Új hozzászólás Aktív témák
-
enddav
aktív tag
A Kingston 4 GB-os kártya az köztudottan rossz, senkisem ajánlja. De a többi Kingston jó, mert nekem csak 1 GB-os van, de az szuperül működik már 1 éve.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
nagyúr
2 Gb-os Kingston is jó már fél éve,igaz made in Japan.
Més que un club!
-
WiNyau
csendes tag
BÚÉK mindenki
Végigolvastam a fórumot, és ha minden jól megy, pár napon belül én is E51 tulaj leszek.
Nem ígérem, hogy nem lesznek kérdéseim, pláne hülye kérdéseim, de azért igyekszem racionálisan használni a fórumot;)(Öcsém, ez egy egész tudástár... )
Nunc est bibendum. Nyau.
-
ben11
őstag
Sziaztok!
Kb 1 hónap alatt lett majd 900 kB fogadott adatcsomagom,úgy hogy direktbe nem használtam mobilinternetet és eléggé zavar..Beállítottam,hogy mindig rákérdezzen mivel akarok csatlakozni és csak wifit használtam..
Mi használhatja a netet?Hogy tudnám teljesen elkerülni az ilyen eseteket?Köszi
-
nagyúr
A legelső hónapban nálam is 900kb adatforgalom lett és én se tudom mért de azóta viszont semmi. Beállítottam hogy mindig rákérdezzen a kapcsolódásra és már 5 hónapja 0kb az adatforgalmam
Amúgy a mobilnetet szerintem úgy tudod kiküszöbölni hogy szétbarmolod a beállításait.Tudom ez egy barbár megoldás de legalább hasznos.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
asadasad22
őstag
válasz WiNyau #10453 üzenetére
végigolvastad az egész fórumot? frankón? több, mint 10000 hozzászólást? ha igen, gratula, nem gyenge teljesítmény. valószínűleg én is végigolvastam, de én ezt háromnegyed év alatt tettem meg, amióta a telefonom megvan. hát igen, ez az a telefon, aminek ha jól látom, a topicja eddig a legtöbb hozzászólást generálta ezen a fórumon, ennyi komment végigolvasásába könnyen bele lehet őszülni, nem is ajánlottam volna, ha nem vagy időmilliomos.
ami viszont ajánlott, az a kereső használata, először nem árt tisztázni néhány fogalmat: szignózás, ennek a kikerülése, hellocarbide. illetve még egy fontos link ehhez a szignó dologhoz: [link]
illetve ha valami más probléma adódik, akkor is mindig megér egy próbát rákeresni kulcsszavakra.
de ha tényleg végigolvastad ezt az egészet, akkor valószínűleg nagyon buta kérdéseid nem lesznek -
nagyúr
válasz asadasad22 #10458 üzenetére
Tényleg ebben a telefonos fórumban született a legtöbb hozzászólás?
Mondjuk szerintem az egyik legjobb ár/érték arányú készülék a piacon szóval annyira nem csodálom. Jó látni hogy ilyen népszerű az E51. Legalább tudom hogy nem nyúltam mellé a megvásárlásával. Mondjuk ezt a telefon maga is bizonyította.Szerintem túl sok új dolgot már nem is lehetne kérdezni
Més que un club!
-
asadasad22
őstag
válasz Napfénysüti #10459 üzenetére
hivatalos információm nincsen, de úgy rémlik, hogy egyszer végignézegettem okostelefonok között a hozzászólás számokat, és egy olyat sem leltem, amiben több hozzászólás született volna.
-
jokerone
tag
Sry, de mégegy kérdés sdhc-val kapcsolatban: zenehallgatásra egyelőre a telefon zenelejátszóját használom. Kb 20 egy órás track van a memkártyán, mikor belépek a lejátszóba rettenet lassan kezd el az elején váltani a zenék között, illetve van mikor csak szaggatva kezdi el lejátszani őket.. ilyenkor átnyomom másikra, és kb fél perc után hajlandó is cselekedni valamit. Ez normális dolog? (a trekkek nagy mérete miatt gondolom, hogy idő kellhet neki, míg megemészti a dolgokat)
-
Dexter68
addikt
válasz Napfénysüti #10459 üzenetére
A moto E398 -as topic 14630-nál tart, csak az még a régi fórummotor miatt széjjel van szedve háromba.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Dexter68
addikt
válasz WiNyau #10453 üzenetére
Üdv! Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki végig tudta olvasni a fórumot vásárlás előtt. Bár akkor még „csak” nyócezer körül tartott a hsz-ek száma. Erősen ajánlott még a Terminálon olvasgatni, mert rengeteg hasznos infóhoz juthatsz.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
nagyúr
válasz Dexter68 #10463 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.Nem akartam zsákbamacskát venni, ezért az összes hozzászólást elolvastam.Meg mivel ez az első okostelefonom ezért kifejezetten hasznos volt.Aki most kezdi az olvasgatást annak érdemes inkább a keresést használnia.Csak nem biztos hogy tudja mit kell keresni.
Més que un club!
-
nagyúr
-
old rocker
veterán
Egyetértek. TTPod rulez
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Dexter68
addikt
válasz Napfénysüti #10465 üzenetére
De nem is olyan vészes az a tízezer hsz, tekintve, hogy a fele arról szól, hogy „– mijaza tanúsítványhiba? – Keress wazze!”
Aztán szkamailag átugorhatók még Joebácsi kalandjai a német nyelvvel és OldRocker kolléga zenetörténeti szösszenetei (bocsi ) És akkor gyorsan a végére lehet érniArculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
nagyúr
-
danaudio
aktív tag
válasz asadasad22 #10471 üzenetére
jah régi szép idők amikor már az adminok szóltak be a sok offért és úgy tűnt át kéne költözni a fáradtgőz topicba : D
uhh, és ennekmár idestova 6-7000 hsz-e
[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Ti az MSNt honnan szedtetek le az e51re? Néztem a hozzászólásokat de egyenlőre nem találtam meg köztük...meg
-
válasz peugeotmate #10474 üzenetére
Egy: nimbuzz.com
Kettő: fring.comAz állítólagos Windows Live Messenger nekem nem indult el.
“All nothings are not equal.”
-
WiNyau
csendes tag
válasz asadasad22 #10458 üzenetére
Én ilyen kis "kutatós" vagyok, mielőtt valamibe beleugrom
Nem most találtam ki, hogy kéne nekem egy ilyen telefon
(El lehet olvasni, nem kell hozzá olyan sok idő, ha az ember szeme szűri az infokat egy kicsit )
Különben meg az utóbbi időben épp ráértem...Nunc est bibendum. Nyau.
-
WiNyau
csendes tag
válasz Dexter68 #10463 üzenetére
Ja, köszi, a lényegesebb dolgokat már "eltettem", hogy hamar megtaláljam.
Holnap reggel ezzel kezdek, megyek "bevásárolni"
(Máris egy idióta kérdés: mivel a füleséről nem sok jót mondtatok, van rá esély, hogy a régi SEW850i agybarámolóst valahogy használhassam ezzel is? Vagy mondjatok annál jobbat, mert én eddig nem láttam;) )
KösziNunc est bibendum. Nyau.
-
_L_
tag
Az normális ha töltés közben k*rvára felmelegszik a telo? Vagyis Wifi+tüöltés közben :S
-
MODERÁTOR
-
_L_
tag
válasz Viktor0610 #10482 üzenetére
Tudom, mert MSN közben is melegszik de nem ennyire
-
WiNyau
csendes tag
-
old rocker
veterán
válasz asadasad22 #10485 üzenetére
mindegy, csak ne legyen kopasz...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
WiNyau
csendes tag
-
WiNyau
csendes tag
Nem egy-az-egyben szándékoztam beledugni a rövidebbik végét, azért is kérdeztem
(De egyéb megoldás: veszek ilyen csillivilli nyakbaakasztós tokocskát a kis okoshoz, és akkor mindjárt közelebb van a fülemhez, lehet, hogy így már elér a madzag, nem
Vagy: mellbimbó-piercingre is akaszthatom... Tud valaki menő pirszingest? gyóóóó.... )[ Szerkesztve ]
Nunc est bibendum. Nyau.
-
asadasad22
őstag
válasz WiNyau #10491 üzenetére
az a mellbimbó piercing nem rossz ötlet, majd ha megvagy vele, közkívánatra küldhetsz képet is róla, persze szigórúan technikai szemmel értékeljük, hogy mennyire praktikus
komolyra fordítva a szót: a legtöbb boltban egyébként pár100 forintért kapsz egy 3,5mm-2,5mm-es jack átalakítót (kevésbé szerencsés esetben 1-2ezerért), az egyetlen dolog talán amire figyelni kell, hogy a kimenete (apa) legyen 2,5-ös, a bemenete (anya) 3,5-ös legyen. ha ezzel megvagy, lényegében minden szabványos végű fülessel fogod tudni használni a telót. Sennheiser CX300-at sokan használnak, hangminőségben egy nagyságrendbeli fokozattal jobb bármilyen más sima (nem agybadugós) fülesnél, viszont eléggé kihozza a telefon alapzaját, ami zavaró lehet. ha a régi fülesed szabványos kimenetű, érdemes először azzal megpróbálni.
aztán ha nem elég hosszú és a piercinges megoldás sem sikerül, hosszabbítót és szerintem kapni pár100 forintért egy valamiféle szakboltban.
[ Szerkesztve ]
-
WiNyau
csendes tag
válasz asadasad22 #10493 üzenetére
Köszönöm szépen, először ezzel próbálkozom inkább, még ha kevésbé népszerű ötlet is (Nemtom, mekkora súlyt tudna megtartani a pirszinges változat ha előtte letesztelitek, bevállalom talán )
Nunc est bibendum. Nyau.
-
WiNyau
csendes tag
válasz asadasad22 #10495 üzenetére
Hát, hajrá
(Elrontom itt a szép tudományos topikotokat... szégyellem magam, fujj.)Nunc est bibendum. Nyau.
-
danaudio
aktív tag
válasz WiNyau #10494 üzenetére
előre szólok hogy az neccesen fog menni a füles önmagában, mert nekem is van olyan s.e. agybadugós fülesem ami amúgy cseszettjól szól de olyan pici a madzaga, hogy még nyakbaakasztóval se tudod bedugni, nemhogy mellpirszingel, csak ha kb megfojt a nyakbaakasztó, tehát csak hosszabbító jöhet szóba. namármost a legkisebb méretű hosszabbító amit értelmes áron kínálnak az 2,5 méter hosszú, nyilván ekkorára nincs szükség (árulnak 1m-nél valamivel kisebbet is de horribilis összegért). namármost én addig elmentem, hogy ugye telóba bedugva az átalakító (az egy kis bizbasz az semmi helyet nem foglal),abba a 2,5 m-es hosszabbító félig feltekerve és összegumizva, és abba az agybadugós füles...namost ez mind szép és jó lenne de a gond ITT kezdődik...ugyanis a hosszabbítónak a jack bemeneti részi kib@szott nehéz, és ha nem tudod azt külön beakasztani valahova, akkor a füledet húzza, ami 2 perc után fáj tőle. ha sikerül valahova beakasztanod, akkor gratulálok kész a karácsonyfa
egyébként én mindennek ellenére használom így pl ha síelni megyek, mert széken ülve nem lóg a hosszabbító vége, és ha egy helyben ülök 24 órát, akkor teljesen jó ez a megoldás.
-
WiNyau
csendes tag
válasz danaudio #10498 üzenetére
Az vidám lehet, akkor viszont olyan füles kerestetik, aminek az aggyal kontaktálható része ("füle", vagy mittomén mije) belefér a fülembe (az összes többitől azért fáj, mert nagy és szétnyomja a fejem két oldalán lévő célhardvert), és szól minimum úgy, mint a SE füles.
Ötlet?Nunc est bibendum. Nyau.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Overwatch 2
- Home server / házi szerver építése
- Call of Duty: Black Ops 6
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest