Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
de neki olyan nyilvan nem volt, mint az a postjabol kiderul
amugy a netbookos totyikban mar kiveseztuk a gepet, en jo esellyel cserelem ra az eee-t, csak az a mindenhol csillogo hulye haz meg kijelzo ne lenne...
ja, amugy a Linux nem kerdojeles, talan lesz opcio, hanem jelen pillanatban is rendelheto a dell honlapjat, erdekes modon viszont csak a legkisebb valtozathoz, ami foleg azert vicces, mert a testreszabasban kesobb siman belepakolhatod azokat, amik a nagytesoban vannak
-
doc
nagyúr
válasz Depression #61 üzenetére
sajnos ez az uj divat
a pr-osok magyarazzak hogy miert jo, de szerintem ronda es baromira nem is praktikus, hogy olyan melyen van (marmint vertikalisan) a kijelzo... -
doc
nagyúr
válasz kapcs-ford #69 üzenetére
es az mennyire egeszseges a gepnek? nem veletlenul van benne a venti...
-
doc
nagyúr
en orulok a kicsiknek, a 10" nekem mar tul nagy... bar teny, hogy huzamosabb ideig nem hasznaltam meg, csak a 9"-ost, de az teljesen jo, azert lehet egyszer kiprobalok par hetre egy nagyobbat is, hatha...
amugy en meg pont ugy latom, hogy a 10" terjed nagyon (ld. asus, lenovo, msi, stb) -
doc
nagyúr
jaja, pendriverol remekul bootol, en egy slax-szel probaltam
viszont eltartott egy darabig, mire rajottem hogy nem eleg beallitani a bootsorrendet, radugott pendrive-val be kell menni a biosba, es a hdd-k sorrendjet atallitani, hogy a pendrive-ot lassa elsonek, kulonben a beepitett ssd-rol bootol! -
doc
nagyúr
válasz kapcs-ford #105 üzenetére
szerintem meg pont hogy nagyon jo ara van, a netbookok kozul eddig ez tunik a legjobb ar/ertek aranyunak
az meg kulon HATALMAS pirospont a dellnek, hogy testreszabhato a draga, vagyis osszerakhatod magadnak, hogy mit akarsz bele... -
doc
nagyúr
en meg mindig tartom hogy jo az ar.
a 900-astol meg eleg sokban kulonbozik: pl. Celeron vs Atom proci, Bluetooth, teljesen passziv hutes (ami nagyon sokat tud szamitani, foleg az eee visitos ventijevel szemben) aztan valtozattol fuggoen kulonbozhet a tarhely, stb
termeszetesen nem leszolni akarom az eee-t, nekem is az van
de most mar egyre biztosabbnak latszik, hogy nem 901-es lesz a kovetkezo valtozat (ami az eee-k kozul talan a leginkabb hasonlit a dellre) hanem ez a pindur1000-es meg nekem mar nagy, szoval azokkal nem is hasonlitgatom
TwentyS1X:
jo, az teny hogy nem lehet MINDENT megvaltoztatni
de a tobbiekhez kepest igy is hatalmas rugalmassag hogy valaszthatok:
- xp es linux kozott (jo, ez tobbnyire mashol is megvan)
- ssd es hd kozott
- kell-e bluetooth
- milyen felbontasu kamera kell
meg meg volt par opcio, mar nem emlekszemnekem sokkal jobban tetszik ez a felosztas, mint az eee-fele 26928 kulonfele valtozat, amirol a vilagon senki nem tudja mar hogy melyik melyik...
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz kapcs-ford #115 üzenetére
orom veled vitatkozni "de igenis draga mer' en azt mondom es kesz, ugyis nekem van igazam"...
termeszetesen ha esszeru erveid vannak, hogy miert "rohadt draga" egy ilyen gepert kb. 60e forint, szivesen meghallgatlak (meg szerintem sokan masok is)
-
doc
nagyúr
válasz kapcs-ford #117 üzenetére
a pelda Acer lenyegesen dragabb a Dellnel, raadasul vinyo van benne ssd helyett, plusz ott a hutoventi, szoval nalam nagyon nem nyero (ettol meg biztos van, ak jo vetelnek tartja 85ezerert, hasznalja egeszseggel, nem sajnalom senkitol)
a dellben nekem egyedul a fenyes kulso nem tetszik, az nagyon visszatart[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz kapcs-ford #119 üzenetére
azert az, hogy kikapcsolhato a venti, meg az, hogy eleve venti nelkulire tervezik, nagyon nem ugyanaz...
a 300EUR mar tenyleg nem olyan nagyon sokkal dragabb a dellnel
amugy neked van is ilyen geped (marmint aao)? irhatnal rola egy rovid kis osszefoglalot, akar a "milyen netbookot vegyek" topicba is
bar ahogy latom, erosen szubjektiven kozelited meg a temat ami persze nem feltetlenul baj -
doc
nagyúr
az eeePC ventije is visit
abban viszont teljesen egyetertek (sot, szerintem mar irtam is) hogy nyilvan ugy terveztek a gepet, hogy venti nelkul is teljesen korrektul menjen
nyilvanvaloan nem hulye annyira a Dell, hogy aztan sokezer netbookot javittasson garanciaban, mert megsultek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LEGO klub
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hyundai, Kia topik
- Videó stream letöltése
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest