Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lynty

    tag

    válasz Gork #13627 üzenetére

    Hello!

    Igazából mindig ellene voltam a gyanús boltos szürkeimportos megoldásoknak, de annyira elborult az agyam, hogy a vodafone csak hiteget aztán a végén kinyögik hogy a közeljövőben nem lesz, ezzel párhuzamosan meg lassan kúszik felfelé az ára, hogy mégis kockáztattam.
    A GSMLine-nál vettem, néhany hozzászólást-értékelést olvastam róluk ahol szidják őket az ügyfelek mint a bokrot, de sok kifogás olyan volt, mint pl.: későn jött a tel meg a webshopon olcsóbb,ja meg hogy csak a készülék annyi meg áfa nélküli...igazából olyat, hogy nem csináltak volna meg gariba valamit, nem nagyon találtam...talán ezért vettem ott.
    Ha jól tudom most is 77900ftért hirdetik a defyt, de gondoltam hogy nem ez lesz az ár, úgy is lett:83e ft volt, de full dobozos, bontatlan minden kiegészítő, igaz , bolti a gari, de leszarom, ha baja van megoldják (nagyon remélem).
    Az enyém BLURmentes(félig).

    Szóval már december vége óta rugóztam a vodás defy-n, ami nyilván az biztonságosabb lenne, de mi van ha várok és ők is árat emelnek...

    A lényeg, nem tudom még kifejezetten ajánlgatni őket, de amíg kontaktoltam velük kifejezetten segítőkészek voltak, és az első telefonos érdeklődésnél már közölték, hogy mennyiért és mi van nekik raktáron...tehát ezek után az ember el tudja dönteni, bevállalja - e a rizikót. (kicsit tartottam olyanoktól, hogy mi van ha ilyen Jordániában "kamionról leesett" cucc, amit ha kimegyek valahova külföldre letiltanak meg ilyenek, de majd kidarül )

    Mondom, kockázat van benne, de hátha nem faragok rá...ráadásul ezekben a kisboltokban szerintem már kipörögtek a híres hangszóróhibás darabok, az enyém is februári...most tudtam meg:D

    Üdv
    B

Új hozzászólás Aktív témák