- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfbukfenc
tag
Sikerült a rootolás.
Lecseréltem a SuperSU alkalmazást a play áruházból a Superuser-re, így működik.A 25-s multilang romot honnan lehet letölteni?
Megvan.[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
mivel senki nem reagált, így beadom a tesztet elbírálásra. remélem nem lesz harag senkivel.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
sfbukfenc
tag
Nem működik az orientation és a magnetic szenzor és természetesen az iránytű sem.
Ez is a 17-s rom hibája lehet? -
MODERÁTOR
-
gubabela
senior tag
Tesztelès funkciót (*#*#4636#*#*) hol találom a 25ös rom menüjèben? 23as alatt mintha lett volna.
-
tolvaj!
őstag
-
F4ther
tag
xiaomishop-ba felkerült a mi band (persze még nem rendelhető hisz nem jelent meg) viszont az ára kecsegtető 20 dollár
-
Kornel
veterán
Októberben jön a 6595.
[link] -
maggi1886076
addikt
Frissítés mikorra várható?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Kornel
veterán
-
Remiel
őstag
az ikonok feliratai eltüntethetőek? vagy valami más launcher kell hozzá?
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
MODERÁTOR
-
Remiel
őstag
hát majd próbálkozom...
Most ilyen és valahogy nem illenek a feliratok hozzá, na meg a statusbar se
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Remiel
őstag
hát ha eszembe jut majd leírom
az tuti az órát azt simán letöltöttem beautiful widgettel, átszineztem a betűket és az időjárás cucc is egy skin szintén ezzel az appal
a naptár az business calendar
az ikonok egy témából vannak (ingyenesek között találtam, de ne kérdezd a nevét mert csirkelábas)
a háttérkép talán zedge ről van"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Remiel
őstag
válasz tolvaj! #1634 üzenetére
ja a feloldó képernyőt valamiért nem fotózza, azt írja 0 bájt, de az elég érdekes egy mozgó fogaskerék malom... gondolom zabálja a ramot
mi az a Mitools? és le kell szedni, vagy fenn van? root is kell hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
ja utána néztem kell root jog meg mindenféle amiről azt sem tudom mi
nem akarok belepiszkálni nagyon mert tényleg nem értek hozzá, majd ha valaki Pesten ráér kicsit tarthat egy tovább képzést ha belefér
ja meg reggel jött egy halom csirkeláb a közepén 5GB szerepelt, gondolom tárhelyet lehet növelni, vagy passz, ti is kaptatok ilyesmit?
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Itt olvsahatsz róla:
WSM TOOLS v2.1.8 - MIUI V5 Control PanelXiaomi 11T Pro
-
-
F4ther
tag
Na, 1 órája megérkezett nekem is! Most próbálom beüzemelni!
Egész jó volt a dhl, ahhoz képest hogy szerdán délelőtt rendeltem, péntek délután adták fel, és hétfé kora délután már itt is van ... gyorsabbak voltak mint a feladó becsomagolása
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs