- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
Nagyon durván elkezdett merülni és melegedni a telefonom. És az a gond, hogy a restart sem javít a helyzeten. Marad a jó öreg HR?
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
őstag
válasz timelord1987 #2000 üzenetére
Ha kell az uzemido bizonyos android
Tervezheto hosszabb tavra ios
Magancelra android.... cegesre, munkara ios
stb...Meliora sunt bono inimica
-
Pacee87
aktív tag
válasz timelord1987 #2000 üzenetére
Egyéni preferenciától függ! Viszolygok akárhányszor droid kerül a kezembe, nagyon nem tetszik az egész felépítése a rendszernek, de ha a kettő közül kell választani még mindig inkább droid mint iphone! Hülyét kapnék, ha csak valami idétlen programon keresztül tudnék fájlokat másolgatni a telefonra/ról, ha nem lenne nfc, bővíthető tárhely, cserélhető akksi, rádió és még sorolhatnám... Nekem nagyon jól megfelel a 950, előtte volt droid és BB10. Szerintem is vedd kézbe, próbáld ki és dönts belátásod szerint !
-
Gusztáv
addikt
válasz timelord1987 #1998 üzenetére
Azért árban sem egy kategória a két készülék. Az S7 Edge-t mindenki dicséri, az árát is jobban tartja, app is több lesz rá, szerintem a kamerája is jobb (a 950-nek kevés fényben vannak problémái a fókuszálással), üzemidőben is sokkal jobb. Viszont 90e Ft-vel drágább. Azt neked kell eldünteni, hogy megér e másfélszeres árat a Samsung. Szerintem jelen pillanatban a Sansung az egyik leginnovatívabb gyártó, pl most mutatták be, hogy a Win 10-es táblagépüket Windows Hello-val fel lehet oldani az S6-S7 ujjlenyomat olvasóját használva, vagy hogy a értesítéseket szinkronizálják az Androidos telefon és Win 10 között (amit ugye az MS csak nyárra ígér).
Laci
-
MK VII
veterán
válasz timelord1987 #1998 üzenetére
Üdv..
Én már csak az üzemidő miatt is az S7 mellett döntenék.. 7-8 órás SOT-okról írnak... OS is jelenleg jobb a W10M-nél. Kamerában sincs szinte semmi különbség, vízálló. Többet nyújt az S7 viszont drágább is.. Dönts az igényeidhez mérten. Megéri a felár az S7-nél vagy elegek a 950 által nyújtott dolgok.[ Szerkesztve ]
-
System322
csendes tag
Sziasztok, csak gondoltam megosztom tipként, hátha valaki nem jött rá, ha a gépház/megjelenítőeszköz/szöveg, alkalmazások és elemek méretét az alapértelmezett 400%-ról 350%-ra csökkentjük, újraindítjuk a telót, akkor ha a gépház/személyreszabás/kezdőképernyő menüben kiválasztjuk a több csempét, akkor még több csempe fér el egy sorba mint ha alapból választanaánk a "több csempe" menüpontot. Vagyi nem 3 normál négyzet, hanem 4 fér egymás mellé
Mivel a kijelző elég nagy így szerintem sokkal több csempe fr egy oldalra, nekem használhatóbb, hátha valakinek szintén jobban tetszene így. Csatolva küldök képet! -
Gabzso71
csendes tag
válasz Pacee87 #1991 üzenetére
Köszönöm!
Feltettem, bár igazából automatikusan felment. Nekem utána eléggé döcögött, ezért kapott egy HR-t. Utána már jó volt, bár én nem látok forradalmi változást a rendszersebességben. Inkább az üzemidő az ami kis lépésekben javul, bár ez meg nem feltétlenül csak a frissítés érdeme.
-
Tanácsra lenne szükségem.
Kolléga vevő lenne a készülékre, csak nem tudom az értékét.
2015 dec Telekom függő, kijelző fóliázva de cserés, tokban volt tartva. és van hozzá Continuum.
Hardveraprón eléggé változatosak az árak, 75 000-110 000 között mozognak.
90E jó ár lenne érte?A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
Gabzso71
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Kinek milyen vezetékes headsettel, vagy sima bedugós fülessel van tapasztalata, milyen típust használ ehhez a készülékhez, amit bátran ajánlana?
Egy olyan darabot szeretnek vásárolni, ami specifikáció alapján passzol a telefonhoz, megfelelő hangzással es teljesítménnyel bír. Lehetőleg nem a luxus ár kategóriából. Sajnos a gyárilag ajánlott fülest az ergonómiája miatt nem tudom használni.Előre is köszi az ötleteket!
-
Cooley18
aktív tag
Senki ne rakja fel a 14322-es frissítést! Többet árt, mint használ.
Jó néhány app el sem indul a frissítés után.[ Szerkesztve ]
-
Ulaci
tag
Sziasztok!
Két kérdéssel állnék elő:
1, Biztonsági mentést hol, hogy tudok csinálni? Ami később visszaállítható. Az Asztali Windows Phone alkalmazás tökéletesen szinkronizál, "harmonikus és romantikus" kapcsolata van a laptopommal, de ilyen mentést nem találtam eddig sehol. Vagy csak az van, amit a telóval készíthetek one-drive-ra?
2, A win10 szeretné magát frissíteni a 10586.218-as verzióra. Engedjem neki? Milyenek a tapasztalatok? Mert ugye hallani olyan frissítésekről ami többet ár, mint használ.
[ Szerkesztve ]
Ép testben, ép lélek!
-
Én frissítettem és és eddig nem tapasztaltam hibát. Igaz nem is használom nagyon mert csak felb@sznám vele magam.
Beállítások / frissítés és biztonság / biztonsági mentés / további beállítások / Biztonsági mentés megkezdése.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
Ulaci
tag
-
ajani
aktív tag
Hol lehet jó áron Mozo hátlapot venni?
''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
Account1995
csendes tag
Az új insieder frissítés az eddigi legrosszabb .....magasan viszi a pálmát
Sorolom a pár hibát ami feltűnt nem működik az írisz szkenn de egy kicsit se..nem tudom állítani hogy a kezdőképernyőn több csempe férjen el szóval kisebbek legyenek a csempék a teljes menü angol lett a jó kis magyar helyett <3 MS szeretlek... -
X@b3e
addikt
Sziasztok!
Adott egy új 950-es, erre kellene egy Lumia 930 összes cuccát átvinnem. Ebben kérnék segítséget mit/hogyan?
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
gabor907
tag
válasz Account1995 #2027 üzenetére
Ha minden tokeletesen mukodne nem lenne insider hanem vegleges frissites lenne, sajnos ott rengeteg a hiba ...
core
-
meszipeti
aktív tag
Biztonsági mentést csinálsz a 930-on, képeket, zenéket videókat külön lemented, 950-en ugyanazzal a fiókkal lépsz be az első indításkor, és felrakod a 930 mentését. Kérdés, hogy a 930-on is 10-es volt, mert ha 8.1, akkor lehetnek problémák. Én személy szerint ilyenkor nem rakom vissza a biztonsági mentést, hanem előlről telepítek mindent, a névjegyeket, üzeneteket meg úgy is visszateszi, ha ugyanazzal a felhasználói profillal lépsz be.
"A játék az nem játék"
-
Sztyepadzso
őstag
Halihó,
Újabb kérdéssel fordulok hozzátok:
Miért van az hogy az outlook ily ócskamód nem tölti le a gmail-es címem mellékleteit? Itt ülök az LTE-n , de csak peregnek a pettyek....
Outlook verzió: 17.6769.40892.0
Oprendszer buildszáma :10.0.10586.218.Ha az edge-n megyek fel, akkor letölti, igaz a google-nek hála html-ben.
Hogy lehetnek ezen úrra?
Köszi!
-
Gusztáv
addikt
A 10586-nál már van egy alapvetően végleges rendszer, ami már csak hibajavításokat, optimalizációt kap a frissítésekkel. Míg a Insider-es fast ringen épp a nyári nagy frissítést próbálják összekalapálni. Szóval a 218-at felrakhatod, ami a production ring-re jön, azzal gond nem szokott lenni. Nekem fenn van a kiadás óta, és eddig minden ok.
Laci
-
Gabzso71
csendes tag
válasz Sztyepadzso #2031 üzenetére
Szevasz!
Nem teljesen világos, hogy pontosan mit jelent az, hogy ócska módon...
Viszont, ha letöltődési, betöltődési problémád van, akkor annyit mindképpen meg tudsz tenni, hogy akár az outlook-on belül megnyitod a beállításokat, utána a fiókok kezelését és azon belül pedig azt a fiókot amivel problémád van. Az "e-mailek, a névjegyek..." szinkronizálására vonatkozó beállítások között van egy olyan hogy "mindig töltse le a teljes üzenetet és az internetes képeket". Ha ez pipálod akkor elvileg bármilyen adatkapcsolat esetén letölt mindent és nem kellene hogy a "pettyek peregjenek".
Remélem ez segít.
-
Gabzso71
csendes tag
válasz Pacee87 #2034 üzenetére
Nem igazán tudom. Kíváncsiságból a 950-en most kipróbáltam a gmail működését. Nekem szó nélkül lerántotta a teljes tartalmat. Wifivel is mobilnettel is kipróbáltam. Nekem az a gyanúm, hogy a felmerült probléma adatforgalmi korlátozás a mobilnet használata esetén, vagy akár olyan banális dolog is leget, hogy elfogyott az adatforgalmi keret. Én az alapvető beállításokban nem szoktam a mobilnet használatát korlátozni, inkább egy-egy adott alkalmazást állítok be úgy, hogy pl. automatikusan ne frissítsen.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Gabzso71 #2033 üzenetére
Na. Ne haragudj, csak most volt alkalmam csak válaszolni, azt is csak a Lumián, szóval nem tudom szerkeszteni.
Amit leírtál, be volt állítva, a mobilnetem adatforgalma nem fogyott el, LTE-t használtam, de a wifi-n se ment. Ismerős küldött képeket, aminek egy része nem töltődik be, a töltést jelző kék pettyek forognak egy ideig, majd felül megjelenik egy sárga alapon kék szöveg:"We're sorry we couldn't complete the download. Please, try again later.". Megpróbáltam, nem megy.🙁. Én is inkább a Google sz@rozása felé hajlok. -
Sztyepadzso
őstag
válasz Sztyepadzso #2037 üzenetére
Az összes kép nincs több 2MB-nál, kb 15 darab van.
Más: Az elküldött levelek mappa tényleg csak Edge-n keresztül elérhető? -
Sztyepadzso
őstag
válasz Sztyepadzso #2038 üzenetére
Na, itt egy screeshot:
https://onedrive.live.com/redir?resid=7F00F2FD6CE7C230!162877&authkey=!AOWoblO-SZ97pl8&v=3&ithint=photo%2cpng -
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Most akarok 950-re váltani. Az lenne a kérdésem, milyen a hangerő fülhallgatóval? Szépen hajtja? Ha valaki 630-640-hez tudná viszonyítani az zseniális lenne!
-
Zoliee
senior tag
A naptárban két hibát is tapasztaltam: Egy konkrét napra koppintva a + jelre nem ahhoz a naphoz adja az új bejegyzést, hanem az aktuális hét első napjához. (heti nézetben használom, illetve a 8.1 nem csinálta ezt). Továbbá ha egy beállított emlékeztető riaszt, és a mellőzésnél az "1nap"-ot választod, nem rakja át másnapra a jelzést.
-
Gusztáv
addikt
Hamburger menü, Folders, ott kell lennie. Nekem Gmail és Exchange alatt is működik.
Laci
-
Gabzso71
csendes tag
válasz Sztyepadzso #2038 üzenetére
Kifogytam az ötletekből... Természetesen érdemes megvizsgálni azt a lehetőséget is, hogy a gmail vacakol valamit. Az elküldött üzenetek mappa egyébként elérhető, Bal sarokban fent a hamburger menü - Mappák - Egyebek - Gmail - Elküldött levelek...ha kiválasztod, akkor egyből is le is szinkronizálja a tartalmat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest