Új hozzászólás Aktív témák
-
Remington
őstag
kár h ssd így biztos drágább lesz mint a wind
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
Depression
veterán
Csukott állapotban tán ez néz ki eddig a legjobban.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
törölt tag
ez a fényes festés egész addig jó amíg lehúzod a fóliát hogy húúúúú. nah akkor lőni kell egy képet mert soha az életben nem lesz ilyen már... minden megmarad rajta, takarítani meg macerás, és általában karcolódnak is erősen viszont kéne kategória lenne normál vinyóval
-
VaniliásRönk
nagyúr
"Optikai meghajtó természetesen a Mini 9-be sem került"
Sirály.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Ste
addikt
akkuról gondolom ez is a platformtól elvárhatót teljesíti. nagyobb akkuval mikor lesz elérhető?
-
miniapu
tag
válasz VaniliásRönk #5 üzenetére
És 4 cellás? Nem elírás ez?
-
törölt tag
Ventilátormentes? A 901-es EEE PC-be is került egy légkavaró, ezért meglepő, hogy azt írod, ebben meg nincs...
Amúgy szép, kicsi, könnyű, tetszik. Csak a fényes fekete borítás tényleg olyan, hogy elkezdi használni az ember a gépet, aztán megnézheti, milyen lesz.
[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
Kár, hogy 9 colos
-
miniapu
tag
Ventillátormentes. Mindenhol ezt írják. Szóval szerintem biztos.
-
ngabor2
nagyúr
-
Peat;)
veterán
"8,9 colos 1024x600 pixeles kijelzőjét integrált Intel GMA 950 vezérli" eddigiekben valami GMA 910-es volt vagy mi, nem vagyok otthon benne, de eggyel lejjebbi gpu. Aztán lehet rosszul tudom és csak a 7"-es eee-ben volt a régebbi chipset. Mondjuk a vásárlók 90%-nak tökmind1, a többinek meg jó ha elmegy egy warcraft3 gördülékenyen.
[ Szerkesztve ]
-
miniapu
tag
"lehet, hogy az asusnál kultúráltabban oldották meg a termelődő (nem túl sok) hő elszállítását"
Nem tudjátok értékelni ezt a venti-mentes, winyó-mentes dolgot eléggé. Akkor másképpen fogalmazok:
A C64 óta nem volt még zajmentes számítógépem. Most majd lesz, mert veszek egyet.
-
spirit007
senior tag
Azért érdekes , hogy minden gyártó kiadja a saját "eee" pécéjét apróbb változtatásokkal , szinte azonos áron .
Most komolyan miben reménykednek ?
Hogy a márkanév miatt őrült vásárlásba kezdenek a userek ?Elárulom a titkot , amit szerintem a PR emberkéken kívül mindenki tud :
A 200 azaz kettőszáz dolláros árra kéne koncentrálni ! -
ngabor2
nagyúr
én is azért akarom 901-re lecserélni a jelenlegi 900-amat, mert abban ssd van, és az atom remélhetőleg lassabban fűti fel 60°C-ra, hogy a venti bekapcsoljon. úgyhogy én is hajtok a mozgó alkatrészektől mentes gépre, ha vééégre elkészül néhány hőátadó blokkom, akkor meg is valósítom... de ezt majd a maga helyén.
-
shteer
titán
a tesztben a negatívumok között szerepel a melegedés
az én asus notimban abszolút halk a venti, még így 2 évhez közeledve is.. terhelésnél emelkedik a fordulat csak
egy időnként felpörgő venti viszont idegesítene - melóhelyen hp, de azonos szérián belül nem mindegyikszerintem jónak tűnik..
-
twollah
nagyúr
16Gbytetal mar lehet valamit kezdeni.
-
miniapu
tag
válasz spirit007 #22 üzenetére
"Azért érdekes , hogy minden gyártó kiadja a saját "eee" pécéjét apróbb változtatásokkal , szinte azonos áron .
Most komolyan miben reménykednek ?"Én elmesélem neked hogy mi van. Egyrészről dehonesztáló lenne, hogy nekik nincs ilyen a repertoárban, ergo gyorsan csinálnak ők is. Másrészről az autóknál is így van. Nézd meg, hogy például a középkategóriás autók tekintetében egy-egy árkategóriában mennyire egyforma tulajdonságú autók versenyeznek egymással. Mégis mind elkel. Itt is ez van. Kinek a pap, kinek a lánya. Megveszi a jónép mindegyiket. Szóval szerintem ebben rménykednek.
-
doc
nagyúr
de neki olyan nyilvan nem volt, mint az a postjabol kiderul
amugy a netbookos totyikban mar kiveseztuk a gepet, en jo esellyel cserelem ra az eee-t, csak az a mindenhol csillogo hulye haz meg kijelzo ne lenne...
ja, amugy a Linux nem kerdojeles, talan lesz opcio, hanem jelen pillanatban is rendelheto a dell honlapjat, erdekes modon viszont csak a legkisebb valtozathoz, ami foleg azert vicces, mert a testreszabasban kesobb siman belepakolhatod azokat, amik a nagytesoban vannak
-
Bibby
addikt
Elfogadnék egy ilyet. Olyan 60-ért... Tudom fejezzem be az álmodozást.
3 év garancia van rá legalább?
Ελευθερια η θανατος
-
kapcs-ford
őstag
Azon a csillogó felületen látszik majd a maszat, jobban mint az AcerAspireOne-on. A külsőt leszámítva semmi új. Fogadjunk belülről tök.ua. mint a többi és erre is felmegy az MSI driver-e mint az Acer One-ra.
(Ha netbook akkor csak is SSD)
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
shteer
titán
válasz kapcs-ford #35 üzenetére
A külsőt leszámítva semmi új.
épp erről beszéltünk előbb nincs benne venti - ez új. melegszik - ez is
szerintem jónak tűnik..
-
pr0bi
senior tag
12.1" dell e slim vajon milyen áron lesz kb?
-
miniapu
tag
"Elfogadnék egy ilyet. Olyan 60-ért... Tudom fejezzem be az álmodozást."
Nem vagy túl messze a valóságtól. Mindössz néhány hónapnyira. Ha ugyanis megjelenik a kínai konkurencia, például [ez], akkor ezeknek a mininoteszeknek is mérséklődik majd az ára. Hovatovább nem is érnek többet, hiszen nincs bennük DVD-író és nincs bennük anyag.
"3 év garancia van rá legalább?"
Ezt nálunk majd boltja válogatja szerintem, de a Dell 'gyárilag' biztosan nem lógatja ki a 3 éves palettából.
-
miniapu
tag
Mielőtt elszörnyedtek: a hőmérsékletek Fahrenheit fokban értendők. Átszámítás
És egy szép nagy kép alúlról:
http://www.notebookreview.com/assets/36371.jpg
[ Szerkesztve ]
-
L.C.S.
tag
Elég fontos tulajdonsága ennek a törpének, hogy majdnem akkora mint egy eee701-es. Nekem tetszik!
-
miniapu
tag
válasz TwentyS1X #45 üzenetére
"viszont nekem ez a csillogó felső nem jön be. Csúnyán koszolódik"
Akárcsak egy fekete luxusmerci. De amikor megcsillan rajta a fény milyen széééép!
"meg lehetne 10' képernyő is"
Lehetne 13,3" is. Nálam az lenne az ideális. De most mond, ha már ma tökéletes, mit fognak kitalálni holnap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Lenovo ThinkPad USB C gen 2 dokkoló, 135W-os adapterrel
- SZÉP ÁLLAPOT! Lenovo Thinkpad T490s, i7-8565U, 16GB/512GB, FHD/IPS, garancia!
- Gamer laptop! Ingyenes szállítással és ajándék laptop hűtő!
- Asus ROG Gamer laptop
- Lenovo LOQ 82XV00GLHV Gamer Notebook 2 év garanciával
- Lenovo T450 LAPTOP AKCIÓ! 5. gen. Core i5 / VIL. MAGYAR BILL. / 8 GB RAM / 240 SSD / 2 x AKKU!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest