- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
válasz spawn21 #1150 üzenetére
Elég sokat olvasok a fórumon, szinte mindegyik csodafonnak vannak problémák... És vannak ezen felül még egyedi hibásak is. Előfordul. Nekem a wifivel nincs gondom, és úgy fest az sd kártyával sem most már.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Drenadar
veterán
meg amúgy is ami nem HW-es gond azt sw frissítéssel meg lehet oldani
-
jamo
tag
Sajnos a wifi hardveres hibának tűnik mert az update után sem lett jobb . Amúgy azt vettem most észre, h ha a telefont az aljánál fogva fogom akkor 1-2csíkra lemegy a jel ugyanabban a szobában ahol van a router de ha a tetejét fogom a szomszéd szobában is max! Kicsit iPhone 4 jelenség.. Más nem vett ilyet észre?
-
Szabie85
tag
Ez lesz a következő telóm.
Samsung Galaxy S5
-
SL-27
tag
Holnaptól kapható a Motorola RAZR MAXX a Verizonnál.
Éppenséggel minket ez nem érint, de mégiscsak az elérhetőség szele csapkod az óceánon átA bonyolultság mindenképpen erény! <> Samsung Galaxy S23+ és Watch 6
-
jamo
tag
-
geccoblaze
aktív tag
Kezdő androidos vagyok, ezért bocs ha hülyeség a kérdés:
Kipróbáltam egy RAZR-t, és lapát ujjaimhoz túl kicsik voltak a vízszintes billentyűzet gombjai (SGS 2-nek pl szellősebbek, mert kisebb a szövegmegjelenítő rész, és jobban széthúzza a billentyűzetet). Lehet szellősebb billentyűzetet tenni rá vagy csökkenteni a szövegmegjelenítő részt?
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
dani3l
őstag
válasz geccoblaze #1159 üzenetére
Vannak alternatív billentyűzetek, pl GO Keyboard, amiben lehet többféle megjelenítési módot, meg betűméretet beállítani, ezáltal valamennyire személyre lehet szabni. Érdemes pár hasonlót kipróbálni, melyiket tudod úgy beállítani, hogy kényelmes legyen.
-
pana0017
senior tag
Én is az SGS2 és eközött hezitálok, azonban ez a wifi-s hiba elég komolynak tűnik. Vélemény?
-
manokaki
addikt
nem fagy le , söt még nem is áll meg mint a Galaxy SII, mikor neteztem vele és elfogyott a szabad RAM , pedig még azt irta ki hogy 250Mb szabad !!!!!
Ennyit a Samsung I9100-rol ! ( volt egy pár belöle , igy komolyan mondom! )
Attila
Attila
-
pana0017
senior tag
Én a MAXX verziót meg akarom várni. Az ára szerintetek mennyivel lesz több? Illetve várható valamelyik verzió szolgáltatónál is?
-
Phoenixy
senior tag
válasz pana0017 #1167 üzenetére
Amerikába megjelent csütörtökön a MAXX és annyiba kerül, mint a RAZR került. Cserébe a RAZR ára lecsökkent. Nem tudom itt is így lesz-e, de valószínűleg.
A RAZR kapható Telenor és Vodafone-nál is.
RAZR MAXX:
DROID RAZR MAXX üzemidő !!!4G hálózaton!!!Motorola 4EVER
-
pana0017
senior tag
Még annyi lenne a kérdésem, hogy találtam 24 hónap gyártói garanciával is. Ha meghibásodik ezt hova kell bevinni/elküldeni? Vannak kihelyezett szervizei? Esetleg van ingyenes garanciafutár mint a Samsungnál?
[ Szerkesztve ]
-
-
Shrike7973
senior tag
Van már valami hír az ICS frissítésről?
Nagyon gondolkozom egy ilyen telefonon egy fél éven belül, csak megvárnám, hogy mit gondolnak róla az emberek, mennyire terjed el, mennyire lesz támogatott.
Játékok mennyire futnak jól rajta? Van bármilyen alkalmazás kompatibilitási probléma a telefonnal? -
manokaki
addikt
válasz Shrike7973 #1172 üzenetére
Te aztán a tutira mész ! fél év mulva már szerintem a 4 magos telok is elavultak lesznek , ahogy most halad a piac !
De legalább az ára normális összegü lesz !Attila
Attila
-
Shrike7973
senior tag
válasz manokaki #1173 üzenetére
Amikor megvettem a Motorola Milestone telefonomat, akkor is csúcs volt, mindenhol jó véleménnyel voltak róla, aztán eltelt 3 hónap, és bumm, mindenhol már csak a hibáival foglalkoztak az emberek, hogy mennyire nem elég pl.: a 256 MB RAM... azóta meg nem igazán használható a telefon multitasking-ra, játékok közül az újabbak el sem indulnak, frissítések sem jönnek...
Szerintem az 1 GB RAM-al meg az új omap-al ez már egy időtállóbb telefon is lehet akár, talán 2 évre, nem tudom, mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
válasz Shrike7973 #1174 üzenetére
ha a progikat nézed játékok ,stb ) akkor biztos nem fog kibirni annyit , mivel uj GPU és CPU van kb 3 havonta a telefonokba , tehát gyorsan fejlödik a hardver, nem olyan mint 5-20 évvel ezelött hogy vettem egy Nokia N95-t aztán 1 év mulva is a Nokiák közül az egyik legjobb telefon volt !
Attila
Attila
-
törölt tag
válasz manokaki #1175 üzenetére
Na igen, de mi indokolja, hogy kirakjak 160k-t érte az asztalra, miközben már a megjelenése pillanatában gyengébb hardver volt benne, mint az SGS2-ben? Nekem baromira bejött ez a RAZR, elsőre beleszerettem, meg akartam venni, az elmúlt három hétben csak teszteket olvastam és videókat néztem, legfőképpen az SGS2-vel szembeni összehasonlításokat, és sajnos összességében hiába az igényes külső, ha egyszerűen nem működik igazán jól, flottul. Zavarnak azok a pici megakadások és a csúnya kamera képek és felvételek, amiket látok.
Ahogy most én látom, a Mali-ban még 1-2 év múlva is lesz elégséges szufla, ebben sajnos már nem. Még megvárom az első ICS eredményeket, de a másik topik alapján a bétás ICS az SGS2-kön is teljesen simán fut, úgyhogy szerintem ez itt is vízválasztó lesz a Razr szempontjából. De hiába szeretnék a szívemre hallgatni, nem tudok, minduntalan az észérvek győznek...(Csak az összevetés kedvéért: nekem mindmáig egy SE T230-asom van, soha nem volt más. )
-
RockyDocky
csendes tag
Sziasztok,
Én is nagyon gondolkodom rajta...főleg mióta a smartstoreban megnyomkodtam, de ez nagyon visszahúzz, hogy angol és nincs support...ráadásul a frissítéstől javulnia kellett volna a kamerának, de ti nem ájultatok el tőle.
Amugy ha kártyásan veszed a szolgáltató kisebb összegért lekapja a hálózati zárat...csak ezt sokan nem tudják. persze előfizunál kisebb összeg+kötbérxperia s-t megvárom...
-
manokaki
addikt
válasz RockyDocky #1179 üzenetére
az iphone 2-3 -n mennyi ideig csak angol volt aztán vették mit a cukrot !
Attila
[ Szerkesztve ]
Attila
-
Dreamie
őstag
Nos, akkor megint leírom. Tökéletes telefon nincs... Még aránylag drága a telefon nem rég jelent meg. Én december közepén vettem meg 155 k volt. Most 160 k egy kicsit sok. Két év garival vettem. Számomra teljesen megfelelő, kamera amire kell jó, kijelző szép, sd kártya is patent most már. Frissítés már jött rá, és fog is. Szervíz van, kicsit vissza kell olvasni... Magyar nyelv lesz, ha angolul nem megy az a 200 -300 szó, legyél türelmes. Meg kell tapicskolni utána kell olvasni, és ha nem felel meg számodra akkor nem ezt kell megvenni.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
manokaki
addikt
nekem semmi gond a wifivel , otthon is és kávéházban is kiprobáltam !
A HTC Sensation az lassu , söt az tényleg megakad pedig ugye a saját Sence felülettel müködik ami már régen kitalált dolog..
nekem a játékokkal sincs gondom ,mondjuk 3 van fent nekem ( Need for Speed , GTA III., Armaged.... )
Attila
[ Szerkesztve ]
Attila
-
törölt tag
-
Dreamie
őstag
válasz #65304576 #1188 üzenetére
Miért mi a baja a kamerának? Ti most a játékokról beszéltek, hogy azok nem fognak menni? Én nem játszani vettem a telefont, sztem jó lesz ez még, talán kibír 3-4 hónapot a hardver...
-
jamo
tag
Kamerának szerintem nem főként a minőséggel vannak a gondjai. A legnagyobb baj vele, hogy kisebb szürkületbe vagy árnyékos részekben szinte lehetetlen focus-t találni. 10 képből 8homályos lesz. Pl. tegnap délután kettőkor a szabadban akartam fotózni és valami kínszenvedés volt éles képet csinálni.
-
rinbanbo
tag
Feltelepítettem a go launcher ex-et a gyári ui teljesen eltünt, de nem úgy hogy ki kell választani hanem ha letörlöm a go launcher akkor semmi nem jön be...fekete kép de még szerencse hogy a az érintés érzékeny gombok müködtek és betudtam menni a marketbe letöltöttem újból a go launcher és azzal használom...valakinek valami tipp...mi lehet a gatya...?
Samsung infuse 4g 4.5" super amoled plus...
-
RockyDocky
csendes tag
válasz Dreamie #1183 üzenetére
Tökéletesen igazad van...de azért a razr tulajok ne vegyenek mindent támadásnak. Szerintem is fantasztikus a telefon és párja nincs, de...
1. kamera eddig tesztenként más képet mutatott...ami nekem nagyon nagy fokú érzékenységre utal (fény, mozgás..) nekem ez zavaró...valakinek nem. de amugy lehet vele ilyet is olyat is lőni.
2.frissítés persze hogy van, nem kérdés....szervíz, persze hogy van, nem kérdés....egy normális márkabolt....hát az nincs tudtommal...bár divat mostanába becsukni őket (sonyericsson)és ez gáz. nekem fontos a márkaüzletek jelenléte, elérhetősége. 1 szervíz nem váltja meg a világot. megint csak szeriny véleményem.
Még magyar honlap sincs...
3. 200-300 szó angolul nem gond....tudok angolul és ha kell még tanulok...sőt...biztos
de könyörgöm ennyi pénzért legyen már meg az a komfort, kényelem, hogy a saját telefonommal az anyanyelvemen kommunikálok.Ezek ellenére még mindig rohadtúl irigykedem ám a tulajdonosokra!!!! csak vélemény...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest