már egyszer feltettem itt, de az milyen már, hogy nem tudom elforgatni a képeket a Galériában? Rámegyek, hogy Elforgatás, elforgatja, mentés gomb nincs, arrébb megyek, és visszafordult. wtf?
hábm bábm
-
-
Dexter68
addikt
Én a galériát lecseréltem az ingyenes Nokia Photo Browser alkalmazásra. Szépen jelenít meg, elforgatást megjegyzi, full képernyős...
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
cabii
tag
Szia, én még annó bementem egy Pannon boltba, mondtam, hogy e51 hez kellene tok, és 3000 Ft-ért adtak egy Pierre Cardin feliratú fekete műbőr, fekvő, mágneses tokot. azóta is ezt használom, tök jó. Az elején még kicsit passzentos volt, de aztán ráidomult
de pl googliba írva:
http://www.szarvasgsm.hu/php/wtermresz.php?hiv=93&tid=1826
szóval azért akad bővibenLinux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
kayman
senior tag
Valakinek van esetleg egy jó fullsrceen caller-e vagy hasonló?
Persze teljes verzióHyperTransport az úr!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5