- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
"8,9 colos 1024x600 pixeles kijelzőjét integrált Intel GMA 950 vezérli" eddigiekben valami GMA 910-es volt vagy mi, nem vagyok otthon benne, de eggyel lejjebbi gpu. Aztán lehet rosszul tudom és csak a 7"-es eee-ben volt a régebbi chipset. Mondjuk a vásárlók 90%-nak tökmind1, a többinek meg jó ha elmegy egy warcraft3 gördülékenyen.
[ Szerkesztve ]
-
miniapu
tag
"lehet, hogy az asusnál kultúráltabban oldották meg a termelődő (nem túl sok) hő elszállítását"
Nem tudjátok értékelni ezt a venti-mentes, winyó-mentes dolgot eléggé. Akkor másképpen fogalmazok:
A C64 óta nem volt még zajmentes számítógépem. Most majd lesz, mert veszek egyet.
-
shteer
titán
a tesztben a negatívumok között szerepel a melegedés
az én asus notimban abszolút halk a venti, még így 2 évhez közeledve is.. terhelésnél emelkedik a fordulat csak
egy időnként felpörgő venti viszont idegesítene - melóhelyen hp, de azonos szérián belül nem mindegyikszerintem jónak tűnik..
-
miniapu
tag
Szerintem lesz rajta! Máskülönben meg nem ez az egyetlen kompromisszum amit egy mininotesznél bevállal az ember. A két funkciógomb hiánya eltörpül szerintem a pici képernyőhöz képest. Mondom úgy, hogy mostanában 24"-os mellett ülök. És hát bizony a jót nagyon könnyű megszokni. Szóval ennyi fintasággal sok széplány ment már férjhez.
-
miniapu
tag
Perszehogy nem bug. Csak azért egy jó erős kompromisszum.
Aki felnőtt létére 9"-os PC vesz magának főgépnek, az előbb-utóbb elátkozza. Én is megvettem a windet és gyakorlatilag akkor veszem elő a fiókból ha jön valaki és meg szeretné nézni. Használni nem használom semmire sem. Csak van, mert megkívántam. Megkívántam most a Dell 'hangtalan' mininoteszét is, aztán megy majd a Wind mellé a fiókba. Szóval főgépnek kicsi, másodgépnek ha nem utazik az ember akkor meg szükségtelen. Ez az igazság szerintem. De ettől függetlenül nagyon lehet őket szeretni
-
doc
nagyúr
jaja, pendriverol remekul bootol, en egy slax-szel probaltam
viszont eltartott egy darabig, mire rajottem hogy nem eleg beallitani a bootsorrendet, radugott pendrive-val be kell menni a biosba, es a hdd-k sorrendjet atallitani, hogy a pendrive-ot lassa elsonek, kulonben a beepitett ssd-rol bootol!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Tőzsde és gazdaság
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LED világítás a lakásban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest