Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Donzoo

    csendes tag

    Update ...mikrofonhiba-összegányolós szervíz (gsmline) -- speedshop szerviz ügyben

    Perpill a speedeknel van a teló ők jegyzőkönyvezik a gányolást képekkel mindennel ...közben szerváltam egy bontott alaplapot ami nemsoká megérkezik és speedék cserélik ki remélem összeáll végre a masina. ha nem akkor látványosan felrobbantom. :DD

    másik alaplappal szervizzel együtt már 90 be lesz használtan a telo ja és persze ez 3 hónap alatt :W

    Remélem gsmlineékra sikerül hatást gyakorolnom és némi kártéritést kapnom de lehet őket is inkább felrobbantom. :)

    Ami picit aggaszt a hatás gyakorlásban hogy amikor megvettem a telot épp lejárt volna a garija de mivel volt bennt egy hónapot korábban gsmline nál igy tolódott egy hónapot a gari.Beadtam garis javításra majd jelezték hogy a teló sarkain lévő pici ütődések miatt nem lesz gari.Mondtam hogy mind1 csinálják.majd ugye két hónap után visszadták hogy nincs több ötletük,kértem volna vmi logot hogy miket próbáltak de nem adtak. Namár most ha mindent megpróbáltak akkor gondolom ki is cserélték hardveresen a mikrofont tehát mindenhogy látniuk kellett milyen állapotban van az alaplap persze ha nem ők csinálták szarrá..
    Amikor visszakaptam a telot nem volt bejegyzés a gari levélben hogy valamit is csináltak volna.Tehát közvetlen nem tudom bizonyitani hogy szétszedték a telot vagy valami.
    Mert csak a leadáskor kapott papirusz és a visszavételkor kapott papirusz van bizonyitékként hogy ott volt a teló.

Új hozzászólás Aktív témák