Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz sxxorp #3369 üzenetére

    Azt a telefont konkrétan "szakbarbár" módon szedték szét a Cordonban, két-három helyen megsérültek a kábelek, ellenőrző matricák is. Legalábbis ez az utolsó infóm az eredeti tulajtól, akitől a Sony-s szervizes csak ennyit kérdezett, amikor szétnyitotta: "Volt már a Cordonnál?".
    A részletek, amiket tudok: A tag megkapta a cégtől a Z-t, de almás, így szinte bontatlanul el is adta. Vesztemre nekem. Beletettem a krátyát, nem volt térerő, de mi baj lehet, garanciás. (Igen, én is túlontúl jóhiszemű voltam, a pláza árnyékolására is gondoltam, meg értette a fene akkoriban, hogy milyen hálózatra kéne állítani, hogy jó legyen. Már megtanultam a leckét.) Elvittem garanciáztatni, megvonták a garit. Volt itt bekakilásjelző rendesen. Megmondom őszintén, én örültem, hogy meg sikerült szabadulni egy ilyen zűrös ügytől. És mivel később ugyanúgy T-s garival adta el, ugyanazt a telefont, biztos, hogy kiharcolta az igazát valahogy.

    Ha kibontod, hogy lefényképezd, milyen állapotban küldted be, azért bukod a dolgot. Ha nem, akkor meg szétszedés után azt mondanak amit akarnak. :((( Persze nem kötelező megvonják, csak nagyon sok a panasz rájuk. Hugomnak az X10mini-jét 1év 10hónapig nem tudták megjavítani. Volt bent vagy 5x, de leginkább nem tapasztalták a hibát, tehát javítatlanul vissza, azaz sem a garanciaidőd nem hosszabodik, sem javíttatásnak nem számít (merthogy háromszori garanciáztatás után a hibásan működő készülék cseréjét joggal kérheted asszem), és talán egyszer javították, de akkor sem lett jó. Memóriakártyát, SIM-et dobálta, random kikapcsolt/újraindult. Mikor utolsó alkalommal megígérték Neki a T-ben, (mert az Ő képükről sült már le a bőr hiszen látták/tapasztalták a hibákat), hogy legközelebb kicserélik, hirtelen megjavították a szervizben. Minden jó, minden király és már vagy 4hónapja tökéletesen működik. Érdekes. Persze boldog volt nagyon, a két éves használt telefonját végre beüzemelhette, mikor már rég elavult. :(

    Bocs, hogy így elnyújtottam. :))

Új hozzászólás Aktív témák