- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
válasz btudos #24365 üzenetére
ÖÖÖ, én nem vagyok normális (eset). Nem videókhoz kell a nagy tárhely, hanem zenéknek. Mert a legtöbbet hallgatott zenéim flac-ban vannak (és kb 100 GB, vagy még több), laptopról így hallgatom, nem akarom mindig átkódolgatni amikor a telóra másolnám. Itt reménykedek abban, hogy vmilyen lossless formátumot tud majd kezelni, mert inkább egyszer átkódolom wma lossless-be, és nincs több munka vele, mint mp3-ba, és legyen meg minden 2 féle formátumban, hogy telón, és laptopon keresztül is tudjak zenét hallgatni. És utálom, hogy van mondjuk 20 album a telón, és épp olyat szeretnék hallgatni, ami nincs fent, mert nem fért fel. De ez csak akkor fontos, ha jó dac kerül a telóba, a 8X-nél írják h kap külön erősítőt, majd h mennyire lesz jó kiderül mielőtt megvenném, vagy ha usb audio megoldott lesz, hogy külső dac-ot köthessek rá, ha nem, akkor zenére marad a nexus s, és ez esetben elégedett leszek a 16/32 GB-al is, akkor is ha nem bővíthető.
Mellesleg nekem is 25 GB a skydriveom, de a havi netcsomagom csak 500 MB, így nem igazán tudom kihasználni. Ha esetleg lesz korlátlan csomag olcsóért, vagy esetleg mindenhol nyílt wifi, ahol használnám, akkor megint csak elég lehet, de addig nem igazán ér sokat út közben a skydrive.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest