- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Ez a bankkártya kezelés egyszerűen csodálatos Mikor megvettem a telefont simán sikerült elfogadtatnom a kártyát, vásároltam is róla, még 1 hónappal ezelőtt is a marketplace-n stb. Tegnap is akartam venni egy appot, erre közli a telefon, hogy nem úgy megy az, valami nem jó a kártyámmal, írjak be egy másik kártyát, vagy frissítsem ennek az adatait. Mondom wtf? Megnéztem, bőőven van elég pénz a számlán hozzá, beírtam újra a kártyaadatokat, megint semmi.
Ez most így mi, ha egyszer elfogadták a kártyákat akkor se nyugodjak meg, mert kitudja mikor fogja menet közben elutasítani? Remekül megoldották..
-
blackmajesty
aktív tag
Na fasza, megint tehetségesek a microsoftnál. MA próbáltam letölteni egy progit a marketplace-ről, és nem ment, a webes felületen kiírta bejelentkezés után, hogy :
Valószínűleg hibás a Zune-fiók, vagy még nincs ilyen fiókja. A Piactérről csak működő Zune-fiók birtokában lehet alkalmazásokat letölteni és vásárolni.
Ez mi a tököm?????? Eddig működött, most meg kiírja, hogy a régiómban nem érhető el a zune szolgáltatás. Köszi, másfél éve használom a telómat, az elején us régiós volt a régi windows live regem, de sikerült migrálnom magyarra. Tegnapig minden faszán működött, ma meg ez fogad.
A telefonon sem tudok letölteni semmit a marketplace-ről, az alábbi hibakód fogad: c101abb9
Ennyi, nem tudok semmit telepíteni.
Valakinek ötlet?
-
MODERÁTOR
válasz blackmajesty #21252 üzenetére
nálam is ugyanez van, majd meghegesztik és megy tovább. Kibírom még pár órát plants vs zombies nélkül
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
zsírsámán
senior tag
válasz blackmajesty #21252 üzenetére
Ugyanez. Próbáltam feltenni egy játékot amit keresgéltem a régebben tetepítettek között, azaz csak kerestem volna mert nekem is ezt írta ki
-
Def26
félisten
válasz Alexios #21251 üzenetére
Pár napja világ szintű leállás volt xbox -on, a live nem ment, marketplace sem ment. Akkor azt mondták, hogy helyrehozták, de leállások lehetnek. Lehet, hogy ez ennek a folyománya.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
MODERÁTOR
Próbaképp leszedtem egy app-ot, nálam nincs para. UK reg.
Everybody lies.
-
negyven2
veterán
Másnál is vacakol a mobilos m.facebook.com és a touch.facebook.com.
kb. 1 hónapja folyton ilyen hibaüzeneteket dobál nekem.Ha beírom a címet akkor bejön de ha bármire is kattintok akkor ezt dobja be. Androidos készülékkel simán bejön, és nincs ott nincs ilyen hiba.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz Dunbar #21263 üzenetére
Hogyan nem találód? Rákeresel marketplace-en vagy a Reinstaller-ben se dobja ki?
facebook bug: Ráadásul a wifin is ilyet csinál. Először csak azt hittem, hogy a szolgáltatom vacakol.
[ Szerkesztve ]
-
Dunbar
senior tag
válasz negyven2 #21266 üzenetére
"Gratulálunk!
A(z) @gmail.com címre elküldjük a szükséges útmutatót. Az alkalmazás telepítéséhez nyissa meg az e-mailt a telefonján."Remélem működni fog, még nem jött mail. Kipróbálnám a Reinstallert, de nem jutott eszembe régebbi live jelszava, ezért újatt csináltam. Most már megvan, át lehet valahogy állítani a Marketplace-t?
-
negyven2
veterán
válasz Gorneck #21271 üzenetére
Reinstallerappban ha benne van akkor nem törölték csak levették a láthatóságát. Ott megvannak ezek. De a webes Marketpalcben is benne vannak a saját tartalmak alatt. Ha itt nincs akkor azt "végleg" törölték. De ha ujra megjelenik akkor újra látható lesz. Sajnos ez régiózár ellen nem véd.
[ Szerkesztve ]
-
Dunbar
senior tag
Mit hogyan kell beállítani hogy az előadó képét kilője háttérnek music + videos-ba és lock screenre lejátszáskor? Tag elvileg rendben van, US account, menni kéne. Vagy csak egy idő után kapcsolja be?
-
Dunbar
senior tag
Ha Marketplace-ről hallgatom akkor berakja. A tagelés is oké kell legyen, előtte ment és nem piszkáltam azóta.
-
negyven2
veterán
válasz Dunbar #21279 üzenetére
Zune-ban, helyesek az adatok? Ezt úgy tudod ellenőrizni, hogy elinditod a PC-s Zune-ban a lejátszást. Ha jól tagelted akkor ilyesmit kell látnod. A lényeg, hogy ott legyen a i betű a szív jel mellett. Telefonon, hogy látszódjon a Lock Screenen a beállításokban be kell kapcsolni a megjelenítést (értelemszerüen a Lock Screen beállításoknál.
Persze ezek csak akkor működnek, ha US/UK-s Zune ID van.
[ Szerkesztve ]
-
laracroft
aktív tag
Sziasztok!
ROM frissítés után visszállt a fényképeim sorszáma ...00001-re. Be lehet ezt valahogy állítani egy registry tweak-el a legutolsó értékemre?
köszi
-
negyven2
veterán
válasz polonic #21282 üzenetére
Azért linkeltem be mert ha a saját zenéinél így jelzi ki, akkor a telefonon is kirakja az előadó képét. De mint írtam, ez csak US/UK-s Zune ID nél van. Egyébként nekem kirakja a saját zenéknél ( már ha a Zune is úgy akarja )
-
Dunbar
senior tag
válasz negyven2 #21280 üzenetére
Nincs ott az i, akkor sem, ha össze van kapcsolva a Zune-os verzióval (find album info után). Ebben az a zavaró, hogy 3 hete még ment ugyanezekkel a fájlokkal, és azóta hozzá sem nyúltam a Zune-hoz, tagekkel nem szórakoztam máshol.
US account, lock screen is úgy van beállítva. Szerintem minden jó, többször beállítottam már, és nem értem most miért nem működikMore about this artist-ra pedig ezt adja:
Azért vicc, mert pl. Serj Tankian új albuma ott virít a friss cuccok között Marketplace-en, és rá is ezt írja.
[ Szerkesztve ]
-
Dunbar
senior tag
Mi az a rózsaszín cucc a sarkában?
Valahol meg tudom nézni, hogy milyen accountom van? Bár 99% biztos vagyok, hogy US. -
Dunbar
senior tag
Country/Region: United States
Amúgy most beállításnál nem láttam, hogy kért volna postal code-ot, régebben mintha be kellett volna írni. -
negyven2
veterán
válasz Dunbar #21285 üzenetére
Hát igen... Zune féle - nem akarok működni - állapot. Nekem is vannak olyan albumaim amiket sehogyanse ismeri fel (sőt van hogy adott albumon belül se jeleníti meg egyes számoknál). De az esetek többségében még az infót se kell frissíteni egyből felismeri azokat.
-
nicu71
addikt
megjött a tango a T-romos Omniára,tök váratlanul!
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
félisten
8773.98 frissítést kaptam végül (T). Úgy tudom van ennél nagyobb verziószámú is nemde?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #21296 üzenetére
8779, de máshol azt írják, hogy ez hozná az internet megosztást de azt pedig megkaptad már...
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
félisten
-
nicu71
addikt
-
pzstm
titán
válasz Plazmacucci #21298 üzenetére
T-mobile, fekete lumia 710 és semmi update nem jött zune-n, pedig hivatalos honlap szerint is update available
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest