-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz Quasi_modo #2249 üzenetére
nemis, 15 perc bőven elég. de ha nincs rá szükséged, akkor mi a töknek veszel okostelefont?
-
válasz moonman #2251 üzenetére
Szerk.: Quasi_modonak akartam volna cimezni.
Ez a kerdes egyebkent engem is erdekelne. A regi vagasu okostelefonok, ahol appokkal konkretan befolyasolod a mukodest (pl. hivasszurot telepitesz) kihalnak, egyes rendszerekben ezek a funkciok beepulnek az alapszoftverbe (bada, Android), mashol elfelejtodnek (WP7, iOS), es vege a dalnak.
Annyit mar leszurtem, hogy nem a "tartalom"-jellegu appok erdekelnek. Kulonben nem kapaszkodnal egy halott eszkozbe es platformba ennyire.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
v.tom
őstag
-
-
v.tom
őstag
válasz moonman #2255 üzenetére
Először azt gondolták, hogy csak rosszul írja ki, ezért kipróbálták. Egy fórumon egy dev arc elmondta (van pár wp7 készüléke, pár developer modell is), hogy ennek a tesztelésére írt egy progit, ami több memóriát fogyaszt, mint 90 mb. A wp7 úgy kezeli az alkalmazások számára elérhető memóriát, hogy ha a készülék 256os vagy kisebb (?), akkor maximum 90mb/alkalmazásban limitál, ha pedig 256<, akkor kiengedi az alkalmazásoknak az összes rendelkezésre álló memóriát. A 90mb fölötti ramot fogyasztó alkalmazás, amit teszt céljából írt összeomlasztotta a rendszert, ami a 256os telefonokkal kivétel nélkül előfordul, ha 90mb+os alkalmazást futtatnak rajta (van neki egy dev lg optimus-a, ami még csak 256-os volt, azon is ez történik), azonban az 512-es készülékeken futott a tesztalkalmazás.
A nodo-val ez a kis probléma már orvosolva lett (állítólag, ennek részletesen nem néztem utána), így már szerintem nagyon jó cucc a venue pro.
Először azt is írták, hogy ez csak a 16gigásoknál jött elő, de kiderült, hogy a 8asok is csak 256-ot láttak a memóriából, csak odaát tengerentúlon annyira ezek szerint nem volt divat a kisebb verziót megvenni, hogy korábban kiderüljön
szerk: kb csak 10 helyesírási hibát találtam az írásomban, úgy látszik nem pihentem ki magam rendesen
[ Szerkesztve ]
-
BaliJack
aktív tag
válasz moonman #2255 üzenetére
Igen, ez zavar engem is. Nem vígasztal, de máshol még drágább.
Mert az Omnia 7 per pillanat 58.990.- HUF a Ténél (webshopon keresztül még olcsóbb), és az több, mint baráti a 8GB-ért.
Vagy ott van az LG Optimus 7 16GB-tal 79.990.- HUFért, ami viszont független (gyorsbolt).
Nagy dilemma, emellé meg még mindig ott figyel az E7 a hüje QWERTY miatt.[ Szerkesztve ]
-
válasz Quasi_modo #2259 üzenetére
Villanyborotvának is ezt használod?
Úgy tényleg nehéz rendszert választani, ha "minden" kell...“All nothings are not equal.”
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok.
Hàtha itt jobban làtjàk.Az lenne a kèrdèsem, hogy Live ès Google fiòk is megvan adva a naptàri esemènyeket a Google-n keresztül rögzìtem a telefonba. Viszont, itt kivàlasztom a Google fiòkot ès annak ellenère, hogy a Liveot automatikusan kellene szinkronizàlnia, mègse kerül bele a naptàrba, csak akkor, ha neten importàlom a Google naptàrat. Van valami ötlet, hogy tudom egyszerre mindkèt helyre rögzìteni?
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
válasz moonman #2266 üzenetére
Èn azt szeretnèm, hogy amit lètrehozok a teloban, azt szinkronizalja be mind Gmailbe, mind Live-ra. Ez az amit nem enged egyszerre. Valami ötlet, vagy megoldàs kène ahelyett, hogy a neten a Liveba importàlom az Online Gmail naptàrat.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
andr_s
tag
sziasztok!
tud valaki arra megoldást, hogy ne csak 2-őt rezegjen a telefon csöngés közben?
mert a csöngést nem hallom meg, és a rezgést sem éreztem meg! (pedig volt hogy többször is hívtak...) eddigi telefonomat mind megéreztem a zsebemben!szóval lehet a rezgésen állítani, vagy az alapból "csak" kettőt rezeg - persze ez attól is függ milyen hosszan csörög egyáltalán a sípolásig -, vagy ezzel kell beérni?
mondjuk elég érdekes, hogy pl a két rezgés között kurva nagy üres rész van!! miért????a másik... lehet beállítani hangosodó csengést?
-
polip
addikt
szevasztok!
most ismerkedek még csak a WP7-el, sajna nincs időm utána olvasni se. A NoDo-ról hallani egyre többet, hogy majd az a frissítések frissítése, pl lesz copy-paste is benne.
namost az én dell venue pro-ban gyárilag benne van a copy-paste menü, ha lenyomva tartom a kijelzőt előugrik...ez annyit jelent hogy a gépem már nodo-val jött?
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
moonman
titán
igen. de, hogy biztos legyél benne, menj a settings-about phone-more info gombra és ott nézd meg az OS version-t. ha 7.0.7390.0-t ír, akkor NoDo-d van. meg mázlid.
andr_s: este kipróbálom otthon.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
egyébként észrevettétek, hogy eltér az angol és az amerikai beállítás nyelvezete? "apps" vs "applications", "more info" vs "more information", stb. mintha az angolok nem használnának rövidítéseket.
-
Zolexx
aktív tag
Üdv. 2 magos WP7 telók mikorra várhatóak?
Tudom hogy így is veri a 2 magosokat androidba. Ugye optimalizáció szenzáció.
De engem akkor is izgat a gondolat, hogy ha 1 maggal ilyen, kettővel isten lenne, na meg pár plusz dologgal.Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
moonman
titán
csak úgy a kettős mérce jegyében: Microsoft compared NoDo to Froyo delivery
-
moonman
titán
óje remélem stabil is lesz és nem a Miyowa színvonalát hozza.
-
oO7
őstag
a MIX -en meghírdetett új specifikációk alapján nem úgy tűnik, hogy a microsoft engedne abból a megkötésből, miszerint csak qualcomm vasakon fut a WP7... szerintem a Nokia készülékek sem fognak ez alól kivételt jelenteni
(#2282) Karma: azért ilyen frissítés szempontból az apple kicsit jobb helyzetben van mint az ms mert náluk a hardver és a szoftver a saját kezükben van, szolgáltatóknak meg nem engedik, hogy saját alkalmazást telepítsenek előre a telefonra (?)... elvileg most a NoDo sem az MS miatt csúszott és azt ígérték, hogy tanultak ebből az esetből és remélhetőleg-valószínűleg a későbbi updatek már zökkenőmentesebben fognak lemenni
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
-
moonman
titán
-
joey04
titán
U.K.-s live account, ottani létező cím, magyar bankkártya.
Ez tuti siker a fizetős marketplacehez? -
Valentino K.
senior tag
Két játékot próbáljatok ki:
Aki szereti a snookert, az töltse le az "International Snooker-t". Szépen ki van dolgozva az asztal, illetve az "aréna" is. A hangok is egész jók
A másik pedig a "The Juggler", ami egy pinballos játék. Szintén minőségi cucc, szedjétek le!Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
andr_s
tag
Sziasztok!
találkozott már valaki az outlook hotmail connector feltelepítése után a küldés fogaskor az alábbi hibaüzenettel az outlookban:
!A(z) xxxxxx@hotmail.com feladat hibát jelzett (0x800CCE05): Synchronization error.
!A(z) xxxxxx@hotmail.com feladat hibát jelzett (0x8004102A): Error with Send/Receive. There was an error synchronizing your folder hierarchy. Error: 80004005.Mi lehet a gond? Megpróbáltam az outlook connectort újra telepíteni, jó is lett minden, aztán kis idő múlva megint ez a hibaüzenet jön...
-
erdoke
titán
válasz Valentino K. #2295 üzenetére
Az jó hír, mert ugyanez a kombinácíó novemberben még nem működött.
A legjobb aláírás a héten
-
joey04
titán
válasz Valentino K. #2295 üzenetére
Nekem is mastercard van, igaz OTP-s. Agyalok még mindig a wp7-en egy kicsit, hiába vették el többen is a kedvem. Annyira bezuhant az áruk. De ha nem tudok programokat leszedni, az gáz nagyon. Néztem a kínálatot, jelenleg 2 olyan program (és 1 játék) van, amit naponta használok, de wp7en még nincs kint.
-
oO7
őstag
-
oO7
őstag
és még egy kis hírecske mango -ról
Exclusive: Facebook video uploads, Facebook Places check-in coming in Mango
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Battlefield V
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest