- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaMotta
aktív tag
Kíváncsian várjuk az "említett" nagytesztet!
Ebben érdekes, hogy a Survivor meg a Voyager között kb. semmi különbség nincs...
-
Lewzke
őstag
Corsair 8 gigás Survivorom volt, megbízható üzletből vettem, tutira nem volt hamisítvány de egy év alatt szétjött a ragasztási pontoknál, leesett róla a gumi. Nem vertem szándékosan földhöz meg hasonló, 10-20 véletlen leejtéstől darabjaira hullott. Igazán túlélő darab ...
Megjegyzem ez már nem az Amerikában gyártott példányok közül volt, nem kérem ez valahol Taiwan-ban készült (hivatalos fórumán is megerősítették, mert sokan hamisítványra tippeltek) és ezt árulja a Corsair.[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Fat32 4et kezel max.
itt egy jó írás, érdemes lehet végigolvasni... az indexelés miatt végezheti ki a pendrive-ot az NTFS, ha nincs wear leveling... -
szaszyka
senior tag
Nekem Corsair Survivor-om van, jópár éve, és azon kívül, hogy a külső gumigyűrűk lejönnek, semmi problémám vele ;-) Pedig repült már át úttesten, és csapódott falnak is méterekről, de bírja, bírja, és bírja
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
VW
aktív tag
én nemrég vettem egy 16Gb Voyagert pcx-től 6400.-forintért. nem aggódom meghibásodás miatt,van rá 10év! garancia,és +500.-forintért garanciafutár. (+ingyen posta) ennyi pénzt megért
20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
nagyúr
Már megválaszolták miért gyilkolja a pendrive-ot az ntfs fájl rendszer.
(#58) FefeeX: Jó lesz az 16 tera-nak is.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az a corsair dizájn, az nem semmi
-
djculture
félisten
Ez a flash technológia egy hulladék...Minél több garival szabad ezeket megvenni. Persze úgy meg fizeti az ember a jogtalan adót ezekre akkor is ha teszemazt csak a saját képeit teszi rá. Hegyekben állnak már nálam is itthon a halott kingstonok adaták corsairok stb..
Tegnap egy behallt itthon is, bármit csinálok formázni akarja de a formázás sikertelen..[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz djculture #64 üzenetére
A tkm aki ilyen "pénz lehúzós" usb kulcsokkal szórakozik.
Mobil nagyságú (2.5-ös usb házban, 7200 RPM, 500gb) hdd-t hordok a zsebemben, az irodában természetesen kirakom, arra meg aztán minden felfér, azt a plusz időt meg kivárom, már ha lassabb egyáltalán. 25000Ft>>>500GB samsung vinyó.
Van sima usb-ém is, de a nagyobb file-okat már cseszhetem is egy 16-ossal, tehát ezt a megoldást választottam több, mint 1 éve és marad még így sokáig.[ Szerkesztve ]
-
Szivacs85
tag
De van 32Gb-nál nagyobb! Épp Te linkelted be a hivatalos oldalt:
64Gb-os Voyager
ELADÓ: MSI 1050TI 4GB OC és egy hibátlan Ati HD 4670 videokártya
-
blaca83
őstag
válasz Szivacs85 #67 üzenetére
A pendrive-ok tekintetében Én régóta a Corsair flash voyager "családot" használom!
Volt régen 1 ill.2 gb-os usb 2.0 később 4 gb-os és most egy 16 gb-os usb 3.0-ás hajtok.
Semmi gondom nem volt egyikkel sem, a sok használattól a 2gb-os verziónak kicsit meglazult a foglalata, de azóta is tökéletesen működik!
Eléggé strapabíró sorozat,véleményem szerint tartós és jó minőségű pendrive. A mindennapi zsebben, övtáskában, stb... hordás alatt sem kopott meg a gumi felület.
Arra viszont tényleg nem számítottam, hogy a Transcend JetFlash 780 ennyire gyors és, hogy maga mögé tudja utasítani a Corsair-eket.
Ha a strapát is bírja akkor lehet, jobban megéri Transcend-et venni, mert átlagban kb: 3.000 Ft-tal olcsóbb a Jetflash 16 gb, mint a Voyager 16 gb!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
N!GhTyka
tag
Én 4 éve 8gb-os TDK-t használok. Tökéleset, gyors és megbízható, túlélt ez már mindent
-
Szivacs85
tag
Nekem egy FlashVoyager Mini-m van 16Gb 2.0-ás és kapja rendesen. Már szét vannak kopva lábak, de semmi gond nincs vele. Kivéve talán azt, hogy mivel nincs a csatlakozón fém keret, a kikopott USB-kben nem mindig működik. De ez nem a pendrive hibája. 3 vagy 4 éve meg van már. (8megával írható és 32-vel olvasható, személyes tapasztalat)
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: MSI 1050TI 4GB OC és egy hibátlan Ati HD 4670 videokártya
-
farmat
csendes tag
Orulok hogy jon vegre usb 3as pendvrive mert nekem a 2.0 eleg lassu volt nagyobb meretu fajloknal...
-
Valdez
őstag
válasz djculture #64 üzenetére
Múltkor egy 16gigás kingstonnal jártam hasonlóan (USB2). Asztali gépben akárhova dugtam, másolni, formázni nem tudtam. Formázás mindig sikertelen lett (ntfs-re akartam fat-ról), a másolás meg "kiakadt".
Bedugtam a laptopba és hibátlanul le tudtam formázni és másolni rá. -
MrTwister
őstag
válasz Szivacs85 #75 üzenetére
Vagy diskmgmt.msc-vel törlés, aztán partíció létrehozás én pont múlt héten gyógyítottam meg így egy pendriveot!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
zoleeno1
veterán
A 16 gigás Transcend néhány helyen már 7500-ért kapható, az már tényleg nagyon baráti ráadásul a tesztekben is brutál jól szerepelt, asszem ki is próbálom
Honor Magic5 Pro
-
Bopez
tag
Hmm nem gondoltam volna, hogy a Corsair pendriveok így lemaradnak!
Durva eltérések vannak..
Mondjuk olvasom itt, hogy sokak hibát jeleznek a Corsairel kapcsolatban.
Nálam ami járt, annak nemes egyszerűséggel lejött a gumi burkolataBopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
MacCaine
őstag
Engem érdekelne egy linuxos sebességteszt is, ext3, ext4 (esetleg reiserfs) fájlrendszerrel.
-
jilian
addikt
Jók a Corsair -ok...
Csak jöhetne már ebből az USB 3.0. -
smallmer
őstag
Sziasztok,
van egy transcend jetflash usb 3.0 pendrive-om, ma lehúztam a gépről és azóta nem ismeri fel egyik gép sem, illetve villan egy pirosat és se kép se hang. Kuka? -
b.lajos
tag
Sziasztok,
Van egy Corsair pendrivom (kb másfél éves), filmnézés után másolni akartam rá, de se kép,se hang, csak villog folyamatosan azonban a gép nem ismeri fel, nem tölt be.Van ötletetek mi lehet a gond és van-e egyáltalán esély életet lehelni bele?
Üdv, blajos[ Szerkesztve ]
b.lajos
-
caprine
senior tag
Jók a Corsair cuccok, persze nem ez az első hibás sorozat tőlük, az i7 elején a 6gb tripla kitnél is volt egy elég durva hibás sorozat.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs