- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
berczy03
aktív tag
válasz hackeeeee #38906 üzenetére
Ezt érdemes használni, vagy egy kevésbé gyakorlott user-nek maradjunk a gyárinál?
Mennyivel gyorsabb, ill stabil-e? Bocs, hogy sokat kérdezek, de estére kicsit képbe akarok kerülni.Valamint, hogy kell ezt pl. felrakni?
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz berczy03 #38907 üzenetére
Ha főzött romot akarsz feltenni, akkor előszöris kell ez... Utána lehet pl. fastboot-ból telepíteni egyedi romot
Hát nézd, 100%-os főzött rom nincs, Nekem nincs bajom Mur4ik romjaival, van aki szív velük, szal ahány ember, annyi vélemény.. Néha gondok Nálam is vannak, pl. néha megfagy, meglassul, akkor restart, vagy ki-be kapcs, vagy akku kivét kell.. Nagyjából ennyi.
Véleményem szubjektív...
-
bobie
tag
válasz berczy03 #38909 üzenetére
Én speciel maradtam az Mur4ik fél 2.3.5 RC3 nál nekem semmi gondom nincs vele.Lényeg, hogy fastbootból legyen feltéve.
De van aki a 2.1 es elgance swiftre 5.0-ra esküszik. Szerintem ezt leginkább a használat dönti el. Ha nem jön be, cserélni kell. Nekem ez kb. a 6. ROM-om de ez marad is egy darabig.Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
hackeeeee
Jómunkásember
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
berczy03
aktív tag
válasz hackeeeee #38916 üzenetére
No, megnéztem. Nekem tetszik ez a cyanogenmod-os, 2.3.5-ös ROM, azt szeretném feltenni az ismerősömnek. De ez egy zip, nem kdz. Ilyenkor mi a teendő?
Plusz egy olyan kérdésem lenne, hogy 2.2 felett az app2sd feleslegessé válik? ha felteszem a 2.3.5-öt, akkor hogyan kell az app2sd-t megcsionálni, itt is kell egy ext2 partíció?
-
sanyirigo
senior tag
válasz berczy03 #38923 üzenetére
Üdv!
Én annó EZ a leírás alapján tettem fel a 2.1-es fastboot engedélyezett KDZ-t.
Utána már fastboot-ból fel tudsz tenni bármilyen romot. 2.3.5 alá már nem kell app2sd, mert az már oda telepít, és a telefon memóriakiosztását is át lehet állítani.
Fastboot-ból ezzel a progival tudsz telepíteni a legkönnyebben: Fastboot flasher V2
[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amit már jó pár hsz-el korábban linkeltem pdf leírást, az alapján felteszed a romot, utána fastboot-ban indítod a telót (bekapcs után kapásból kamera gomb nyomva tart, bejön szép kis kék hátterű kép), csatlakoztatod a telót a géphez, windows telepít hozzá megfelelő drivert, update-en meg kell vele kerestetni, és telepíti, utána meg alattam/felettem lévő leírás alapján felteszed az egyedi romot, ennyi.
2.1 felett már nem kell app2sd.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
sanyirigo
senior tag
A partíció átméretezéséhez ezt használd: SwiftBootloaderBuilder
Használat:
1:program letölt
2:rendszergazdagént futtat
3:teló fastboot-ban indít
4:System 150, Data 234mb-ra beállít (Mur4ik romjához)
5:katt a "Flash New Bootloader" gombra
6:ha kész (Done) katt az "OK"-ra
7:katt a "Wipe Data"-ra, és a "Reboot Device"-re.Sok sikert
(mindent csak saját felelősségre)
Pixel 7
-
Itsu
tag
Sziasztok... Olyan problémám akadt hogy nem ad hangot a telefon... gondolom hangszoró meghalt,de azért kérdeznék... biztos hogy az? mivel nem garanciás valaki mondana 1 irányárt hogy ez nekem mennyibe fájna? köszönöm elöre is...
-
Itsu
tag
nem volt... de egyet hátulról rábasztam és jó lett... azért köszi huhh
-
lazlo16
aktív tag
Valaki nem tudja h mért van az h (eőzmény átalakitásokat végzeka romon amit készitek) egy apk-t szerkesztek amjd szignozok signálás után óriási a méretbeli eltérés (mégha kb 1 kb-t változtatok akk is 2-3 MB ) ?
Ötletek
Illetve a Cm rc4 msotanába ledobál a böngészöből Oo Ez mért van ?
-
berczy03
aktív tag
Hello!
No, megvan a PDF szerint a ROM frissítésítés. Hogyan kapcsolok fasboot módot?
Kikapcsolt állaptban kamera nyomvatart és bekapcs-ra bekapcsol simán, pedig azt tettem fel, ami a pdf-ben volt.
Segítsetek!Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
berczy03
aktív tag
Ja, megvan, de pdf-ben kamera nyomva tart és bekapcs, az kavart meg.
Akkor mi van, ha fastboot-ban nem telepíti a drivereket a gépem? Hogyan kerestessem meg update-en? XP,.
[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
válasz berczy03 #38936 üzenetére
Ja, megvan, de pdf-ben kamera nyomva tart és bekapcs, az kavart meg.
nem tudom milyen pdf, de szerintem a kamera nyomva tart és bekapcs javits ki ha tévedek de csak kikapcsolt állapotban kivitelezhető másképp hogy lehet bekapcsolni
látom Hackeee tartod a frontot
الغريبة في هذا الكوكب
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Heimdallr75 #38938 üzenetére
Én még tartom, jah. Vagyis, próbálkozom.
Vagyis, próbálkozom.. Szinte csak Én maradtam.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
FET-MEN
veterán
válasz Heimdallr75 #38942 üzenetére
levagy maradva..se adott egy 2.3 mat és azr már x8 ra fejleszthetik az ,,ugyesek" szval nem lesz annyi hiba mert nem más telefonrol lesz átportolva droid. érthető?
Iphone 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KERESEK Számlaképesen 1db iphone 16 pro készüléket!
- Eladó/cserélhető új állapotú iPhone 12 Pro Max, Pacific blue, 89% akksi, 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue (89% akku, független, makulátlan)
- Motorola Moto X4 64GB Dual + fekete koponyás tok
- Samsung Galaxy Note 7 FE-Arany/Korall kék - Független
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest