Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz kapcs-ford #35 üzenetére
A külsőt leszámítva semmi új.
épp erről beszéltünk előbb nincs benne venti - ez új. melegszik - ez is
szerintem jónak tűnik..
-
doc
nagyúr
válasz kapcs-ford #69 üzenetére
es az mennyire egeszseges a gepnek? nem veletlenul van benne a venti...
-
miniapu
tag
válasz kapcs-ford #69 üzenetére
Ez nem így működik. Attól, hogy lekapcsolható, még nem válik passzív hűtésűvé a mininoteszed. Viszont alkalmad nyilik rá, hogy tönkretedd. .
-
miniapu
tag
válasz kapcs-ford #99 üzenetére
Köszi a linket! Azért az álláspontom nem változott meg. Nekem továbbra is kell egy passzív hűtésű, SSD-s mininotesz.
[ Szerkesztve ]
-
miniapu
tag
válasz kapcs-ford #105 üzenetére
$ és nem EURO.
-
doc
nagyúr
válasz kapcs-ford #105 üzenetére
szerintem meg pont hogy nagyon jo ara van, a netbookok kozul eddig ez tunik a legjobb ar/ertek aranyunak
az meg kulon HATALMAS pirospont a dellnek, hogy testreszabhato a draga, vagyis osszerakhatod magadnak, hogy mit akarsz bele... -
doc
nagyúr
válasz kapcs-ford #115 üzenetére
orom veled vitatkozni "de igenis draga mer' en azt mondom es kesz, ugyis nekem van igazam"...
termeszetesen ha esszeru erveid vannak, hogy miert "rohadt draga" egy ilyen gepert kb. 60e forint, szivesen meghallgatlak (meg szerintem sokan masok is)
-
doc
nagyúr
válasz kapcs-ford #117 üzenetére
a pelda Acer lenyegesen dragabb a Dellnel, raadasul vinyo van benne ssd helyett, plusz ott a hutoventi, szoval nalam nagyon nem nyero (ettol meg biztos van, ak jo vetelnek tartja 85ezerert, hasznalja egeszseggel, nem sajnalom senkitol)
a dellben nekem egyedul a fenyes kulso nem tetszik, az nagyon visszatart[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz kapcs-ford #119 üzenetére
azert az, hogy kikapcsolhato a venti, meg az, hogy eleve venti nelkulire tervezik, nagyon nem ugyanaz...
a 300EUR mar tenyleg nem olyan nagyon sokkal dragabb a dellnel
amugy neked van is ilyen geped (marmint aao)? irhatnal rola egy rovid kis osszefoglalot, akar a "milyen netbookot vegyek" topicba is
bar ahogy latom, erosen szubjektiven kozelited meg a temat ami persze nem feltetlenul baj -
miniapu
tag
válasz kapcs-ford #121 üzenetére
"Dell semmit sem kapcsol be és nem hiszem hogy egy augusztusi hónapot kibírna nonstop üzemben a forró panelban"
Ezt már tesztelték. Korábban (39.es hozzászólás) belinkeltem egy főfokrajzot. Érdemes lenne talán megnézned.
Nekem még mindig ez a favoritom. Viszont még nincs magyar billentyűzetes hazai forgalmazás. Tehát sajnos várnom kell a vásárlással. Pedig nagyon rá vagyok izgulva.
-
miniapu
tag
válasz kapcs-ford #124 üzenetére
Nem kell hepcizned, ez csak a gyári reklámszagú publikáció. Mindazonáltal nem hiszem, hogy nagyon messze lenne a valóságtól. Nem mernék. Úgyis fogják tesztelni. Sőt, nyilván ez lesz a legfrekventáltabb szegmense a tesztnek, hiszen ere kíváncsiak a legtübben. Azthiszem mielőtt megvásárolnám, még én is megvárom a teszteket.
Namost az, hogy te a nyári padlásszobai tesztedet bekapcsolt rezsóra rakott mininotesszel és háromórás rendereléssel gondolod lefolytatni, az szerintem hülyeség. Ezek a kis masinák nem ara valók. Illetve én nem ara veszem. És te?
-
miniapu
tag
válasz kapcs-ford #127 üzenetére
"csak a tapasztalatomat írtam le"
Valóban? Én nem úgy láttam.
"jönnek itt egy "komoly" hőtérképpel 30 perc heavy használat után"
Én úgy gondolom, hogy 10-15 perc alatt eléri az 'üzemi' hőmérsékleteét. Onnan már tovább nem melegszik. Ezt ők még biztos-ami-biztos alapon megfejelték a duplájára. Szerintem szakszerűen jártak el. Te mag csak kötekedsz ok nélkül és fitogtatod a hozzánemértésedet. Fogalmad nincs mit jelent a rendeltetésszerű használat fogalma, -igaz?
"Ez pedig csak hozzáértőknek"
Persze. Én el sem olvasom. Sőt. Téged ezentúl egyáltalán nem olvaslak. Ragyogóan elvagyok a szájkaratéd nélkül is.
-
PLacc
senior tag
Azért sok minden múlik a tervezésen. Nézz meg egy FuSi Amilo-t, és egy IBM/Lenovo T száriát ugyanazzal a procival, melyik mennyire melegszik. Persze más árkategória, de most nem erről van szó.
Nekem volt egy full passzív Dell X1-em (Pentium M ULV 1.1GHz), mégsem égette szét a kezem, combom.
Nem akarok flame-et indítani, illetve folytani, de mind fórumon azt olvastam, hogy az Aspire One-nak borzalmasan sipító ventije van, hangosabb, mint a 15"-os gépek...
-
ttower
aktív tag
a hőmérséklet növekedése nem egyenesen arányos az eltelt idővel. ha valami 10 perc alatt eléri a max hőfokot, akkor két év tesztelés is kevés lesz hogy fentebb menjen. a szoftveres ventiállítás meg szerintem hülyeség. az asztali gépedből sem húzod ki a ventiket mert zavar. ha kihúznád nagy valószínűséggel eltávozna az erősebben melegedő alkatrész, ellenben ha úgy tervezik hogy ne kelljen venti ki fogja bírni.
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest