- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Objektívek topikja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radeon_5
aktív tag
válasz Quasi_modo #5726 üzenetére
Nekem bejon, kulsoleg is igenyes, esdizajnos cucc, SW is marha gyors, szep kijelzo, stb.
A 'fapados' OS kinezet pedig igencsak szubjektiv, nekem kifejezetten tetszik, sot, sok egyeb ember is ezt mondta.Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
válasz Quasi_modo #5752 üzenetére
Ugyanannyi joggal, mint alattam sokan, akik nem csak a 808-rol irtak
Bar a 808-at meg kezben nem probaltam, de ha jobb is, mint a 920, utobbit sok helyen sztem jogtalanul huzzak le. Igenjo kepeket/videot csinal, foleg sotetben, a stab. miatt.Son of a Bit
-
nagyúr
Jesszus, mivé lett a fórum!
( )
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Hát akkor éljenek a jó fényviszonyok!
-
MR007RM
addikt
Legutóbb véletlenül betévedtem a L920 topikba, majd beírtam valamit a fotókkal kapcsolatban egy kialakult vitához szólván. Finom voltam és nem geci. Töröltek. Úgy döntöttem egy ideig el sem olvasom mi megy ott az egészségem miatt. Na meg a másoké miatt is. Nem tudom meddig vagyok képes betartani.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
félisten
1508ra is megjött a galéria,kamera frissítés.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
süti5
őstag
Ja, február közepén jelent meg a térképre is frissítés, én is hétvégén vettem észre és töltöttem le, szerintem érdemes aki használja a gps-t
-
Kobak77
aktív tag
-
sadboy
aktív tag
A legújabb belle extra buttons-nál találkoztam egy olyan hibával hogy, ha függőleges helyzetben van a telefon nem lehet elindítani a kamerát mert csak fekete képernyő fogad: (
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
siofok00
tag
A Phoenix nem cracker szoftver. Egyedül azzal tudsz full flash-t csinálni. Az NSU nem frissít minden fájlt.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/130124779@N02/sets/
-
siofok00
tag
válasz Polarstar #5764 üzenetére
A Lumia 1000 egy kacsa. Gyakorlatilag a Lumia 928 lett az. Annyi, hogy valóban fém házba rakták, maradt a 8 megás kamera, de xenon vakut kapott. Egyedül a Verzion fogja árulni Amerikában. Ez annyiból jó, hogy az ő telefonjai nálunk is tudnak működni.
-
nagyúr
válasz siofok00 #5776 üzenetére
Lumia EOS lesz.
Már bemutatták a sajtósoknak a függöny mögött.A 928 - a 920 módosítása. Pimp my Lumia!
Tehát ez nem az, illetve nem a 808/N8 utódja.
Biztos jól néz ki, de a hiányosságai miatt én nem venném meg.
-
BobTail
őstag
... olvastam én is a hozzászólásokat ennél az új "csúcs"-lumiánál, aztán odáig meg vissza vannak, pedig csak a külseje lesz más, tudásra ugyanolyan buta lesz mint a többi. vicc
alkotói válság továbbra is fenn áll, de azért elő-elő szoktam venni a gépezetet, mert mindig készen állok a megismételhetetlen pillanatokra legutóbb például ma sikerült egy nagyon hangulatos fényképet csinálnom a hazafele száguldó buszról: íme automatikus javítás után, és egy SophieCam filterrel
-
Ricardo
titán
-
nagyúr
válasz BobTail #5779 üzenetére
Hát igen.
A kőhülye kolléganőm sem lesz okos egy plasztika után.
Szokás szerint jó a kép. A kalászos kezdeti képed megvan, nagyon tetszik.
Skydrive. Érdekes, de nem megy ezen a gépen, mert azt emlegeti, hogy nem támogatja a firefoxom!
-
siofok00
tag
Akkor, hogy lehet, hogy pl a Verzion I5 az egyetlen amerikai verzió, melyet teljes korlátozás nélkül, nálunk is lehet használni? Ha tényleg lesz Lumia 1000, arra azért kíváncsi leszek, bár sanszos, hogy előbb nálunk is kijön a 928 nagy marketinggel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz siofok00 #5783 üzenetére
Ez azért lehetséges, mert a CDMA-képes A1429 iPhone 5 képes GSM, UMTS és CDMA kapcsolatra is (illetve néhány LTE sávot is támogat). Ez az adott készülékre vonatkozik, nem általános dolog.
Erre jön rá a másik mázli, hogy a GSM modult nem SIM-zárazták le.
Főleg, hogy ha egy készüléket a gyártó csak CDMA-ra tervez, akkor egyáltalán nincs benne SIM slot Na azt hogy használnád itthon?
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
BobTail
őstag
Köszönöm MR007RM, Ricardo, hagel! Igen, én is a tavaszban reménykedem, de ma úgy néz ki várat még magára
-
siofok00
tag
Nincs kint még sehol a telephony update letölthető sis-ben*
-
siofok00
tag
Nincs kint még sehol a telephony update letölthető sis-ben?
-
Nick no.1
aktív tag
válasz Quasi_modo #5790 üzenetére
Xiaomi MI 13 T Pro http://forums.watchuseek.com/f9/omega-seamaster-300m-eta-255-563-a-130103-post842164.html#poststop
-
félisten
Nagyon lassan, de fogy a belső tárhely a mailek miatt. Hiába törlöm a küldötteket. Ha csak a bejövőket nézem akkor is lassan csööökkkkeeen. Anno a 3650-nél volt egy hiba ami a naplónál jelentkezett hasonló módon, és egy xxxx.log fájl elérte a belső memória méretét majd a telefon megnyekkent. Akinek volt fájlkezelője törölte és no problem, de itt...?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
nagyúr
válasz Nick no.1 #5791 üzenetére
Jó volt az a link amit küldtél.
Elsőre nem értettem, de aztán a lap alján leesett, hogy "Hagy egy Válaszol" /Na ezen betegre röhögtem magam!/ a fordítós linket suvasztottad be ide.
Jól indul a nap - kávé után telitorokból röhögve - ablakon kinézve ahogy a sok ember pucolja a járdát.
-
MR007RM
addikt
válasz Kolondrum #5794 üzenetére
Ezt korábban is meoszthattad volna velem, mikor sokat panaszkodtam a megtelt a memória dologra, mert nekem ez még új. Na akkor kellett volna az, amit most leírtál.
Csökkentettem az alkalmazásaim számát, töröltem és azáltal jobb lett a helyzet. Viszont nem nagyon akar, szeret mostanság az áruházból leszedni. A legvégén mindig kiírja "download error", mikor elvileg befejezné az egészet. Talán erről van szó most nálam. Igaz nem fagy, nem indul újra a teló magától, mint korábban előtte, csak éppen mintha nem akarna még frissíteni sem. Nem szeretnék radírozással újrakezdeni mindent elölről. Van valakinek valami ötlete?
Még várom a szoft. frissítést. Jó volna tudni akarják-e küldeni, vagy csak töketlenkednek mint mindig. A kamera frissítéseket nemrég felnyomtam és semmi nem változott, talán mert nincs hack a telómon? Lehet felnyomnék én is egy 1508-as változatot, ha az áruházam már leszedett tartalmát nem veszíteném el. Sokat ráköltöttem a telóra.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest