- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valentino K.
senior tag
És mi lenne az a kettő?
Nem tudom, hogy ismersz-e GSM boltos eladókat, akik talán megengedik azt, hogy beköltözz a telefonba, s kipróbáld a vásárlást. Utána meg hard reset Speedshopot érdemes lenne felkeresned, ha pesti vagy.Sőt, most eszembe jutott még valami. Ugyebár a Zune-on keresztül is lehet vásárolni telefonos alkalmazásokat, viszont ehhez nem szükséges a készülék. Csinálsz egy windows live accountot, aminél természetesen UK régiót állíts be. Oprendszernél szintén rakd UK-re a location-t, s valahol a Zune rendszerében add meg a bankkártyádra vonatkozó adatokat. Szokásos dolgok kellenek, nem nagy cucc. Ha elfogadja, s így tudsz vásárolni, akkor elvileg a telefonon is mennie kellene. Van egy rakás 0,79 fontos app, zene. Teszt jelleggel megveszel egyet, gondolom emiatt nem megy csődbe a családi kassza Szerintem próbáld ki!
Az tuti, hogy én se vennék lutrira telefont.
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
Valentino K.
senior tag
Hát igen, de tudod hogy van ez, csak a számok, azok a fránya számok...
Btw kissé vicces az, amikor angol userek siránkoznak egy jobb fajta fizetős alkalmazásnál az áron. Jujj majdnem 6 font! Mondják ezt azok, ahol kb 4-5x nagyobb az alap fizetés
-
polip
addikt
hejjhó, kis help kellene!
nem tom dell venue pro vagy WP7 jelenség, de beszélgetés közben ugye elvileg - ha a telefon a fülemnél van - akkor a kijelző lockolva kellene hogy legyen..
nos nálam nem ez van, ahogy mozog az arcom beszéd közben, úgy sokszor sikerül leraknom a telefont
találkoztatok már ilyennel?
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
andr_s
tag
én nem találkoztam... nekem rendesen működik!
de könnyen tudod ellenőrizni, felhívsz valakit (vagy az ügyfélszolgálatot), és az ujjaddal letakarod a bal felső sarokban lévő kamera melletti kis érzékelőt (ez mondjuk a az LG L900-as telónál van itt, de valahol a dellnél is ott kellene lennie), és a képernyőnek ki kell kapcsolni, ha elveszed az ujjad meg be.
de ha bekapcsolod a speaker (kiangosítás) funkciót, akkor értelemszerűen nem kapcsol ki a kijelző ha letakarod az érzékelőt. ugye nem így telefonálsz?
-
joey04
titán
válasz Valentino K. #2302 üzenetére
Köszönöm, ezt kipróbálom!
az egyik egy számomra elég fontos app, bpmenetrend. a másik pedig ez
csak elég kényelmetlen megoldás létezik. -
polip
addikt
nem kihangosítóval nyomom
nem tudom mi lehet, nekem is leoffol a kijelző (elsötétül) de ahogy mozgatom a fejem, valahogy mindig történik valami...
lehet amorf a fejem?
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Lall
veterán
BP menetrended egyelőre még nem lesz. Szerintem ha jön a Mangóval a magyar lock és társai, akkor majd fejlesztenek rá. Az Office doksikra több lehetőség is van a másoláson kívül (ami nem lehetséges). 1. E-mailen elküld, 2. Ez 3. SkyDrive-ra feltöltöd és böngészőn keresztül leszeded ami éppen kell. Mangóval elvileg jön majd a teljes SkyDrive támogatás is.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
creeps
csendes tag
Hali!
Mit tudtok a Nodo-ról?
Nekem Omniám van, és T-mobilos. Az esze ágában sincs frissülni -
T.Peter
őstag
[link] Ez így jó lesz, ha mindig le lesznek maradva...
-
D@niel
addikt
Felteszem itt is a kérdésem:
megadtam a market place-ben a saját hotmail címem, így a people részleghez berakta az összes kontaktot tök magától. Hogy tudom onnan őket kiszedni, meg a marketből a hotmail fiókom?
Köszönöm.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
creeps
csendes tag
A T-mobile megcsinálna gariba a firmware frissítést JK1-re?
-
Valentino K.
senior tag
Gondolom bank és beállítás függő a dolog, amit tuti kapnod kell, az egy vásárlást visszaigazoló email, s ezt a marketplace-hez hozzácsatolt címre kell, hogy megkapd. Nem kell megijedni, nekem eddig kb 1-2 napot csúszott ez a levél, sose kaptam még meg egyből a vásárlás után. Egyébként ezért nem tudtam először eldönteni, hogy most megvettem-e az alkalmazást vagy sem. Furcsa módon az sms is késett a levonásról
Gyanítom, hogy a készülék hiánya lehet a baja. Vedd meg Karma eladó Samu Omnia7 telóját,s akkor ez a probléma is meg lesz oldva
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Valentino K. #2323 üzenetére
Kiderült a dolog közben
-
creeps
csendes tag
Voltam most a T-nél, és nekem JJ6-os firmware-m van. Erre Azt mondták, hogy ez a legújabb, nem lehet JK1-re frissíteni.
Hogy van ez? -
joey04
titán
ez általános probléma?
-
péter007
senior tag
üdv mindenkinek
mától lettem optimus7 tulaj és lenne egy kérdésem
bejelentkeztem facebookra és szinkronizálta vele a telefonkönyvem így most hatalmas átláthatatlan káosz lett az egészből és ráadásul a hotmailes email címem kontakt kistája is a people-ba került
van rá mód hogy csak a sim kártyán tárolt neveket külön lássam?Inarus fórumtárs tippjére megpróbáltam: Settings -> email & accounts de itt nem találtam semmit
[ Szerkesztve ]
-
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. A Live-os acc alá beszinkronizálta az összes nevet, viszon a beállított Gmail-es címemre nem tölti fel őket, valamint az ott lévő címeket se tölti le a telefonra. Kell valamit a webes felületén állítani a Gmail-nek, vagy én nézek el valamit.
Köszönöm.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Ez marha jó
Valamint az iOS app is nagyon állat egyébként.“All nothings are not equal.”
-
3XV
tag
Ha már szóba jött egy iOS app: porting tool
-
oO7
őstag
Stephen Elop to Keynote at Qualcomm's Uplinq 2011 Conference
Szóval ha valaki eddig kételkedett volna... nagyon úgy tűnik, hogy a Nokia is Qualcomm SoC -okat fog a készülékeibe pakolni -
-
bmwsan
senior tag
Sziasztok
Vki tudna egy kis felvilágosítást adni a Marketplace hazai helyzetéről?
Milyen programok érhetőek el, illetve a közeljövőben lesz-e esetleg vmi változás ilyen téren?
Ezek a programok elérhetőek-e? [link]Előre is köszönet.
-
Lall
veterán
Ha a régiót angolra állítod, akkor elérhető az összes free app. Fizetni is tudnak egyesek, de bankkártyája válogatja milyet fogad el. Ősszel a Mango frissítéssel érkezik a teljes magyar lokalizáció és ezzel együtt az alkalmazások "mókolás" nélküli elérése is.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
bmwsan
senior tag
Köszönöm szépen a gyors választ.
Szóval ha jól értem telóban egyszerűn át állítom a régiót, és utána a free progikat és játékokat elérem.
Ha pedig vmi fizetős alkalmazást szeretnék akkor tükrözni kell a accounttal meg stb.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm. Őszig pedig majd kibírom vhogy -
creeps
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, (adott egy Omnia 7) hogy tudok unlockolni ( mi is az egyáltalán )
-
blex
senior tag
miért akarod tudni, hogy hogyan kell valamit csinálni, amiről nem is tudod, hogy mi az?
egyébként elhiteted a telefonnal, hogy te egy fejlesztő vagy és jogod van usb-n keresztül alkalmazásokat telepíteni, amik jó esetben nem lettek jóváhagyva az ms által, rossz esetben pedig.. hát alapból nem lennének ingyenesek.
itt olvasgass -
BlueTorch
csendes tag
valaki nem tudja, hogy a T-Mobile engedélyezni fogja-e a WP7 frissítést, vagy marad a hack? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest