-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Csak azért kérdem, mert amikor feloldom a készüléket, látom, hogy villogni kezd a wifi ikon, hogy csatlakozik. És Marketben, ha letöltök egy böszme méretű játékot, screen lock bekapcsol, majd ha feloldom, jelez a Market, hogy beavatkozásra van szükség, mert a letöltés megakadt.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
veterán
-
oO7
őstag
hát most kipróbáltam...
1. teszt: letöltöttem a lazyworm -ös youtube klienst és elindítottam egy zenét és gyorsan lockoltam a képernyőt és végigjátszotta szóval nyilván él a wifi
2. teszt: elindítottam a Hydro Thunder GO, a Need For Speed és a Rise of Glory letöltését... lockoltam a képernyőt, elmentem enni-inni stb hogy egészen biztosan mindenféle timeout meglegyen (ha van egyáltalán)... de nekem úgy tűnik hogy nem kapcsolja le a wifi-t mert gyönyörűen települt mind kérdés nélkül mre visszajöttem megnézni...
3. "teszt": nameg pl ha levelem érkezik, akkor is amikor bekapcsolom a telefont, rögtön látszódik a lockscreenen a hogy jött X új levelem... nem... mégsem az már a 3G műve
4. teszt: VISZONT van egy ellenpélda is... odanavigáltam a settings menübe, lockoltam a készüléket, majd pár perc múlva unlock és a wifi alatt írta, hogy "connecting"... szóval valami mégiscsak van
5. "teszt": illetve pl a fejlesztői guideline -ban is benne van, hogy ha valami internetes műveletet csinálok, akkor azt (azokat) lehetőleg egyszerre tegyem, és ne darabokba mert a WiFi elalszik és a visszakapcsolás és csatlakozás idő és energiaigényes művelet...összegezve... szerintem csak akkor alszik el ha nincs tennivalója, de most hirtelen nem tudok tökéletes és egyértelmű választ adni
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én nem figyeltem meg ilyen rendszert, de néha én is meglepődök, hogy már rég nem él a képernyő és jön egy levél... viszont sokszor az van, hogy amikor megint használni kezdem, jön 3 levél, ami alvás alatt nem érkezett meg.
Jó, hogy energiaigényes a visszakapcsolás, de nem lehet a levelezőt arra kényszeríteni, hogy egyszerre szedje le az összes levelet. akkor nincs értelme az érkezéskori jelzésnek.
Nem tudom, hogy ez by-design-e vagy hiba, de az egyik biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Kösz a válaszokat, srácok.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
longwild
aktív tag
Remélem. Csak mert nálam a céges levelezés külön, a cég által meghatározott APN-en ekresztül megy. Így pl jelenleg fújhatom a céges leveleket...
Az lenne a legjobb, ha e-mail fiókonként (ahogyan droidnál és symbiannal) meg lehetne adni, hogy mely kapcsolaton keresztül menjen a levelekért...
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
Valentino K.
senior tag
Hát ez a Plants vs Zombies nagyon állat Szinte ugyanaz mint a PC-s verzió, sőt, az irányítás az érintős megoldás miatt még jobb is. Simán megéri az árát!
Elvileg megint visszakerült a Twin Blades a marketre:
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
veterán
Bizonyára nem jár erre kompetens MS ember, de érdekelne, a világ végén miért lehet már AppHub regisztrációt indítani WP7 fejlesztésre és nálunk miért nem 1 hónappal a bejelentés után?
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Popular Xbox Live Indie shooter comes to Windows Phone 7
The game is completely free and can be found in Marketplace
-
Blyan
félisten
Remélem a mangóval érkezik a fotókhoz valamilyen multi select. Idegesítö, hogy képek törlése, áthelyezése csak egyenként lehetséges...
-
Blyan
félisten
válasz moonman #3373 üzenetére
Van favorite mappa, oda lehet áthelyezni, a törlés alatt meg a camera roll mappa tartalmát értem.
Lő az ember egy rahedli képet, van,hogy a felét kikukáznám, de csak egyesével lehet.Ennél azért lehetne rugalmasabb a dolog.
-
Liudvikas
tag
helló
eléggé meguntam a droidos lassulásokat/fagyásokat, úgyhogy a nyár folyamán érik egy új telefon.. szóbakerült a bada és a WP7 -- egy megbízható rendszer kéne, jófajta zenelejátszóval (nincsenek nagy igényeim, csak undorító az akadozó scrollozás a mostani dögön). nyomkodtam Omnia7-et és Op7-et, nagyon bejön a rendszer, de nincs mobilnet csomagom, és érdekelne, hogy mennyire vállalható állandó mobilnet nélkül? (otthon,belvárosban,suliban van wifi)melyiket válasszam?
-
-
nagyúr
-
Liudvikas
tag
válasz Napfénysüti #3380 üzenetére
írtam, hogy a legtöbb helyen találok wifit
androidon sincs olyan nagy szükségem mobilnetre, ettől függetlenül igényelném a normális böngészőt, és az appokat (amelyek ugye egy feature phone-on elég sz@rok)
-
Def26
félisten
Most nézem, hogy már van magyar régiós zune?
Hopp, most meg már angol az oldal.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
MODERÁTOR
válasz Valentino K. #3382 üzenetére
Akkor én symbianról váltva mit mondjak?
Más:
Az mért van, hogy van egy válogatás albumom, ugyan az az albumnév, ugyan az a borító(csak válogatás révén előadók mások ugye), de a zune minden egyes számot különszed..
Rákeresve albumcímre meg szépen kihozza az összes számot, mint egy-egy album, de persze ugyan azon néven, csak mégis külön
Baromi idegesítő, mert így telefonon sem lesz 1 album..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Blyan
félisten
válasz Barthezz2 #3384 üzenetére
A Pc-n rendezd az albuminfót a Zune-on belül. A válogatás albumod - már ha valódi nem saját - neve alapján rákeress a Zune adatbázisban, kikeresed, beállítod és már kész is. Ha nem megy, akkor megcsinálhatod manuálisan is. Leszinkronizálja a telefonnal és akkor ott is egy albumban jelenik meg.
Jobb gomb az albumon és....
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
-
credof1
tag
Segítséget szeretnék kérni.
HTC Trophy7esem van, és szeretnék rá tenni Need For Speedet stb.
De úgy tudom az országból nem lehet a marketért fizetni, meg nem is nagyon szeretnék.
Létezik erre is valamiféle Jailbreak mint iphonera? ELőre is köszi a válaszokat!
Valamint GPS-t lehet rá tenni és ha igen milyet?Sok a paraszt aki nem válaszol PH-n.. Ugye te nem tartozol közéjük?
-
Воланд
titán
WP7: Mango custom ringtones detailed
És akkor most tegye fel az a kezét, akiknek a választani kívánt (mert már régebben is azt használta, megszokta, stb.) csengőhangja nem tesz eleget a feltételeknek. Én speciel komplett zeneszámot szoktam beállítani. Hát itt majd nem lehet.
Hupsz, nem ártott volna frissíteni az oldalt.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
-
Воланд
titán
Microsoft Releasing Windows Phone 7 Tango And Apollo Major Updates After Mango, Angry Birds Now Live
Elméletileg a Tangot még megkapják a mostani készülékek, az Apollot már nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
csab2
veterán
válasz moonman #3392 üzenetére
+1
Egyébként meg nem mindig szerencsés a teljes számot beállítani csengőhangnak, mert:
1. a szám eleje sokszor halk
2. általában nem a szám eleje az igazán jellegzetes és mire odaér, már rég lerakta a hívó a telefontAsus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
CarajoEsp
senior tag
Megvettem az Angry Birds-t, de nem látom a Leaderboardon, csak magam. Csak azokkal tudok versenyezni, akiket felveszek ismerősnek Xboxon?
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest