- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
válasz Klaus Duran #249 üzenetére
Lehet segítene ha updatelnél az aktuális verzióra.
-
válasz Mr Bond 007 #252 üzenetére
Várok a router-re.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
Ricardo
titán
válasz Burt1793 #251 üzenetére
Ha pontosak akarunk lenni most lépte át a hármat (2012 novemberben jelent meg), de ez a megjelenés, nekem nyílván nem azóta volt. Üzemidő szempontjából nem ez számít, hiszen maga a készülék (N4) egy éves. Új korában sem tudott nálam ennyit.
nem célom egyik platform mellett sem kardoskodni, csak azt akartam kihozni, hogy az eltelt egy hétben(ami nem nagy idő) pozitív élményeket szereztem. Nehezen szántam rá magam a váltásra, de most nagyon jó áron hozzájutottam a 640LTE-hez, így gondoltam most van itt a lehetőség, hogy ránézzek a WP-re.De fejezzük be itt ezt a témát mert nagyon off.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz Klaus Duran #253 üzenetére
Rendben, de akkor ne a ms legyen már a hibás meg a telefon szar...
-
válasz Mr Bond 007 #255 üzenetére
HTC nem adott ki nekem hibás szoftverrel telefont. A MS igen.
Se több, se kevesebb.[ Szerkesztve ]
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
Mr Bond 007
őstag
válasz Klaus Duran #256 üzenetére
Attól még ugyanúgy te vagy a hibás, hiába hivatkozol a htc-re. Ha problémád van nem a fórumra kell egyből írkálni, hanem updatelni a legújabb szoftverrre és ha akkor is hibás akkor lehet tolni a szar az ms szöveget... Addig csak user error.
[ Szerkesztve ]
-
Glenda
addikt
A microfosozástól csak komolytalanná teszed magad. Értjük a problémád, de ezzel a magatartással pár microfosszakértőt elriasztottál.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
-
rambolo
tag
Nekem 3 hete van meg a készülék és azzal a verzió számmal használtam par napig amit említettél. Voltak apróbb gondok, de azóta két frissítés is érkezett amit fel is raktam. Hibátlan és elégedetten használom. A hozzászólásod lehet negatív állapotba terel eg pozitív ingadozó l950 előtt álló lehetséges vásárlót. És nem csak ezen a forumon, közösségi oldalakon es egyéb cikkek hozzászólásaiban vannak olyan tulajdonosok akik hangoztatják hogy ők mennyire elégedetlenek. Így tényleg nehéz lesz az ms nek növelni a részesedést.
-
tomboy0013
veterán
válasz Klaus Duran #259 üzenetére
Ha szar a 950 akkor adok érte egy 930-at
-
QwErTy42
addikt
Az normális vagy esetleg valahol beállítható, hogy amikor a töltőt rádugom vagy lehúzom a telefonról, akkor felold? Illetve kéri ugye a szokásos azonosítást.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Halkow.
senior tag
Végre egy kiváló, humoros teszt, amit egy flagship megérdemel. köszönöm Bog!
" kiment a ház az ablakon"
" az új ablak mellett még bemásznak a bogarak"
" HuzatOS "
-
klz80
tag
Telekomos 950-re insider nélkül is le kellene jönnie a frissiteseknek? Mert nekem elvileg automatikusan ellenőrzi, de még a .029et se telepitené, nemhogy ezt a legújabbat.
-
Titi76
aktív tag
Aki már beszerzett egy ilyen csodát, meg tudja nézni hogy mukodik-e az értesítés küldése külső hardverre pl Xiaomi Mi Band-re?
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
A Telekomnál miért volt "ilyen olcsó" a készülék?
Mindenütt 200 000, és tudtommal azokhoz nincs Continuum se.A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
hroberto
veterán
Vajon miért nincs a T-nél 950? Eddig egész jó áron volt.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
Akkor karácsonyra biztos nem veszem meg magamnak...
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
válasz Klaus Duran #293 üzenetére
Nagyon jó...
Tegnap én is voltam két Telekom üzletben, egyikben sem volt. És a neten sem rendelhető.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
válasz hroberto #294 üzenetére
Én teljesen letettem róla hogy sikerül még idén szereznem. Szerencsémet ismerve biztos voltam benne hogy nem sikerül. D ha már 20+ percet vártam egy csekk befizetésre akkor megkérdeztem hogy nincs e raktáron.
Kolléga azt mondta mindig hogy hülyeség most megvenni, 3 hónap múlva 120E meglehet majd venni.
Meg hogy minek csúcs telefon ha az ö 532-se is megkapja win10 minden funkcióját.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz Klaus Duran #295 üzenetére
"Kolléga azt mondta mindig hogy hülyeség most megvenni, 3 hónap múlva 120E meglehet majd venni.
Meg hogy minek csúcs telefon ha az ö 532-se is megkapja win10 minden funkcióját."Jobb sebesség, kamera, kijelző, pár funkció...stb
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Integrale
veterán
válasz Plazmacucci #298 üzenetére
Birom az ilyen megnyilvanulasokat.
Onigazolas az egesz, "azert nem vettem 950-et, mert az 532 is ugyan azt tudja csak kisebb. "[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Neki kicsi és jó telefon kellet olcsón. Amit Androidban nem talált meg.
Nekem meg olyan kellet ami nem rosszabb az m7-nél.
(#299) Integrale Olyan kellet neki ami kényelmesen elfér bármelyik zsebében. 4inch
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest