Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Az Applenél is előfordulnak hibák...
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
B4nd1t4
tag
Anno volt róla szó, hogy Mr. Jobs hihetetlenül kényes volt az ilyen jellegű dolgokra, és nem engedte az adott terméket forgalomba, amíg meg nem oldották, Lehet hogy az ő távozásával az Apple cuccok vérvonala is hígulni fog?
...egyébként ez nem valami magyaros így: "...Ezt leszámítva a termékre eddig nincs igazán volt panasz..."
[ Szerkesztve ]
Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)
-
B4nd1t4
tag
Most hogy mondjátok... Ettől függetlenül ez ciki, pláne ilyen árazás mellett...
Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)
-
Angel1981
veterán
Figyelembe véve az új iPad elégedettségi statisztikáit, nem lehet jelentős a probléma.
-
madgie
titán
Lehet szoftver felől van valami gáz, legalábbis nálam párszor eljátszotta az iMovie vagy iPhoto (nem emlékszem már, melyik) feltöltés közben, hogy elfelejtette a wifit az iPad. Máskor, más programmal soha, a routertől egy méterre volt a cucc.
Mondjuk nálam eleve nem csoda, ha valami bug van, iPad 1-re nem is települhetne fel ez a két progi hivatalosan (nem, nem JB-ztem, megvettem és így raktam fel őket)
B4nd1t4: milyen árazás mellett? annyiba kerül, mint egy átlag okostelefon, közben meg sokkal többe fáj előállítani (IPS panel ekkora felbontással, böszme akku stb).
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
Szerintem elképzelhető hogy külön nem tesztelték a Wi-fi only modelleket, így jöhetett a probléma, elvégre szerintem az emberek többsége úgy van vele hogy ha a 4G-s modellen megy minden,akkor miért kéne külön tesztelni a wi-fis modellt?!
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Graphics
Jómunkásember
"A 9to5 Mac nevű oldal meg is szerezte az AppleCare belső levelezéséből a hibához kapcsolódó részleteket." írta a Blikk...
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
DraXoN
addikt
Most kicsit gonosz leszek, de szerintem csak rosszul fogták
Egyébként még mindig nem tudom... valahogy ez a kategória egyáltalán nem hoz lázba még ennyi idő után se... szerintem a táblagépeket nagyon nem nekem találták ki
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
Tikakukac
titán
Szerencsére tolják a mérnökök pofájába is a vállgazdot ezerrel, így főképp nem értem, hogy nem jön ki az ilyen hiba teszt alatt. Az antennagate botrányt sem értettem, sem a többi malőrt. Egy nagy kontrollcsoport az ilyet 1 hét alatt kihozza. Mert fontos az ügyfél, ugyi?
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
marositech
senior tag
55 éves muteromnak vettünk egy "huszonezres androidot". Fél év múlva berondít, hogy lassú...újat szeretne.
Innentől már értettem a lényeget, aki keveset akar, érjen kevesebbel. Aki többet, annak többet kell fizetnie. Ez igaz az iTermékekre.Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
lujó55
addikt
válasz marositech #22 üzenetére
Nem bírta kivárni a filmletöltést?
-
*Szájber*
tag
De az!!!
*Szajber* felhasználónak 51 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
törölt tag
-
Konflikt
addikt
jol jonne egy kis statsztika.
en nem tapasztaltam ilyen hibakat, de csinalok egy merest: ipad 1 vs ipad3, jelerosseg, sebesseg a lakas kul. pontjaibol.amugy ezalapjan ugytunik vagy keves keszulek erintette, vagy csak nem olyan merteku a hiba, hogy eszrevegyek:
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
banhammer
veterán
Ahol dolgozik a balta ott hullik a forgács.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kpal
nagyúr
Ez nem a hétköznapi ember játékszere igy nem számit a tehetősek vesznek másikat jobbat
-
Matthu
aktív tag
Minden gyártó, minden legyártott szériájában van hibás termék. Mivel az új iPadből már most több milliót eladtak, a nagy számok törvénye alapján előbukkannak a hibás darabok. Nem értem mi ezzel a gond.
-
foxxmotor
tag
Szerintem is kicsit túl nagy bakiez egy ilyen árazású terméktől. Na persze hibák mindenhol előfordulhatnak, de azért ha az ember egy almát vesz, akkor nem erre számít.
-
depmod
aktív tag
Szerintem maradjunk annyiban, hogy "kellemetlen" a szitu, de a tulajok nagy része ezt leszarja, mert attól még Apple marad, max. kicserélik. A márkahűség és a imidzs hatalma.
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
"Ebből tervezési hibára lehet következtetni, de egyelőre hivatalos reakció nélkül nehéz bármit is mondani". Ha ez így lesz, azért ez elég gáz, egy ilyen Neves cégtől.
Nesze neked Apple....
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Tikakukac
titán
válasz Ł-IceRocK-Ł #38 üzenetére
Előfordult egy párszor. Lett belőle bármi? Ennyi...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
ONEFREE
aktív tag
Azt várná az ember,hogy Kifogástalan,Értékálló,High-Tech,Divatos legyen..Szerintem ez egy rossz hozzáállás.Ez is csak termék a futószalagról.Ez sem élvez több figyelmet a gyártás során csak maximum nagyobb a korbács a supervisor kezében ..El kell hinnetek,hogy minden a haszonról szól és nem a megbízhatóságról.Én a mások kárán szeretek tanulni..Megvárom az ehhez hasonló fórumok hozzászólásait és összehasonlítom a többi termékkel.Ez 2 dologra is jó..A termék ára zuhan az idő múlásával és kiderülnek a rejtett hibák a többi ember használata során felkerült fórum hozzászólásokban.Az Angolok azért veszik mert Apple.. .Szerintem ez IDIÓTASÁG!!!
-
keIdor
titán
Android oldalon is megvannak az ehhez hasonlo hibak, ez nem uj.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
erdoke
titán
válasz Ł-IceRocK-Ł #38 üzenetére
Tervezési hiba akkor lenne, ha az eladott példányok többségét érintené. Arról lehet szó, hogy a beépített rádió chip egy része (szériája?) selejtes.
Vicces tömeges panaszkodásra hivatkozni az Apple fórumán, néhány tucat ember veri a tamtamot a tízmillió tulajdonosból. Kérdés, ez hány % problémás készüléket reprezentál, eddig gyakorlatilag 0 hasznosítható infó van erről.A legjobb aláírás a héten
-
baluka26
nagyúr
Na oké, de afaik az Apple-nél a minőségmenedzsment igencsak a toppon van, szóval érdekes egy ilyen hiba. Főleg, hogy kevés az eset. Én mindenképpen várom a fejleményeket, de sanszosnak tartom, hogy egy beszállítói hiba lesz ez.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Tikakukac
titán
[gonosz] Ismerve, hogy milyen aktívan szeretik törölni a nem tetsző hozzászólásokat a saját és más fórumokon is, én azért árnyalnám a képet.[gonosz off]
Az antenna ki lett vezetve oldalra amit a legtöbb ember markolászik,és lenullázza a térerőt. Ezt nálunk bizony tervezési hibának hívják.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
erdoke
titán
válasz Tikakukac #45 üzenetére
Most az iPhone 4-ről beszélünk, vagy az iPadekről? Én nem tudok arról, hogy a korábbiakhoz képest alapjaiban áttervezték volna az új iPad antennáit. Ahogy említettem, egyik nap még iPad 2-t használtam, a másiktól (bő 2 hete) pedig az újat, és eddig semmit nem vettem észre a WiFi-vel kapcsolatban. Ha tervezési hiba, akkor gyakorlatilag mindegyiken előfordulna a jelenség. Sokkal valószínűbb, hogy a rádió chippel van valami gubanc bizonyos szériá(k)ban, vagy néha elfelejtett összekötni két vezetéket pár kici kínai.
A legjobb aláírás a héten
-
Tikakukac
titán
Az előző Iphone4 volt, arra írtam. Az el lett baszarintva és kész.
Ipadról nem tudok mélyebb dolgokat, nem láttam mérnöki rajzokat se semmi mást. Ha pedig gyártásból vagy beszállításból adódik akkor tessék megoldani szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2024 - MacBook Pro retina 16" M4 Pro / 14 magos CPU / 20 magos GPU / 24 GB RAM / 512 GB
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
- Msi Evo 13,4 üzleti laptop ultra book 2 hónapos 34 havi garanciaval eladó.
- Hp i7 ,6th 16GB /m2 ssd
- Dell 5570 Intel core i7 6820hq 2,7ghz 8gb ram 500gb ssd
- Kiváló HP ProBook 440 G4-7.Generációs-Core i3,14"FHD,8G DDR4.256G SSD,Magyar,Mesés ár,garival.
- Clevo P775DM3-G, i7-6700K, NVIDIA GTX 1070 Mobile 8GB, 8GB DDR4, 250GB SSD, 17,3" IPS, legál Win
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest