Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GGMPC

    őstag

    Leirnek 1-2 erdekesseget a Droid 2 Globalrol...

    Eloszor is ami nekem fajo pont volt a Milestone 2-nel az a fizikalis billentyuzet duplazasa es a kepernyon valo iras kenyelmetlen es pontatlan attrakcioja.

    Na most ezeknek a gondoknak a D2G-nel hult helye!

    Vagyis iszonyat pontos a kepernyo gepeles - konkretan egyszer sem hibazott ezidaig es a fizikalis billentyuzet is hozza az elvart felhasznaloi elmenyt. (Duplazas - egyaltalan nincsen)

    Amit meg utaltam az M2-nel az az appok csoprtba rendezesenek funkcioja - ami konkretan nem mukodott, mert a csoportba rakott par darab app, szo nelkul megcsappant - legyen az jatek, ujsag, eszkoz stb...

    Itt ez is meg van oldva... Ami a csoportba van rakva, az ott is marad!

    Ugy latszik ezek a hibak mind az europai szoftver mostoha gyerekkent kezelesebol fakadtak!?.

    Egyedul ami necces az a 2G-3G valtas, mivel a menuben az ezt szolgalo lehetoseg helyett CDMA, GSM, Global lehetosegekbol lehet valasztani - ezert a 3G elocsalogatasa a Global es Automata funkcio parositassal erheto el.
    Vodafone-nal hibatlanul megy, viszont a T-nel ez a parositas terero csokkenest okoz - sajnos.
    Mondjuk nekem eleg a 2G es az megy a GSM-CDMA es Only GSM parositassal - mivel max maileket nezegetek es ha otthon mast is akarok, akkor van wifi.

    Vegszokent annyit, hogy ez a telefon a mai felhozatal gyorsasagat leszamitva odaver meg most is - foleg, hogy azota sincsen qwerty-s alternativa a piacunkon es mivel masodik keszulekkent szolgal ezert egy szavam nem lehet ra, de az iPhone 4S-t sem ő, sem mas keszulek nem uti meg - legalabbis nalam.

    Batran ajanlom masoknak is egy ilyen keszulek beszezeset, mert ez egy minosegi darab!

    :K

    LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

Új hozzászólás Aktív témák