- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Érdekes a dolog a 950XL kapcsolatban. Több helyen akciós és olcsóbb a 950 sima telefonnál a nagyobb 950 XL!
-
ZavaBalazs
őstag
létezik 950-re hátlap helyett feltehető, mozo színvonalú, de nem mozo hátlap?
kb egy hete leejtettem 1 méterről, és a barna mozo jobb alsó sarka szanaszét zúzódott, végigrepedt, most vettem észre, hogy már a bal alsó sarkon is van repedés.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ZavaBalazs #5002 üzenetére
Olyan minőség, mint a Mozo, egyszerűen nincs. :/
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ZavaBalazs #5004 üzenetére
Helyesebben fogalmazva, ami ennyire jól néz ki és minőségi cucc, az csak mozo. Szerencse, hogy a kijelződ megúszta.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Szerintetek ez jó tok lehet Lumia 950-hez?
Megéri megvenni? -
bnoe
tag
válasz timelord1987 #5006 üzenetére
Szia a mozo saját honlapján most akciós a fehér tok 25€, én személyszerint nem szeretem a flip tokokat, mozo piros hátlappal használom és egy nillkin üvegfóliával, a piros tok felső bal sarkán minimális kopás látható közel egy éves használat mellett. Imádni fogod a telód egy mozo tokkal, szép is meg nem csúszik, jó a fogása nem recseg nem ropog.
-
Petester
senior tag
válasz timelord1987 #5006 üzenetére
Bordót akartam venni, de a telefon kotyogott benne, ahogy a flip részét nyitottam. Visszavittem és lett belőle fehér. De a kedves feleségem csak 1 hétig használta. Lejtette, a belső oldalon lévő két fül letört és már nem fogta a telefont.
Ha nem ejted le, akkor jó, de akkor meg minek a tok?
Most úton van egy flipes, piros mozo hátlap, addig ezt használja. Nem olyan rossz, bár a Nillkin jobb lett volna.(ó\_!_/ó)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Petester #5011 üzenetére
párban látok NFC-t, de sajnos qi matricát egyikben sem, pedig az lenne a lényeg
mondjuk ha a mozo állapota tovább romlik, lehet, hogy beruházok egy ilyen filléres színesre, és átrakom bele a matricákat.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
scbb
tag
Sziasztok! Miért lehet az, hogy néha nem töltődik a telefon. Ilyenkor dugom rá a számítógépre akkor sem történik semmi. Egy sima újraindítás után újra tölt és lehet csatlakoztatni is... Egy hete csináltam hard resetet, nem szeretnék megint. Van valami ötlet?
nincsbéhúsz és szarazakksi
-
őstag
válasz turbulencia8 #5013 üzenetére
Azért ne hasonlítsunk össze egy 1.000 forintos tokot egy Nilkin tokkal minőségben. Ég és föld a kettő. Nekem volt 1.000 forintos is, most pedig Nilkin van, úgyhogy közvetlen a tapasztalat. A pár különbség, ami rögtön eszembe jut, amiben jobb a Nilkin, mint a régi:
- Olyan a kialakítása, hogy enyhén túlnyúlik a kamerán, így védi azt
- sokkal keményebb, erősebb műanyagból van
- nem sárgul be (a másik átlátszó tok besárgult 2 hónap alatt)
- ott, ahol fogom a telefont, be van recézve, így nem csúszik
- a tok lezárja az USB-C portot, tehát nem megy bele por és már kb. 200-szor volt ki-be hajtva a töltő rádugása miatt és nem fáradt el az anyag
- a hátsó kis lyukaknak is ki van vágva a helye, ami az olcsóbb hátlapokon nem túl jellemzőEnnyi csak így hirtelen, ami miatt nem nagyon érdemes egy Nilkint egy noname tokhoz hasonlítani.
-
Boha
aktív tag
Lehet csak nekem tűnt fel, de az elmúlt időben mintha alább maradt volt a szoftveres fejlesztés a windows-os platformon, tudom nem pörgött azelőtt sem nagyon de mióta már nem (nokia) név van elől azóta belassultak. Szoftveres újdonságok se jöttek, az appok se sokkal bővültek alap felhasználási appok sem javultak. Nokia-s időbe több készülék jelent meg (vagy szivárogtattak ki készülék infókat) szerintem mondhatom ezt hogy utóbbi egy évben új készülék nem jelent meg, evvel a win10-el mintha az utolsó próbálkozása lenne a microsoft-nak. De lehet csak én látom így, lehet majd idén felpörgetik az eseményeket (vagy bedobják a kulcsot).
OBORZIL
-
őstag
válasz turbulencia8 #5016 üzenetére
Azt semennyire. Talán fél mili sincs a túlnyúlás. Valószínű inkább arra mentek rá, hogy ne akadályozza semmi a kijelző kezelését.
Ez az: http://nillkin.org/smartphones-accessories/microsoft-smartphones-1/microsoft-lumia-950-accessories/nillkin-microsoft-lumia-950-microsoft-mclaren-talkman-rm-1106-nature
-
törölt tag
válasz spider23 #4946 üzenetére
Üdv
Nekem tavaly nyáron kezdődött ugyanez a jelenség,és decemberre majdnem a képernyő aljáig ment le a csík függőlegesen.Be is vittem a váci úti szervízbe.Mivel a telefonom garis,így nem kellett fizetnem érte.Azt mondták pontosan nem tudják mitől van ez,de 950-re nem jellemző ez a hiba.De nem variáltak,kaptam egy új kijelzőt. -
bnoe
tag
Nokia 8 vagy Supreme ez lesz a köv telóm, persze ha piacon lesz majd, na meg már 1 éves szülinapját is megülte, mert utána lesz csak reális áron. ☺
-
bnoe
tag
válasz ZavaBalazs #5022 üzenetére
A kamera miatt😁
-
bnoe
tag
válasz ZavaBalazs #5024 üzenetére
Persze...nem is bizti, hogy lesz ilyen...csak kompromisszumot kötöttem a wp-al a jó kamera miatt, de hát nem mindig hozza az általam elvártakat ...sárgaságban szenved néha😁
-
csucsu54
tag
Dilemma,vennék L950,melyiket válasszam:független,bolti garancia már lejárt,csak szoftver gari,vagy T-s még több mint egy év garancia!?Véleményeket kérnék pro és kontra,köszönöm!
-
turbulencia8
őstag
válasz csucsu54 #5028 üzenetére
Nekem nagyon megerte a keszulekgarancia, a 950-em minden elozmeny nelkul behalt december 23-an. A Nokia Care-ben adtak egy gagyi cseretelefont, amig a szerviz fopanelt cserelt relative gyorsan (jan. 3.) es ingyen. Nem kellett az ugyintezeshez meg szamla sem.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz csucsu54 #5033 üzenetére
Hát én lehet, hogy hamarosan megválok ettől...
Független, gyári garanciás (bő 1 év még biztos), patika állapot, mozo hátlap, eredeti gepard tempered glass és a nyáron kapott vadiúj continuum-mal együtt fogom kivágni az apróra a gyári tartozékokkal és dobozával együtt természetesen, olyan 70-80 ezer körül, ami egy elég jó ár lesz szerintem... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szia!
Amíg el nem cseszték azzal a "frankó" utolsó simításokkal, a 950 képe egyszerűen szebb volt, de az s7 edge képminőségét nagyon sokat javították közben. Az első kérdést meg nem értem, bocsi.
Nem akarok venni semmit.
Használom továbbra is a samu-t és az ájfon7 plus-t. <---- Ezt egyébként nem olyan rég cseréltem 6s+-ról, nem akartam, mert mind a kettő nekem formavilágra ronda, de kaptam egy jó ajánlatot és alig fizettem rá valamit az újra. Amiért az ios-t is használom, az a rendkívüli stabilitás. Nekem ez mindennél fontosabb manapság. Egyszerűen a windows-ból lett elegem, amit soha nem gondoltam volna, mint őskövület felhasználó, de tettek róla.[ Szerkesztve ]
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igazából beállítás kérdése, ha nagyon finomra hangolom, akkor az S7-tel baromi szép képeket lehet csinálni, de zsebből előkapva (és ugye a legtöbben így fotóznak), akkor az ájfon alapból szebbet lő....szerintem, de ezek már minimális eltérések és jelenleg a mobilok csúcsai. Ennél jobbat csak akkor fognak csinálni, ha nagyobb optika kerül bele, vagy valami elképesztő fejlődés lesz ezen a téren. Nagy objektíveket még sem rakhatnak a mobilokra
-
laccy88
senior tag
Hát ezaz. Nagyon dühítő, hogy lövök egy képet, gyorsan visszanézem, nagyon jó a kép, de mikor kész van az utolsó simításokkal, sok esetben a minőség elkeserítően megromlik nem hiszem hogy ezt a microsoft-nál senki nem vette még észre. Van esély rá, hogy valaha javítják? Emiatt nagyon visszasírom a 1020-at
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz laccy88 #5046 üzenetére
Én, már nem is tudom mióta van így, hogy ennyire elcseszi a képet a US, talán már fél év is lesz lassan!
Amikor ez kikerült ennyire trágyán, "2 perc" múlva már egy javítást illett volna kiadni, vagyis ez direkt lett ilyen és/vagy direkt nem is javítják. Látják, hallják, olvassák, vagy nem is olvassák a feedback-keket, hogy ez van, mégsem történik semmi. -
gg72
veterán
A nyers dng képeket is érinti/elcseszi ez az "utolsó simítások" valami?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mert addig, ugye úgy volt, hogy előkaptam a zsebemből, alapból lőttem vele és lealázott mindent, mármint a többi mobilt minőségben az elkészült képek, amit azonnal küldhettem is tovább.
De most az US miatt ezt nem lehet, mert ha pl személyt fotózol, mire elkészül a kép, úgy fog kinézni, mint Roark junior.Most viszont, vagy dng-be csinálod és utána pc-re másolva utódolgozol vele, vagy hagyod a francba az egészet. Na, én inkább hagytam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest