- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz Napfénysüti #9349 üzenetére
a saját wlan varázslójánál sokkal jobb a handywifi. Ötöt talált, amikor a wlan varázsló nem varázsolt semmit...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
nagyúr
válasz old rocker #9351 üzenetére
Én a WeFi-t használom,álltalában az is többet talál. De lehet kipróbálom azt amit te mondtál.
Més que un club!
-
danaudio
aktív tag
válasz old rocker #9351 üzenetére
nem ajánlok semmi egyebet saját wlan varázslónál, teljesen fölösleges+időpocsékolás. hiába örülhetünk a fejünknek hogy többet talál külső programmal, de rohadtul nem megyünk vele semmire, mert ha az alap varázsló nem látja, akkor hótziher hogy nem fogsz tudni rá kapcsolódni(ill a kapcsolódás is sikerülhet, de amint elkezdené behozni pl egy weblapot, egy idő után kiírja, kapcs. bontva), mivel az első szintű jelre sem szeret kapcsolódni (alap wlan varázsló 1. szint). egyedüli értelmét abban látom, hogy megnézed, van e valami nem kódolt gyenge jel, és ha van, előkapod a laptopot és azzal kapcsolódsz rá...ezzel úgyse fogsz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Dexter68
addikt
válasz danaudio #9354 üzenetére
Én a wefit nem azért szeretem, mert többet talál, hanem azért, mert létrehoz egy „automatic wefi” hozzáférési pontot és ha azt állítom be, akkor azzal csatlakozik, amit talál és nem kell nekem szarozni külön-külön a szabad hotspotok beállítgatásával.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
nagyúr
-
danaudio
aktív tag
válasz asadasad22 #9336 üzenetére
okok, majd én is lekapom a hátlapot, ne tűnjön fel hogy fekete volt egyébként az már pofátlanság ha kérnék egy előlapcserét mert a jack bemenet körül szabályos vékony csíkba körbe (kb 1mm) krómra kopott, mert olyan 2,5-3,5 jack átalakítót használok ami ott fém résszel érintkezik: P. backupot pc suite-al tudok csinálni? ill nemtod esetleg n-gage mentéseim külön el kell menteni, vagy azokat netről szedi le esetleg, bizonyos gémeknél(végülis ha nyilvántartja hány ngage pontom van, azt is tudhatja, azokat mire kaptam)?
-
danaudio
aktív tag
válasz Dexter68 #9357 üzenetére
ez igaz, habár nem feltétlenül az elérhető legjobbra csatlakozik(ez nem biztos, csak gondolom),ill sokszor én pl meghatározott wlanra akarok kapcsolódni, de nem vitatom, biztos van olyan alkalom amikor jól jöhet ez a funkció, csak szerintem ez nem ér meg egy külön programmal bíbelődést.
Napfénysüti: szívesen de akkor bemész helyettem laboratórium ellenörző mérésre és nem buksz meg. egyébként jut eszembe, elég szívás lehet az a szigorlat, ilyenkor szokott tetszeni hogy bsc képzéses vagyok , igaz olyankor kezd nemtetszeni hogy hamarosan újra felvételizhetek msc-re
[ Szerkesztve ]
-
dpetiba
aktív tag
Hello,
könyvben olvastam a névjegycsoportot. De nem találom sehol a telón. Tud valaki segíteni?
Köszi
-
rekid
addikt
válasz danaudio #9356 üzenetére
az megvan de modjuk az ead a 3x edikennel mar nemnagyon kezd semmit tehat exp(3x)
Egyebkent enis BSC-s vagyok es 7. felevben matek 3 ki...szottul nagy ajandek... ket es fel eve tanultam utoljara matekot...
ezert a hetvegen ujra tanultam derivalni es kozben jott az otlet hogy fuck you anno volt itt ilyen kis okos progirol szo.[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
Nem az alap derivalassal van bajom hanem a progi formatummegadasaval ami egy koplexebb feladatnal azert szivas. mert egy ead X et egyszeru derivalni deamikor kezdodnek a belso fugvenyek gyokokkel es millio mas finomsaggal akkor azert joljon a progi deha nemtudod helyesen megadni neki akkor bukod a mutatvanyt.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
chatran
őstag
Most, hogy sikerült a szignózás, szeretnék tovább lépni. N-gage érdekelne. Érdemes feltenni e51-re? Vegyük pl. a Brothers in Arms játékot, ezt próbáltam Symbianos verzióban a telón. Az n-gage-s verzió jobban néz ki? A telóban nincs 3d gyorsító, ez nem gond az N-gage játékoknál?
-
Dexter68
addikt
válasz danaudio #9360 üzenetére
Hát, én azt tapasztaltam, hogy ha az egyikre nem sikerül, akkor próbálja a másikat. Legtöbbször én is az itthonit használom, de ezt ugyanúgy meg lehet a wefinek mondani, hogy ha látja, akkor az legyen a prioritás.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
asadasad22
őstag
válasz danaudio #9359 üzenetére
gyaluld még kicsit, hogy nagyjából az egész ezüst színű legyen, akkor mégkönnyebben beveszik talán
egyébként a rossz hír az, hogy ahogy emlékszem, a teló papírján is szerepel a színe, ezért sztem nem nagyon fogják bevenni akkor sem, ha rózsaszínként viszed be
backup pc suite-al megy, jah, nem egy rövid mulatság, nekem volt, hogy egy óráig csinálta, de asszem legutóbb ennyire nem volt durva a helyzet.
ngage mentéseket külön tedd el, ezt egyszer már megszívtam :S
neten csak a pontszámodat tárolja, semmi mást, az az egy maradt meg nálam is..
ha minden igaz, itt találod az ngage save-eket:
C:\Private\20007b39\[UID]
az [UID] az adott játék azonosítója, pl System Rush-nak "2000AFB9".
a legegyszerűbb az egész 20007b39 mappa elmentése.
viszont erről jut eszembe, hogy az ngage-t a mai napig nem tudtam működésre bírni az új fw-n, mondjuk más fórumon mintha valaki azt írta volna, hogy megy neki 220.xx.xx-en is, szóval lehet, hogy csak én csinálok rosszul valamit..[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
-
válasz asadasad22 #9370 üzenetére
A grafikát leszámítva volt valami jó abban a One-ban?
Én csak a trialt próbáltam ki, de nagyon gagyinak tűnt Üss meg rúgj és kész... És még azt is lassan.[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
dekac
tag
Üdv!
Múltkor, mikor olvasgattam a fórumot, láttam , hogy valaki írta, hogy gond van neki a térerő kereséssel:S hát most nekem is előjött a hiba (ami eddig nem volt), ha már egy picit mozdulok, elszáll a térerőm...0-ra! ami igen fura:S így gyakorlatilag használhatatlan a telefon.
Valaki tudja, hogy mi okozza ezt?Másik: rádugom a telefont az adatkábelre, erre azt írja, hogy a memóriakártyát már használja egy alkalmazás, ami elég fura, mert minden alkalmazás zárva van és eddig nem volt ilyen hiba...ötlete van valakinek?
most kicsit mérges vagyok
köszi a válaszokat előre is -
dekac
tag
válasz asadasad22 #9374 üzenetére
holnap nekiesek, mert már sík ideg vagyok , hogy mi lehet a baja...és ilyenkor csak elrontanám:S
a másik hibánál, meg a memóriakártyánál lehet, gond...benne van a kártya és azt írja, hogy tegyem bele, meg nem ismeri fel, meg ilyenek...kivettem a telóból, felmásolom a tartalmát a gépre, majd formázom, adatok vissza majd meglátom mi lesz belőle:S
amúgy 8 gigás kingston:S eddig nem volt gond vele:S
jah, és a pc suitehoz nem enged kapcsolódni..gyakorlatilag nem ismeri fel a telót...állítgattam a beállításoknál a kapcsolódási módokat, de semmi ( pc suite vagy adatátvitel)...gondolt egyet és előjöttek ezek a hibák:S
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz asadasad22 #9376 üzenetére
Lekopogom de az enyém eddig egykét apróbb bakitól eltekintve jól működik.
Més que un club!
-
Dexter68
addikt
Lehet ám, hogy valami tényleg fogja a kártyát. Nekem is olyan kártyám van (Japan), kétszer volt vele ilyen élményem. Aztán feltettem Tcommander alá a NokiaFS-plugint azóta nem váltogatom, hogy milyen módban legyen, hanem mindig PC-Suite módban csatlakozom, és semmi problémám vele.
-
danaudio
aktív tag
jó igen bebugozik valóban a "bonyolultabb " kifejezéseknél: P de ha megfigyeled nagyon próbálkozik a jóval, pl ha ead 1/x-et írsz, és úgy veszed hogy a magában álló első szor-jel előtt maga a bevitt kifejezés van, akkor még jó is sajnos pl ead 3x-nél lemaradnak a számok, azt már nem lehet kimagyarázni...talán egy újabb frissítést megérdemelhetne. más: x-plore frissítet 1.30-ra és elvesztette teljes verziós crack-ét ahogy néztem még nem is lehet unlockolni, szal óvatosan frissítsetek újabb verzióra, ennyit pl nem ér meg 1.30.
-
danaudio
aktív tag
válasz asadasad22 #9369 üzenetére
ajjjj, most festhetem vissza
-
cabii
tag
Nahh végre elértem! 9 napig bírta az akksi normál használat mellett. Kis játék, kis wifi otthon, hétvégén offline mód. Így már kezdem szeretni, hogy képes kibírni egy hetet
Az az ngage dolog engem is érdekelne majd a sok mindenféle közül miket kell feltelepítenem, hogy az ngage játékokat is kipróbálhassam?
Üdv Cabi
ui.: bár ha fenn lesz, akkor tutira csökken a készenléti időmLinux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
tuzpenge
őstag
Hát ezt hogy csináltad?
Nekem a majd egy éves használat során soha nem bírta tovább 4-5 napnál. Persze ekkor szinte nem is használtam. Egyébként meg 2-3 nap, de mondjuk én sokat beszélek meg nyomkodtam is rendesen. Dehát azért van nem? Mindenesetre ez a 9(!) nap szinte hihetetlen.ˣ
-
nagyúr
-
jokerone
tag
Múltkor ránézek a kijelzőre, és rezeg.. gondoltam csak rosszul látom, nem foglalkoztam vele, de este megint valamit nézni akartam a telón, és ismét ott a rezgés..az egész képernyő vibrált. ki-bekapcs, elmúlt és azóta elő sem jött szerencsére, de azért nem volt túl bíztató mitől lehetett szerintetek?
Sajnos nem olvastam elég sokat a mem.kártyákról (illetve mostanában jött sokat előez a téma) és berendeltem egy 4 gigás Kingstont. Még nem érkezett meg, így nem tudom, hogy japó, vagy miféle. Sokan írjátok, hogy nem szabad ehhez megvenni, viszont ha ehhez nem is lesz jó, más telcsiben jó lesz vajon? -
Dexter68
addikt
-
cabii
tag
válasz old rocker #9382 üzenetére
Hát mondom, 3 nap offline volt benne, cca fél óra telefon, kb 10-20 perc netezés, kb fél óra játék. Néhány sms, meg egyebek
Egyszerűen kiváncsi voltam, hogy meddig bírja. Különben aktívabb használatnál nekem is 4-5 napot bír csak.
Hétvégén meg végig offline-ban volt, olyankor átirányítom a másik telómra a hívásokatLinux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
cabii
tag
Juteszembe, van olyan prg, ami felveszi a beszélgetéseket automatikusan, DE, SE D750-re kéne. Nagyon hozzászoktam ezen a telcsin ehhez a feature-höz. Hiányolom a másikon.
Java van rajta, de sym nincs.
Üdv CabiLinux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
Qru
MODERÁTOR
Feltettem a legújabb Fringet, nálatok is fut a háttérben bekapcsolás után? Ki lehet ezt kapcsolni? Ezt az autorun dolgot nem szívlelem...
#nincsbennetarcsi
-
old rocker
veterán
Jaaaaa.... hát így könnyű...én is átirányítom a 6120-ra (ha egyszer visszakapom a szervizeldétől), néha kicsit játszom velemeg vifizek, aztán megírom: már két hete töltöttem utoljára
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Dexter68
addikt
Jó hír: valaki felvállalta a heroikus feladatot és lefordította TTPod-ot kínairól angolra. Ez a legszebb mp3 lejátszó, amit láttam a telón és elég jó is.
-
GML
őstag
Tagnap kipróbáltam, hogy mit tud a füles, mmint a gyári. hááát. nem repült túl messzire..... ez eléggé szégyen, hogy a nokia egy szar szterejó fülessel töltik meg a csomagot, ahelyett, hogy tennének bele inkább egy hasonló ár BT monót, vagy egy szétszedhetőt madzagosból.. még a behalt creative füles is jobban szól nála...
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest