- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keckix
tag
válasz waassy #26385 üzenetére
Motorola Defy Frissítés Android 2.3.4 (Gingerbread Cyanogen Mod 7 RC1 Magyar!!!!
Jelenlegi Rom: Hivatalos CEE 2.2.2
!!Figyelem!!
Csak saját felelősségedre csináld végig a leírtakat, ha valamit rosszul csinálsz, akkor elromolhat a telefon, amiért természetesen nem vállalok felelősséget!
Garanciavesztéssel járhat a ROM csere!
Az itt leírt módszert végigcsináltam, de ez nem jelenti azt, hogy nálad is probléma nélkül menni fog!
Gondold át még egyszer, hogy szükséged van-e erre!1. Teljesen feltölteni a telefont, és lementeni a fontos adatokat!!
2. Rootoltod a super one click progival a telefont (Garanciavesztés!!!!!!!!)
1. Letöltötd a rom-ot + google apps-t:
[CyanogenMod 7 RC1 for Motorola Defy]
[Legfrissebb Google Apps]
2. Sd kártya format
3. A két zip-et felmásol az sd kártyára
4. Telefon gyári alapra visszaállítás
5. Market-röl letöltöd a Defy 2ndInit programot, elindítod van 3db lehetőség a legfelsőt válaszd, kétszer fogja megkérdezni a jogosultságot természetesen elfogadod, a végén pedig kiírja hogy Succes.
6. Telefon újraindítod bekapcsoló gomb + a le gombot nyomva tartod, bejön a android a felkiáltó jel fel-le gomb megnyom egyszerre, Wipe data/factory reset + Wipe cache partition
7. Reboot megjelenik a Motorola logó majd a led kivillan akkor a le gombot megnyomod, és már a ClockWork-os BootMenü jön elő.
8. Recovery->Custom Recovery->Wipe cache partition->Yes + Wipe data/factory reset->Yes
9. Install zip from sd card->choose zip from sdcard->cm7.1.0-RC1-jordan-signed.zip-> Yes
10. Install zip from sd card->choose zip from sdcard->gapps-gb-20110613-signed.zip->Yes
11. Go back->reboot system now
12. Ha mindent jól csináltál, akkor Motorola logó megjelenik, majd kb 1-2 perc múlva (de lehet kicsit több időt vesz igénybe) a CM7 fog betöltődni, de ha kb. 10 perc után sem jelenik meg a Cyanogen Mod logó, akkor kezdhetsz aggódni. Először próbáld meg az akksi ki/akksi be módszert. Ha ez nem segített, akkor a legjobb, ha onnan kezded újra, hogy Froyo ROM feltétele. Sajnos előfordulhat az ilyen, nálam is előfordult, és csak akkor lett jó, ha mindent elkezdtem elölről. Ezért is fontos, hogy teljesen fel legyen töltve az akksi, mert úgy kibír 2-3 ilyen próbálkozást, és nem kell másik akkumulátorért szaladgálnod.Gratulálok! Most már Android 2.3.4 (Gingerbread) van a telefonodon. Apró meglepetés, hogy most már magyar nyelven is használhatod a Defyt, persze nem ez a legnagyobb előnye a CM7-nek.
Én így frissítettem és tökéletesen működik!
Extra Segítség ha elakadtál: [CM7 telepítése Defyre (részlesebb)]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest