- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Más bajotok se legyen! Ez az élet értelme?
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
mekker
őstag
Szerintem az MMO-k sok szempont miatt ilyen kukák. Egyrészt el kell futnia minden vason ~5 évre visszamenőleg (bár ez nem mindig sikerül). Aztán van egy csomó stúdió, aki saját motorral dolgozik, vagy licenszeli istentudja, és akkor azt polírozgatják évekig. Perfect Worldnél szerintem évente kiadnak 1,5 játékot ugyanazzal a technológiával hogy behozza az árát a fejlesztés.
Plusz amíg ideér mondjuk Koreából (vagy akár NA-ból), és sikerül üzemeltetőt találni, egy szervert bepöccenteni meg patchelni, addigra már jó esetben is 1-2 év csúszásban vannak.Most azért jobb a helyzet, hogy mindenki rendes Unreal / Cry Engine-t rak a játékok alá, bár most sem tökéletes a helyzet (illetve a szerver-oldali dolgok is hagynak némi kívánnivalót maguk után).
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
-
MaxTorque
tag
Mindenre van megoldás
Én XVM-ben pl lelőttem a zászlókat, mert csak zavaró, ugyanígy a győzelmi esély is kikapcsolva. Így csak akkor látom, hogy éppen milyen nemzetiségű a pampogó ha jön egy szép íves anyázás az anyanyelvén.
OI-nak pedig az oldala puha, valami 70mm csak, ha mellé kerülsz, nyertél.A cikkhez pedig: nálam egy Intel i5 2500K és egy GTX760 van a gépben, FullHD, csak a víz részletessége van lehúzva egy jelölést, valamint FXAA van bekapcsolva (az Nvidiás élsimításnál olyan furcsán elmosódottan dőltek ki a fák, nem tetszett), és 40-90 fps között ugrál.
Bár én inkább casual játékos vagyok, meg is ragadtam 6-7 szinten majdnem teljesen, annyira bejött a KV2 és a T29.
KupakCorp a nevem a játékban, ha számít valamit
-
Daywalker
addikt
Azért hülyeségeket ne beszéljünk Én azért örültem volna, ha a WG mondjuk fél napi bevételét odaadja ezért a cikkért. Lehet, hogy most valami meleg éghajlatú ország tengerpartján ülve, koktélt szürcsölve kommentelnék...de a wot már akkora, hogy önmagát adja el.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
MedusaHu
újonc
Lehet tesztelgetni a kliens erőforrás igényét, de amíg ilyen kritikán aluli az eu szerverek teljesítménye addig mindegy milyen felbontásban és fps-sel vagy képtelen eltalálni bármit is...
-
04ahgy
nagyúr
válasz Raysen623 #158 üzenetére
És ha két csata közt ray-tracing szimulációt futtat, vagy máshogy, munkára használja?
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Barret001
addikt
Kimaradtak a tesztből a múzeális gépek!
Nekem 7 éves az alaplapom, C2d 7200@3300 4 giga ram,HD 7770. 1920@180 nagyjából közepes beállításokkal gyönyörűen fut,semmi akadás.Alkalmanként élsímítást is bekapcsolom
SSD felére csökkenti a betöltési időt,pedig csak Sata2 az alaplap... -
04ahgy
nagyúr
Megteheti, ahogy vehet Bentley-t is csak arra, hogy a két sarokra levő közértbe járjon vele bevásárolni.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
nagyúr
Jó lett a cikk, örülök, hogy ilyen irányba is nyittok - felütésnek pedig ideális a WoT, tanulságosak az eredmények. Legközelebb Project Cars?
Egy dologban lenne érdemes fejleszteni - gyors átolvasás közben egy kicsit nehéz volt követni, hogy mikor melyik kliens / grafikai szint megy, ennek esetleg érdemes lenne valami határozottabb ívet adni."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Freddy TNT
őstag
A világon majdnem minden hobbi kidobott pénz. Attól függ, hogy kinek mi a fontos.Van aki több mint fél millióért vesz biciglit mert imád kerekezni. A cangás a drága videókártyára mutogat, hogy hülyeség,az meg vissza. Na és ? van aki elissza, van aki elk****za.
És pont ez a lényeg: szórakozásra költött pénz.
[ Szerkesztve ]
-
ballington
addikt
Múltkor teszteltem a cpu és vga terheltséget (i5+660gtx). HD felbontás, medium grafon. A 60 fps-t az esetek 80%-ánál tarjta, de olykor leugrik 30-40-re, főleg sniper módban, vagy ha sok a füst.
Így vga kb. 70-80%-on pörgött, a cpu viszont globál 30 %. Ebből az egyik mag 80%, a többi meg ilyen 10-20 körül.
Mindezek tudatában kijelenthető-e az, hogy inkább vga limites nálam, mint cpu? Tehát egy erősebb vga-val stabilabb fps-t tudok kiszedni belőle, vagy ugyanezen fps-t magasabb graf beállításával is tudná hozni?Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
jozefgucci1
addikt
Elég cinkes már , hogy egy Wot-os posztban , folyamatosan az " inkább AW-t mint ezt próbáld , mondatokat olvasom ! Srácok nincs elég játékos az AW-ban ? Igaz elég frusztrált lennék én is ha látnám , hogy a WOT szereverek a túlterheltség miatt is laggolnak , és közben az AW-ben szólni kell a szomszédnak is , hogy lépjen már be , mert magasabb tierben várni kell
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Sebestyen01
őstag
válasz jozefgucci1 #173 üzenetére
Nincs akkora a jatekosbazid MEG mint a wotban hogy lenne, viszont mar most nagyon betakent is masabb, es jobb a feeling mint a wotban
-
félisten
válasz Sebestyen01 #174 üzenetére
Én ugyan nem játszom egyikkel sem, de gameplayt szoktam nézni belőlük kaja mellé, és az AW kb ég - föld különbség szintjén civilizáltabb játéknak tűnik a WoT-nál. Egyiket sem áll szándékomban elkezdeni, egy életrabló MMO elég (WoWs), de videók, elemzések alapján már akkor ütötte agyon a WoT-ot, mikor megjelent.
Kíváncsi lennék valakinek a véleményére, aki mindkettővel játszik, de nem fan, hogy elfogult legyen.. -
M@no
tag
válasz Daywalker #90 üzenetére
Ne is mond. Van hellcatem nekem is, amikor kifejlesztettem még tök jó kis tank volt, bár már akkor sem volt OP-nak mondható, de mára annyira lebutították szerencsétlent, hogy tényleg 3 körrel előtte meg kell tervezzem merre menjek, hogy legyen esélyem vele kellő mennyiséget sebezni.
-
Sebestyen01
őstag
válasz FoxiestFox #175 üzenetére
Sok csatam volt anno a wotba.... tul sok 20k +, van alapom hogy viszonyitsak! Persze ezt is majd nerfelgetik meg minden mas, de akkor is a szinvonal mar most grand kanyonnyi Persze aki abba olt bele x orat az nem fogja abbahagyni kettot egyutt meg normalis ember nem csinal akinek van csaladja is
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz Sebestyen01 #177 üzenetére
A WoT is így indult, aztán mi lett belőle. Nekem is van 10k+ csatám benne (szinte csak public, ritkán századoztam) és játszogattam az AW-vel is, de nem látok akkora különbséget. Ami viszont teljesen ugyan olyan, az az MM és a játékosok nagy hányadának tudatlansága/nemtörődömsége. Igazából a WoT-tal is ez a kettő a legnagyobb baj. Én mondjuk már töröltem mindkettőt. Akkor már inkább a WT, bár azzal sem játszottam egy ideje már.
[ Szerkesztve ]
-
aDamker
aktív tag
Itt van rola egy video, amiben hasonlo procis tablettel toljak:
https://www.youtube.com/watch?v=Odv70I395tMRanezesre jatszhato lehet.
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz FoxiestFox #175 üzenetére
Hogy érted azt, hogy "civilizáltabb"?
Mindkét játékban vannak olyan jellemzők amik - szerintem - előnyösebbek a másik megoldásánál. De mitől látszik egy külső szemlélőnek "civilizáltabbnak" az AW?
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
04ahgy
nagyúr
Mindig úgy határoztuk meg a grafikai szintet, hogy lehetőleg játszható FPS-ek maradjanak, és a közepes, magas, maximum a kliensben beállítható grafikai szintek. SD kliens a fejlesztett ---> normál átállítással tölthető be, vagy alapból le sem kell tölteni a HD kliens fájljait (mert egymásra épül).
HGyu
-
félisten
-
jozefgucci1
addikt
válasz FoxiestFox #182 üzenetére
A játékos közönség az AW-ban ugyan az aki a WOT-ban is tolta. Még most nincsenek mérőszámok , mint a wotban , hogy ki lehessen értékelni egy játékost ,de hidd el hamar eljön az is és akkor előkerülnek a rossz játékosok !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
MongolZ
addikt
válasz jozefgucci1 #183 üzenetére
Szvsz nem fog előkerülni, mint ahogy WT-ban sincs és kb. máshol sincs. WoT az egyedüli játék, amelyik ilyen sok információt közzéteszt. (Ebben a kategóriában)
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
A mozgás animáció talán jobb, kevésbbé vannak a tankok odaragasztva a talajhoz (azért nem WT szint). Viszont ami a modelleket illeti, valahogy a WoT HD modellek nekem szebbnek tűnnek.
A mapok nagyobbak, illetve a sok olajfinomító (mennyi map témája... ) látványa "lenyűgözőbb" mint a sima lakóépületeké, vályog- és szalmaházaké... Ettől függetlenül tény, hogy a két motor nem egy szinten van látványvilágban...
A kevesebb idióta meg... anno wot bétára is így emlékszik vissza az ember... pedig lehet csak a sok újdonság, a "wow, tank! megy, lő!" érzés elvette a figyelmet arról, hogy akkor sem volt mindenki szakértő és tudta a helyét elsőre (beleértve önmagát is).
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
tag
Hát nem tudom, nekem rendesen hánynom kellet olyan jól nézett ki az AW.
Azért elég felháborító, hogy mennyire megalázták a cryengine-t.http://armoredtalk.com/wp-content/uploads/2015/07/m48_patton_0006_02.jpg
A BF2 szintjén mozgó effektekről (bár a füst az elég szép mondjuk), a wot-tól 90%-ban ellopott játékmechanikán, UI-ról, és a Jimbo célkeresztről nem is beszélve.
Mondjuk szeretem a jimbo célkeresztet[ Szerkesztve ]
http://vanenet.hu/
-
Exodius
őstag
Inkább a War Thunder.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
az tény és való hogy a wargaming fejlesztői nagyon nem foglakoznak a szegényebb user réteggel, pl. az olyanokkal akik a méregdrága i7-es konfigokat nem tudják megvenni, de viszont játszani szeretnének a World of-al....nekem a Tanks full minimumban szaggat egy asus x553m laptopon SD klienssel, a Warships viszont full minimumban 1-35fps-sel megy most már, hála istennek sokat javítottak rajta, régebbi verziónál 1-7fps volt csak...simán megoldható lenne hogy SD kliensen egy mai átlag olcsóbb kategóriás laptopon közepes beállytásokkal 30fps-sel menjen, csak épp a fejlesztők nagy ívben b#sznak az egészre és ezzel a hozzáállással mások malmára hajtva a vizet, kötelezően rákényszerítik a játékosokat hogy költsenek...költsenek...költsenek...ha továbbra is játszani szeretnének... nos anno egy HD3650-en egy athlon x2-őn közepesen futott 30fps-sel a WoT, most meg egy 3dik generációs Intel HD-n szaggat...azért ez elég gyanús...
-
vhw
addikt
-
04ahgy
nagyúr
válasz #97246720 #188 üzenetére
Éppenséggel pont kitér erre is a cikk, három ponton is.
1 - Pentium G3258, IGP-vel. Az a proci minden, csak nem drága i7 erőművész, a teljesítménye pedig egy az egyben megegyezik egy Pentium G3240-nel. Az IGP-je sem izmos.
2 - A Gigabyte BRIX is egy szem i3-at és HD graphicsot kapott, azon futtattuk.
3 - Volt notebookos teszt is, és éppenséggel megemlítésre került, hogy out-of-box nem fut a notebookon. Korlátozni kell a CPU órajelet, így kisebb feszültséget kap és nem fűt annyira.Nálad is lehet, hogy ez segít, hiszen közös TDP keretből gazdálkodik a CPU és az IGP. Azt ugye nem is kell említenem, hogy csatlakoztatott hálózati adapter és a teljesítménycentrikus energiagazdálkodási séma a windowsban alap, ha notebookon akarunk játszani?
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
Guargumi
tag
Érdekes dolog ez a "feeling", mármint a WoT vs AW kérdésben, nekem az AW egy dög unalmas, szinte sterilizált valami, majdnem elaludtam az utóbbi időkben, csak néha emelkedett meg a vérnyomásom, mikor feltünt valami terepjáró automata gépágyúval......hanyagolom is.
Ellenben a WoT még mindig képes reakciókat kiváltani, legyen az pozitív vagy negatív.
Röviden az egyik lekött, s nyújt játékélményt, a másik nem.
S miután nem vagyunk egyformák, én maradtam a WoT -nál.Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
-
félisten
-
Guargumi
tag
válasz FoxiestFox #192 üzenetére
Hajózom, de még nagyon az elején vagyok.
Emlékszem erre, csak sajnos arra nem, aki írta, köszönöm.Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
-
félisten
-
Shifty01
aktív tag
Cryengine my friend.
Bár sokkal többet tud mint amit kihoztak belőle.[ Szerkesztve ]
-
jani04
aktív tag
Szerintem ugyanaz a fos mindegyik.Annyi a különbség,hogy némelyiknél adnak valamit a látványra.
Írom ezt úgy,hogy volt szerencsém még választani anno a wotban első ajándék prémtankot.A pz4/5 volt a választottam ha jól emlékszem. -
jacint78
addikt
Júj de elvérzik egy szálon a záemdé.
type your text here..
-
Milgram1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest