- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
Where's my phone update? - frissítve Mango-ra
-
legiaap
félisten
Hány megás a Turn by Turn Navigation?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
oO7
őstag
-
front3r
őstag
De van, viszont egy RTM Mango-s telefonon ha a Marketplacen egy fizetős alkalmazásnál beírod a kártyád adataid akkor elfogadja. Weben nekem sem sikerült a mai napig, de a telefonon elfogadta, így hozzáadta a Live profilomhoz is.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
erdoke
titán
Az a durva, hogy az Agry Birds 0.99 USD iPhone-ra, iPad-re 1.99-ért vettem, de a PvZ is annyi volt már az idén többször, most éppen 2.99. Az Apple euróban számol el a magyar boltban, mai árfolyamon 0,79*287=227 Ft az Angry Birds, és 2.39*287=686 Ft a PvZ ... Elég durva különbség két játékon, majdnem egy ezres.
A legjobb aláírás a héten
-
tutis
őstag
[erre] tud valaki válaszolni? Sharepointos kérdés
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
oO7
őstag
VAN UPDATE!!!!!
-
moonman
titán
"URL-hez mit kell beírni hogy telón elérjem a saját fiókomat?"
-
GRaul
őstag
Nekem független a telóm és igen most kezdte el updatelni
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
GRaul
őstag
Itt magyarországon lett vásárolva az Arénába.Azt tudom h orosz leírás volt a dobozba meg magyar
De biztos, hogy jön arra is.Gondolom nem egyből megy mindenhol.De sztem 1-2 óra múlva Neked is fog Updatelni.Már ott van a listán [link]
Úgyh Relax
[ Szerkesztve ]
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
moonman
titán
-
szőröscica
addikt
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy a @gmail.com-os live accountommal még sosem tudtam a zune-ba belépni. Feldobja, hogy fogadjam el a felhasználási feltételeket, elfogadom, után bejelentkezik, kiírja, hogy köszöni, hogy elfogadtam az új feltételeket, de a befejezés gomb szürke marad, és csak a mégsére tudok nyomni.
Más accounttal megy gond nélkül, csak épp a fő live accountom ez lenne.
-
catroot
veterán
válasz szőröscica #6274 üzenetére
Hmm, ez érdekes, pedig én is gmail-es account-al tolom és megy
Na, elmegyek tusolni, addig ajánlom, hogy jelezzen a Zune!
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Воланд
titán
-
Def26
félisten
Sziasztok!
Rég voltam erre, holnap reggel kapom meg az elszart (félrefrissített) telómat. Vodafone küldi már a Mango frissítéseket?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
33as
senior tag
Nekem is a másodiknál tart még a Mozart!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
moonman
titán
Model: SAMSUNG OMNIA 7
Software: Windows® Phone 7.5OS version: 7.10.7720.68
Firmware revision number: 2424.11.8.2
Hardware revision number: 3.15.0.4
Radio software version: 2424.11.72
Radio hardware version: 0.0.0.800
Bootloader version: 5.8.0.8
Chip SOC version: 0.36.2.0PDA: I8700XXKH2
Phone: I8700XXKG2
CSC: I8700PANKB3
Bluetooth S/W: 0.0.1
Bluetooth H/W: 0.0.1
Wi-Fi S/W: 1.0
Wi-Fi H/W: 1.0így elsőre azt vettem észre, hogy a görgetések gyorsabbak, valahogy kevesebb a fék az animációkon. gondolom, feedback-elték, hogy hosszú start képernyőknél és app-listáknál jobb lenne. valamint van download mode és a kapacitív gombok le vannak tiltva, ha az ujjam a képernyőt érinti. Fruit Ninja FTW!
-
Lall
veterán
Nézem a Whers's my phone update?-et. Global, Hungary*** Except Samsung Omnia 7 models. Ezek tényleg megint szarakodnak? De jó, hogy eladtam.
moonman: Magyar szótár? Magyar nyelv esetleg, ezt csak félve kérdezem. Neked mennyit állt a cleanup-nál? Vagy 5 perce meg sem mozdul.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
szőröscica
addikt
Mivel nekem még mindig nem ajánlotta fel a frissítést, ezért türelmesen várok, közben meg a HTC facebook oldalát nézegetem. Kitették, hogy már szórják kifelé a frissítést, erre meg a sok androidos troll írogat, hogy remélik az az egy ember, aki wp-t használ, annak legalább jó napja lesz, meg minek gyártanak ilyen fost, stb....
Az emberi butaság határtalan. Én napról napra jobban szeretem ezt a telefont, olyan dolgokban segített már ki, amire korábban nem is gondoltam, hogy lehetséges. Ez a rendszer tényleg a felhasználóért készült. De azért a Mango jöhetne már hozzám is.
-
Blyan
félisten
Nocsak, lepottyant a Mangó a fáról?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Jannn
aktív tag
NEkem is van update
-
savoo
addikt
Nekem is szépen elkezdte szedni a frissítést RTM ide, vagy oda. (Omnia 7 T-mobile)
-
catroot
veterán
Az, hogy a C-meghajtón mennyi hely van az update-nek független attól, hogy jelez-e az update? Vagyis, ha nincs annyi hely, attól még jelez, igaz?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
gzbotii
nagyúr
nekem nincs a dan/norveg szarmazau telom fuggetlen. vajon meddig kell varjak?
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Lall
veterán
válasz moonman #6290 üzenetére
Mit jelent az elég sokáig tart? Mert nekem kb. 15 perce semmit nem csinál, csak a rendszer meghatározza a rendszerfrissítéshez szükséget terület nagyságát. Nincs magyar szótár? Nem úgy volt, hogy az lesz?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gabsz227
tag
Nekem is megjött az Update
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Dolce Gusto
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Microsoft Excel topic
- Politika
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest