Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • randomway

    csendes tag

    Sziasztok! A Milestone 2-m mar egy ideje megadta magat, a szerviz annak idejen alaplap cseret javasolt, de en csak nem nyugszom :) Szerettem ezt a telefont, most eloszedtem. Egyszeruen nem kapcsol be, feher toltesjelzo vilagit, de amugy se kep se hang. Ha megprobalom bekapcsolni, egyszer elkezdi a laptop keresni a drivert, aztan hallatszik, hogy levalik az eszkoz. Csak akksi ki-be utan lehet ujra ugyanigy megprobalni, amugy nem tortenik semmi. A power+le gombbal mindig hallatszik, hogy megtalalja a windows, de ugyanugy levalik. Van egy gyari akksim, amin a fesz 2.8V, ezzel felismergeti a win. Vettem utangyartott akksit, azon 3.7V van, de azzal nem csinal semmit, a toltesjelzo led sem vilagit.

    Egyebkent nem rootoltam soha, mielott meghalt, csak gyorsan lemerult a telefon es kesz. Kis akksi dorzsoles utan nehany napig meg beindulgatott, ezert gondolom, hogy az lehet a ludas, nem az alaplap.

    Latom, volt korabban masnak is hasonlo problemaja, talaltam itt egy leirast is http://prohardver.hu/tema/re_motorola_milestone_2_a_lenyeg_belul_van/hsz_2751-2800.html

    Nekem ez nem mukodik, es nem tudom, az utangyartottal miert nem is indul. Van valakinek otlete?

    Kosz!

Új hozzászólás Aktív témák