- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz blackmajesty #997 üzenetére
Telepíteni lehet őket. Én az alkalmazás alatt található BV kiírásra mentem rá, és az úgy megjelenő alkalmazásoknál már ki tudtam választani azt ami fel is telepíthető.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Dzsosy
senior tag
válasz tomboy0013 #999 üzenetére
Megnéztem.
TLH-HU
Így tippre ez függő. -
nbukta77
addikt
Meg azt az egyett sajnalom, hogy az aksi szazalekos kijelzese meg mindig nem megoldott a platformon.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
tomboy0013
veterán
Érdekelne azok véleménye akik 930-ról váltottak (ha vannak itt egyeltalán ilyen személyek), hogy üzemidőben jobban teljesít-e a 930-tól a legfrissebb szoftverrel a 950?
-
kisbodza
tag
válasz tomboy0013 #1006 üzenetére
Szia! Szerintem hasonló, nekem ugyanúgy 1,5 napot bír. Nekem a 930-cal sem volt baj az üzemidővel...
[ Szerkesztve ]
Galaxis 10
-
Gusztáv
addikt
válasz tomboy0013 #1009 üzenetére
Kikapcsolt Hey Cortana-val és letiltott Edge-el nekem valamivel jobb, mint a 930, de max 10%-al. Viszont hála a gyorstöltésnek, egy óra alatt csurig lehet tölteni 25%-ról.
Szerintem idővel még javulni fog, ahogy optimalizálják a Win 10M-et, de azért figyelembe kell venni, hogy nagyobb a kijelző, erősebb a SOC, és az akku csak 20%-al nagyobb.Laci
-
nbukta77
addikt
Remelem nem banom meg, hogy az iphone 6- ot lecsereltem 950- re. Eleg docogos meg a rendszer. Alap alkalmazasok kezelese nehezkes. Facebook, messenger, viber. Lassuak.
-
válasz nbukta77 #1012 üzenetére
It's your fault.
És egy hónap után azt mondom hogy csalódás.
Mindenki szidja össze vissza az androidot, de a 2013-as gyengécske csúcsmodell is megeszi reggelire rendszersebességben.Pozitívumok az Iris scan, a kijelző, és a kamera. Na meg a navigáció.
[ Szerkesztve ]
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
tomboy0013
veterán
válasz Klaus Duran #1013 üzenetére
Engem régen sem a rendszer sebessége fogott meg WP-nél hanem a folyamatossága. Mindenre azonnal reagált az androidos csúcs telókkal ellentétben. Összességében lassúbb volt de a finom animációkkal fürgének tűnt a rendszer. Jelenleg a W10-zel is hasonló a helyzet, de azért már meg lehet 1-2 helyen figyelni a lassabb reakciókat például a Store-nál. De az alkalmazásváltásoknál és a Kezdőképernyőre való visszatérésnél gyorsabb mint a 8.1 volt a 930-am. Tehát azért van ahol fürgébb a rendszer mint régen.
-
válasz tomboy0013 #1014 üzenetére
Elismerem hogy az android néhol animál, és valóságban lassabb, de sokszor gyorsabb volt.(HTC)
Lehet kicsit sokat vártam az W10M-töl ezért is olyan nagy csalódás jelenlegi formában a rendszer.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
nbukta77
addikt
válasz Klaus Duran #1013 üzenetére
Nekem magaval a rendszerrel nem lenne bajom. Az alkalmazasok sebessege viszont katasztrofa. A facebook az semmire nem jo. Meg sem kozeliti az ios verziot. A viber detto. Tolt vagy egy percig.
-
veterán
válasz nbukta77 #1016 üzenetére
iOS-en vagyok jelenleg,még nem merek venni 950-t.
Volt egy 930-am,párhuzamosan az iPhone-om mellett,teszt céljából (w10m).
Az az érzésem, mintha lassúak lennének a Microsoft-nál.Egy éve talán,hogy "jön" a W10M és még mindig semmi. Komolyan tetszik az új rendszer,de hogy ennyi idő alatt még nem sikerült tökéletesíteni,az elég taszító.Na ezért maradtam iOS-en.
...de még nem mondtam le róla,hogy legyen egy 950-em.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
nbukta77
addikt
válasz TheBikerider #1017 üzenetére
Magaval a keszulekkel semmi bajom. Ha a kulsot es a vasat nezem.
-
SRyan
csendes tag
Sziasztok,
most újítottam be a készüléket, 830-ról váltottam.
Tök szépen átmozgatott mindent a rendszer, de még van amit szoknom kell a 10-ben.
3 gyors kérdés amire egyenlőre nem találtam megoldást:
- a Fényképek megnyitása után baromira nem akarja betölteni a képeket! Csak a helyeiket mutatja! Újra kéne formáznom az sd kártyát vagy lassú és vennem kéne egy újat? 830-on nem igazán volt vele gondom, bár tény hogy ott sem volt túl gyors...
- a naptár csempe nem mutatja a dátumot ha bele lépek tök szépen mutat minden eseményt, de maga a csempe nem mutatja a dátumot! néztem a beállításokat de nem találtam semmit erre.
- dupla érintéssel nem tudom felébreszteni a készüléket? erre sem találtam beállítást, pedig 830-nál simán ment :/ -
őstag
Na neeee Na ez még tényleg huzatOS...
Egy feature-t adok, egy régit meg elveszek...
Ha van lezáró csempe már 8 alatt is, akkor a dupla koppos altatásnak mi értelme van..? Hátha valaki nem találja el a csempét? Vagy ez a csempe már W10 alatt nem is működik? Vagy a fejlesztő be volt szívva, amikor a forráskódból az ébresztést törölte és így beszívva egy logikai változó vagy akármi a forráskódban el lett ütve?[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
yzww81
csendes tag
Helo!
Gondolkozok hogy valtok Androidrol, e nagyon szimpi ez a telefon, de lenne egy kerdesem:
A win10 telefonos oprendszere is tamogatja a nagyobb, 4 GB-nal meretesebb allomanyok letolteset?
Illetve a szoftver eleg eros ahhoz, hogy letoltsek egy 3D-s 16 GB-os mkv file-t, es DLNA-n keresztul megosszam tv-vel?
Egyaltalan, van ra mukodo torrent kliens az aruhazban?
Koszi -
confuser
senior tag
válasz bluemirage #1021 üzenetére
Hasonlónak tűnik a 2 funkció, de tök más elven működnek. Az ébresztéshez alvó állapotban működnie kell a közelségérzékelőnek (zseb-védelem), és ezt az új SoC-okkal nem oldották még meg (a Glance ugyanezért nem tudja a jedi módot 950-eken). Az altatáshoz semmi ilyen nem kell, csak szoftveres navigációs sáv, és egyébként ez volt már 8.1-en is (talán Update 2-vel jött).
-
Tottalino
tag
Ez csak az én véleményem!
Ne tedd! Ilyen drága telefont venni, aminek a szoftvere erősen béta, nem szabad. Mire gatyába rázzák a W10-et, ha egyáltalán akarják, mert már ez sem biztos, addigra a telefon elavul, és még ki se tudtad használni a vasban rejlő képességeket. Ennyi pénzért igen ütős android telefont tudsz venni, de már iphone-t is.
-
Tottalino
tag
Nincs ugyan akkor....
Nincs olyan érv, ami alátámasztaná ennek a telefonnak a megvételét. Én továbbra is úgy érzem, hogy wp-ből csak az alsó és középső kategóriát szabad venni. A filléres terméket. Semmivel nem tud többet a 950 a rendszer korlátai miatt, csak nagyobb és drágább. (Egyedül a fényképezőt lehetne felhozni, de akkor ugye megint ott vagyunk, hogy Samsung Note 4 vagy LG G4, és még a rendszer is használható.)
Ugyan az a bugos szar fut rajta mint az 550-en.
Ez is az én véleményem, lehet ezen vitatkozni, de semmi értelme. (Lumia 735), tehát nem csak kirakatban láttam wp telefont.[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
válasz Tottalino #1027 üzenetére
Te miről is beszélsz? Mivel tud többet egy közép kategóriás droid, mint a drágább testvére? Pontosan azzal tud többet a 950 is a te 735-ösödnél. A teljesség igénye nélkül: kijelző, hardver, kamera és igen.. nagyon érezhető sebesség különbség. Még a 8.1-et futtató 925 és 735-höz képest is.
550-et nem használtam, de a sok bug lehet a gyengébb hardver miatt mászik elő. Majd tervezem, hogy írok egy kis összefoglalót a 950-ről (ha már van vele 1-2 hét tapasztalatom), de néhány nap után azt elmondhatom, hogy közel sem olyan drámai a helyzet, mint sok helyen sejtetik. Insideres w10-es 735 és társai alapján ítélnek. Én nem bántam meg, hogy a 925-öt lecseréltem (pedig azon 8.1 volt).
1-2 apró bugon kívül semmi és ezek is a 3th party appoknál tetten érhetők, amik biztos még nem win 10-eselődtek.A samsung használhatóságát meg nem merném megemlíteni anyósomnak, mert valószínű megetetné velem az s5-ösét, ami 1 hónap alatt 4-szer járt szervizben, majd mikor már negyedszer csak kicseréltek pár csavart és azt írták a telefonnak nincs baja, feladta és együtt élt a random kikapcsolásokkal, néhány órás üzemidővel, azzal, hogy 2 telefont kell beállítani ébreszteni és bízni, hogy az egyik felébreszti (szintén samsung) és azzal, hogy a csengőhangot és annak hangerejét a telefon önkényesen beállította és azt soha többé nem hagyta megváltoztatni.. Majd kapott egy kisebb samsungot, hátha, de az sem tudott stabilan bekapcsolva maradni.
[ Szerkesztve ]
-
Tottalino
tag
Nézd, még szerencse, hogy az elérhető legdurvább vason gyorsabb a rendszer. De a korlátai ugyan azok, nem igazán tudod kihasználni. Ha valakinek megér +100 ezer forintot, hogy például az Edge gyorsabban legyen ugyan olyan gyenge, akkor meg kell venni!
És itt még csak lecserélni sem tudod, mint a droidon. Nos, én erről beszéltem. És nem csak az Edgéről. Nem cserélheted kedvedre a billentyűzetet, a zenelejátszót és sorolhatnám. A korlátok![ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
válasz Tottalino #1031 üzenetére
Nem igazán értem, hogy miféle korlátokról beszélsz, de biztos.
Ha ebből indulunk ki, akkor mindenki elégedjen meg a 20k-s telókkal, mert telefonálni az is tud, meg böngészni, meg fényképezni, meg valami kijelző szerűség is van rajta.. pfff.. Hagyjuk ezt már 2016-ban..
A Win 10-re is igaz lett (sajnos), ami a droidosokra is, az erősebb vason nem csak gyorsabb, de stabilabb is a rendszer. Ennyi. (bár pl. 735-re még hivatalosan ki sem jött a win10, szóval addig még csiszolhatnak rajta )(#1032) blackmajesty
Nem teljesen igaz, hogy nincs. A wp 8.1-ben volt olyan módja, hogy gyors pillantás, ami csak akkor kapcsolta be egy pillanatra a glance-t, ha elhúztad a közelség érzékelő felett a kezed. Én ezt sosem használtam, mert tényleg csak pillanatra mutatta, mire a zsebből kivéve az arcom elé tettem már el is tűnt.
Ez itt is működik, csak nincsen ez a gyors pillantás, de ha 15 percre, vagy 30 mp-re teszed és kikapcsol a glance, akkor ha elhúzod a kezed felette ugyanúgy vissza kapcsol, vagy ha zsebbe teszed, vagy csak elé teszel pár másodpercig valamit, akkor ugyanúgy lelövi, akkor is ha 15 percre van rakva.[ Szerkesztve ]
-
kisbodza
tag
válasz blackmajesty #1032 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy ha elhúzod a kezed a közelségérzékelő felett, akkor megjelenik a gyorsnézet képernyő. Érdekes, mert nekem működik 950-en...😯
Galaxis 10
-
Dzsosy
senior tag
válasz blackmajesty #1035 üzenetére
Ahogy írtam, csak a gyorspillantás került ki, de az nem nagy veszteség. Főleg, hogy van 30 másodperces beállítás.
-
Cooley18
aktív tag
Sziasztok!
Én is beléptem a 950 használók társaságába, de elég vegyes érzelmekkel. Pár órája kaptam készhez, de már többet fagyott, mint a 1520 másfél év alatt (ami sajnos tönkrement). Felraktam a PfD-t, hátha a frissítések helyreteszik, de nem talál semmi új frissítést.
Bárkinek bármi ötlet, tipp? -
Dzsosy
senior tag
válasz Cooley18 #1038 üzenetére
Nem a pfd kell, hanem a Windows Insider nevű appot kell letölteni és regisztrálni. Ezzel fel kell mennie a 63-as frissítésnek (Fast mode-ra kell majd állítani, amikor kérdezi). Itt olvastam, hogy érdemes feltenni, mert sokat javít, így én egyből felraktam és tényleg nincs vele gond, szóval ezek szerint jól döntöttem.
Frissítés után viszont visszaállítottam slow-ra, a biztonság kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
válasz Cooley18 #1040 üzenetére
Nálam is azzal írja. 😀😀 Nyugi, az app már emberi nyelven lesz. 😋
De itt a link.[ Szerkesztve ]
-
zozo0201
csendes tag
válasz Tottalino #1031 üzenetére
Kedves, Tottalino!
Csak annyit kérdeznék, hogy menyit használtál Lumia 950 est?
Mert ugye ez a forum elsősorban erről szól. Legalábbis tudtommal.
Volt szerencsém kipróbálni Samsung,Sony, HTC androidos (felsőkőzép, felső kat) telókat.
Hát azzal kellet kezdenem, hogy anisoft magyar billentyűzet. T9 kikapcsol. Ja a kurzol meg tők állat 950
Igy már használható is lett. Itt a (950 gyári kártyafüggetlen) tökéletes a gyári billentyűzet és a T9.PONT
Böngésző! A sok fos androidos telón nem lehetett megnyitni normálisan a használtautot mid1 milyen böngészővel. Zenelejátszó! Minek cserélném le amikor itt nem kell egyenként felvenni a 7-800 zeneszámot ami a telon van, automatán beteszi, nem mint Sony sp. Coolud fülessel a hangzás vetekszik az almás gépekével. A gyorsaságról meg csak annyit, hogy én sokat fotózik a teloval kb (1850 kép van rajta +kb 10Gb video 128GBmemkard ) és görgetésnél kis képek szaladnak és nem fekete kockák és nem kell 1/2 órát várni a betöltésre. A fényképező ha esetleg este egy bulin (az állítható iso, zársebessének kösznhetően) csak megközelítőleg hasonló minőségű fotót produkál bármelyik droid vagy iphone akkor megemelem a kalapom. Egyébként meg eddig soha nem fagyott." Lehet, hogy ez annak köszönhető, hogy független és a gyökér szolgáltatók nem turkáltak a szoftverében." (jelzem sok országban nincs függő telo pld Belgium) Ja és miért vesz valaki 950-et mert veled ellentétben valószínűleg megteheti.Üdv?
Zoli
-
kisbodza
tag
Sziasztok! Én is feltettem a .63-at, ahogy megvettem a 950-et. Nulláról belaktam, de most kb. 2 naponta újraindul. Éjjel felébredek, ránézek, kiírja, hogy üssem be a pin kódot, mert a készülék újraindult. Hétvégén még megpróbálom a "szokásos" HR-t 🙂, vagy esetleg más is segíthet??
Galaxis 10
-
SRyan
csendes tag
Sziasztok, a naptár csempén nem mutatja a dátumot és nem találok semmilyen beállítást ehhez! Vmi ötlet???
-
tomboy0013
veterán
Facebook-os szülinapot kapcsold be, várd meg még betölti öket majd start-tal lépj ki és várd meg még átfordul a csempe. Majd visszalépsz és kikapcsolod a születésnapok mutatását aztán kilépsz és megjelenik a dátum. Van mikor többször is meg kell játszani a dolgot mire reagál a csempe. Nálam mindig beválik a dolog.
-
SRyan
csendes tag
válasz tomboy0013 #1049 üzenetére
Szuper! működött! köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest