- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
Azon a csillogó felületen látszik majd a maszat, jobban mint az AcerAspireOne-on. A külsőt leszámítva semmi új. Fogadjunk belülről tök.ua. mint a többi és erre is felmegy az MSI driver-e mint az Acer One-ra.
(Ha netbook akkor csak is SSD)
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
Az SSD-s modeljük az olcsóbb (299euro) és a minimum az 8gb. Persze lehetne még olcsóbb is 4gb-al biztos de kevesen is választanák 4gb-al. A venti pedig szoftveresen szabályozható illetve kikapcsolható az Aspire One esetében. Pár órás használat után venti nélkül eléggé melegszik az Atom meg a chipset is tehát a Dell esetében szerintem az hogy nincs venti az csak parasztvakítás mert igaz hogy annyira nem melegszik szét hogy rögtön elszálljon de az akksit rövid időn belül tönkrevágja a hő na meg az ssd-ről ne is beszéljünk. Persze csak szerintem.
A külső az valóban sokkal fényesebb mint az Aspire One tehát sokkal jobban gyűjti a maszatot. Az Aspire One esetében csak a mellékelt bőrtokba kell berakni és a tok belső felülete valamennyire leszedi a maszatot.[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
Az Aspire One-togyikban írtam róla és hogy milyen gépek közül választottam ki! Lehet, hogy ventisre tervezték
a strapabírás miatt de a szoftvermod csak akkor kapcsolja be a ventit amikor kell hogy legyen hűtés, ellenben a Dell semmit sem kapcsol be és nem hiszem hogy egy augusztusi hónapot kibírna nonstop üzemben a forró panelban.[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
Ja, hogy 30perc után... hát ezt nem nevezném tesztnek ehhez képest pedig semmi:
"Dell semmit sem kapcsol be és nem hiszem hogy egy augusztusi hónapot kibírna nonstop üzemben a forró panelban"
Fogadok a fenti körülmények között ez a dell bedöglene úgy mint az EEE.Talán ezt érdemes lenne elolvasnod.
"The hottest spot on this netbook was the area around the wireless card, so if you're on a flight or away from a WiFi connection it might be a good idea to turn off the wireless card to keep temperatures even lower. The external temperature readings below (listed in degrees Fahrenheit) were recorded while browsing the Web and watching an AVI movie file for approximately 30 minutes:"
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
Teljesen magánügy hogy mire és hogyan csak a tapasztalatomat írtam le (kénytelen voltam ezt a gépet használni mert a nagygép nem volt nálam). Az hogy mire való és mire nem az mindenki maga dönti el, valaki csak megveszi és bedobja a fiókba csak hogy legyen.
Szerinted hülyeség , szerintem meg nevetséges az hogy jönnek itt egy "komoly" hőtérképpel 30 perc heavy használat után.
Csak azt akartam írni amit te is hogy a marketing dumával mindent el lehet adni, sőt én már az itteni fizetett tesztekben sem bízok mert már okoztak meglepetéseket.Majd ha lesz valaki akinek valóban meglesz ez a gép akkor az majd leteszteli úgy ahogy akarja és majd bele is köthetsz, hogy hányason állt a rezsó.
Ez pedig csak hozzáértőknek:
Ahhoz viszont nem kell termékeny ész belegondolni, hogy mennyire melegedhet ez a Dell mini venti hiányában ha már ismerjük a többi netbook-okban levő közel azonos hardware-eket és azoknak az üzemi hőfokát...Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
Csak az a teszt 30perces volt és wlan nélkül és nem fullon tehát az nem a max. hőfok. Nem is beszélve a külső hőmérsékletről.. gondolom nem mindegy az ha a szobában 15fok van vagy 25 stb.. minek is ezt magyarázni.
Az asztali gépet hülyeség összehasonlítani egy net/notbook-kal , az egyik notimban is lehet szofveresen szabályozni a ventit gyárilag. Majd megnézzük, hogyan tervezték.
(ua.a heatpipe csak venti nélkül)Aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest