- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz szabi__memo #7449 üzenetére
Nem napi használatra valók, arra ott a stabil azon működik minden. Bétát csak saját felelősségre.
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz szabi__memo #7449 üzenetére
Pedig pont a beta-ban kell hogy előkerüljön egy ilyen hiba, erre van.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
MC Pite
veterán
Hátha érdekes lehet az összevont topik, főleg a Pixel 8 várakozás, új béta tekintetében: [link]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
A napokban vettem észre, hogy a 7 pro képernyőjét ha kicsit erősebben nyomom meg, kikapcsol a kijelző. Elsötétül, majd esetenként másodpercek múlva kapcsol vissza. Vagy akkor, ha ismét megnyomom. Ismert ez a hiba?
A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.
-
Thom!
veterán
Nos egy kicsit komolyabb promo Pixel 8-ból:
[link]Érdekes a leírás szerint marad GN1 főszenzor! Úgy néz ki a GN2 nem lesz bevetve?
Viszont a sima P8 UW lencse AF lesz.Október 4 és kiderül minden...
[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
A gond sok a plusz a Pro javára!
A kár a méretért mert papíron böszme erősnek tűnik a Pro.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
8a, te vagy az?
Mekkora leszel, kisebb/nagyobb/ugyanakkora mint a P8?[https://www.91mobiles.com/hub/google-pixel-8a-design-leaked-images-pixel-8/]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
-
Thom!
veterán
Egyébként az iPhone 15 pro is nagyon szeret melegedni és baromi nehéz kézben tartani emiatt
-
Technoman
őstag
Ez érdekes. A számomra (eddig?) komoly GSM Arena, már Google Tensor G3 (4 nm) ír a speckóknál a 8 Pro-nál.
Lehet, hogy átlépünk, egy generációt?[ Szerkesztve ]
-
-
tomboy0013
veterán
Érdekes dolog történik az akksi kijelzésnél mostanság nálam. Múltkor írtam hogy kikapcsolt állapotában 81%-ig töltötte a telefont és csak akkor töltötte tovább amikor bekapcsoltam és újra töltőre dugtam. Tegnap eljátszotta ugyanezt bekapcsolt telefonnál is, szintén 81%-ig. Újra rádugtam töltőre és tovább töltötte...
Most 58%-ról hirtelen 0-át mutat az akksi, de nem merült le meg semmi ilyesmi. Újraindítottam 57%...
Plusz az új bétában ugye meg lehet nézni a ciklusok számát, ez pár napja 95-ön állt, most újraindítás után 0 lett.
Gyanítom ez valami béta bug lehet (talán az adaptiv töltésnél lehet valami) mert az üzemidő patent, meg ezeken kívül semmi furcsaság nincs a valós használatnál, este ugyanannyit merül hónapok óta stabilan, nincs semmilyen százalék tartományban gyorsabb merülés, stb.. Stabil alatt kb 5 hónapig egyszer sem tapasztaltam ilyet csak mióta a béta fent van.[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz tomboy0013 #7471 üzenetére
Most újabb újraindítás után 96 a ciklusok száma.
-
jUUh
Topikgazda
válasz tomboy0013 #7471 üzenetére
A 0% jelzése béta hiba.
Akksi nagyon jó, egészen amíg mobilnetre nem megyek a szokásos Spotify-al. Ez ugyanúgy öli.
Samsung Galaxy S23+
-
jUUh
Topikgazda
-
Thom!
veterán
-
BoB
veterán
válasz szabi__memo #7477 üzenetére
Nincs.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
K82
őstag
Pontosabban nem mindenkinél. Nálam nem aktív pedig van előfizetésem, TaylorPro-nál pedig már áprilisban az volt.
Nálam mondjuk bejátszhat a nyitott bl és a root.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
K82
őstag
válasz szabi__memo #7481 üzenetére
Papíron nálunk nem lehetne aktív, mégis az egyeseknél. Szóval passz...
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
sub71
aktív tag
Nekem van One VPN. Viszont csak azóta, amióta a Google Wallet-ben (egyéb okokból kifolyólag) VPN-t használva átállítottam a címem egy németországi településre. Egyszer már kérdeztem TaylorPro fórumtárstól, hogy neki magyar fiókkal van e, vagy Ő is külföldi fiókot (is) használ, de nem emlékszem sajnos a válaszára.
-
-
TaylorPro
addikt
Pixel promócióról még semmi hír, pletyka? Mit adnak vajon az előrendeléshez?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
dominating
tag
Üdv!
Olyan kérdésem / észrevételem van, hogy:
ha a telefont 80%-ra töltöm fel akkor este már tuti töltenem kell, viszont ha adaptív töltéssel 100%-ra akkor simán kibír 2 napot (95%ban mindig ugyan úgy használom a telefont). olyan érzésem van, mintha a 80 és 100 között nem 20%-van hanem 50% az eltérés.
Ez lehetséges?5800x3d + 6900xt
-
K82
őstag
ghiottone, bbendre: tudjátok a címem...
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Gstyler
senior tag
Ha jól gondolom, akkor itthon nem elérhető a promó ajándék (mondjuk az Alzánál). Tehát ha ajándék, akkor külföldi rendelés és külföldi gariztazás?
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
Topikgazda
Teszteljétek le, és ha nem egy kazánház mobilneten küldjetek is egyet
Samsung Galaxy S23+
-
jUUh
Topikgazda
ON: QPR1 Bétán akkor 5G elvileg Telekom / Voda / Yettel szolgáltatóknál megy, ugye? Digit próbálta valaki?
Összefoglaló miatt kérdezemSamsung Galaxy S23+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest