- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
buktagt540
senior tag
Sziasztok
Lesz a közeljövöben 2.3 frissites?láttam hogy joe mar tesztel egy uj kernelt...
csak mert akk nem lakom be a mostanit(2.3.2 d2s 0511-ami amugy tõkeletes) -
manoarc
senior tag
-
apaszka
veterán
Sziasztok! Most is telórol nyomom és fura,mert ennek tökéletes a kijelzője,az aksija.... Tegnap óta nyomkodom, wifizek,navigálok,és még felénèl több van benne.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
joestone
addikt
válasz buktagt540 #29455 üzenetére
nem tudom mikorra lesz , a helymeghatározáson dolgozok , a kernel az csak egy plusz.
-
joestone
addikt
válasz buktagt540 #29461 üzenetére
Minden telefonban LI -Ion polymer akksi van ?
Az akkukezelést nézegetve nem értem miért nem lipo van beállítva hanem lion .Az akku kijelzés gyárilag így van belőve :
100-90 százalékosan mutatja , 90-20 között 10% onként, 20-15 között 5 % , majd 15 alatt megint 1 % onként mutatja. -
SPY0817
aktív tag
Valamiért tegnap azt hittem kikapcsolt a telefon de mivel este volt így nem érdekelt.. azt hittem csak lemerült.. de most ahogy be akarom kapcsolni(tőltőn) nem bootol a rendszer recovery van.. (cm 1.8) valahogy helyre kéne kupáni tipp? még a rendszert vissza akarom hozni pár dolgot lementeni a belsőből aztán meg ötlet kéne arra melyik cmet érdemes vagy jó már a legújabb is? nem teszteltem őket 1.8óta.. jó lenne ha hamar tudna valaki válaszolni valami szaki..
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
Birki
tag
válasz SPY0817 #29464 üzenetére
Én így csinálnám:
Recovery-ben backup-olnám a rendszert. Feltenném a legújabb (talán 2.0 M4) CyanogenMod ROM-ot és ha az fut, visszaállítanám Recovery-ből CSAK A data-t.
Így elméletileg megmaradnek az adataid de az új rendszeren tudod használni.
Ne felejts el Wipe-okat csinálni!Szerintem...
-
St3ven
addikt
Egy kis érdekesség:
Gondoltam csinálok a recoveryben egy backupot a jól belakott, hibátlanul ketyegő 2.3.2 d2s rendszeremről (0508). Először azt hittem, lőttek a recovery-mnek, ugyanis nem nagyon akart reagálni a gombnyomásokra, pontosabban: a hangerőgombokkal tudtam lépkedni, de az „enter”-ként használatos „felvesz” gombra nem reagált, a home, a menü és a letesz megnyomására pedig elsötétült a képernyő.
Közben a vad nyomogatásra néha kiírta, hogy „Back menu button enabled” vagy éppen „disabled”.Végül a kameragombbal tudtam elvégezni az „enter” műveleteket, de mire rájöttem… már majdnem szedtem ki az akksit, hogy akkor fussunk neki újra a recoverynek, remélem másnak hasznos lesz ez az infó, ha hasonlót tapasztal.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
-
Nunder
őstag
Ki mit javasol, mivel érdemes backupot készíteni, amivel a telepített appok, jogok, és a névjegyek/üzenetek megmaradnak. A PC Suite gondolom jó az utóbbira.
Frissíteni akarom Joe romját amúgy.
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
joestone
addikt
válasz Nunder #29471 üzenetére
már fent van , vagy most akarod feltenni ?
Ha a 0508 van fent és frissíteni akarsz 0511 -re akkor fastbootból rakd fel a system.img -t . és kész ne csinálj wipe-ot vagy fastboot -w -t.
normal verzió esetén :
fastboot flash system system.imgd2s verzió esetén:
fastboot flash userdata system.img.majd fastboot reboot.
Ha még nincs fent akkor titanium backup . (root és busybox kell hozzá)
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Nunder #29471 üzenetére
Telepített appok adatokkal/játékállásokkal: Titanium Backup (de még a wifi hozzáférési pontokat is lehet vele menteni)
Névjegyek: Gmail szinkronizálás
SMS-ek: SMS Backup and Restore (vagy pl. a GO SMS Pro alapból tudja ezt)
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Nunder
őstag
válasz joestone #29472 üzenetére
Még a ginger0426 van fenn, és a ginger0511-re szeretném frissíteni, ezért kérdeztem, hogy melyik a jobb backup. Titanium backup van fenn.
d2s-t szeretném feltenni, akkor csak ez az egy sor kell neki amit írtál, és nem kell backup?
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
joestone
addikt
válasz Nunder #29474 üzenetére
Nem próbáltam a 0426 -ra felrakni az újat , a 0508 ->0511 frissítés esetén igaz amit írtam az hiba nélkül működött. Közben rájöttem , hogy ez nem fog működni , mivel a 0426 még nem volt d2s verzióban. Szóval mindenképpen wipe data /factory reset és format system is kell.
Csinálj egy backupot (akár recovery menüből is.) -
Nunder
őstag
válasz joestone #29475 üzenetére
Miután felment az új rendszer, recoveryből próbálom advanced backup segítségével a data részt visszaállítani, de utána csak az LG feliratig jut, és jöhet megint a wipe, és a fastboot. Mit csinálok rosszul, ha a mentett appokat szeretném visszatéríteni?
-
RVR400
veterán
válasz apaszka #29468 üzenetére
Én nem is fogok. Visszatettem a 2.1-et, mert a 2.3-mal gyakorlatilag 10 órán keresztül volt életképes a teló, ha nyomogattam is, ha nem, akkor maximum 1 napot ment. Most az ElegenceSwift 2.1-et nyúzom, tegnap reggel (6:15) óta megy, nyomkodom, wifizek, mobilnetezek, sms-ezek, telefonálgatok, és 40%-on van az akksi. Részemről nincs miről beszélni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz zalman90 #29470 üzenetére
Gyári értékeken megy a cucc, nem hibás... egyébként meg user error.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kutjaaa
tag
Sziasztok,
Először is szeretném megköszönni Joe-nak a rengeteg belefektetett munkáját és idejét!
Csütörtökön raktam fel a recovery0511d2s romodat, összehasonlíthatatlanul gyorsabb mint a 2.1 volt. Az akku nekem is furán viselkedik, ma mikor bekapcsoltam a mobil netet volt egy 70%-ról 12%-ra esése, de pár pillanat múlva visszaugrott 60%-ra, wipe megvolt majd kiforrja magát .
Érdekelne viszont, hogy azzal találkozott-e valaki, hogy zene hallgatás közben teljesen random módon egyszercsak "laggol", megakad, a gyári lejátszóval és a MORT Playerrel is produkálja a jelenséget.
Üdv,
kutjaaaT450, XIAOMI Note 8T,
-
kutjaaa
tag
válasz samu74 #29482 üzenetére
Köszi a választ, akkor nem egyedi az eset, viszont nem szeretnék visszatérni 2.1-re mert nagyon tetszik a 2.3 "gördülékenyebb" működése, inkább kivárok hátha a következő frissítés megoldja.
Az okot nem tudja valaki véletlenül? Nem lehet, hogy a d2s miatt van, vagy egyszerűen a 2.3 jobban igénybe veszi az egész "konfigot" ?
T450, XIAOMI Note 8T,
-
joestone
addikt
válasz kutjaaa #29484 üzenetére
18 óra 57 perce megy akkuról úgy , hogy wifi , 3g bekapcsolva , most volt egy kis gps -ezés is (cardiotrainer már működik). délelőtt 11 órától nagyjából délután 3 ig teszt képpen folyamtos zenelejátszás volt kihangosítva a speakerrre. Jelenleg 3450mV az akkufeszültség . 35 % . A százalékos érték azért nem mérvadó , mert a kernelben kicsit átírtam az ide vonatkozó részeket (A pillanatyni feszültségből számítja ki a százalékota min és max feszültségek figyelembvevételével). De még tervben más módosítás is , volt már egy teszt arra is , de a képernyődriveren dolgozni kell , hogy rendben működjön.
Nem a data2system okozhatja a gondot , hanem mikor a telefon elmegy sleepbe úgy érzem nem teljes a sleep .
A százalékos kijelzést pedig az lg bevasalta a kernelbe fixen hozzárendelve egyes százalékokhoz egyes feszültségértékekket. Ezzel csak az a baj , hogy pl 4199 mV is 99 % és a 4065mV is 99 %.
Az én akkum például soha nem éri el a beállított 4200mV -ot 4196 -nál vége van.
A mostani teszt kernelben átállítottam LI polimerre , (így azt hiszem működik a gyors és lassú töltés is) Gyorsan tölt míg el nem éri a beállított feszültségértéket utánna peig lassú töltéssel tölt míg a töltőáram le nem csökken. Ezekkel a beállításokkyal már sikerült olyat látnom a telefonon, hogy kikapcsolta a töltést.
Még a százalékos számításon finomítaní kell , mert a most beállított 100% ot(4196mV) gyakorlatilag csak a töltés során éri el.[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz zalman90 #29470 üzenetére
Én sajna már a második hibást fogtam ki! Bocs! Az első kijelzője / érintőfóliája volt rossz! Kicserélték a telót !Ebbe meg már valami védelmet raktak,és gyengébb procit! Lehet ,hogy a grafit-metál szín miatt van?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
joestone
addikt
válasz apaszka #29488 üzenetére
Várd meg a következő verziót , az működni fog nálad is. A kernel forrásában visszaveszem 600 MHz -re és nem csak az initszkriptben mint a napokban.
Persze továbbra is overclockos lesz a kernel tehát egészen 852 MHz -igf húzható lesz ugyanúgy, de alapból csak 600 -on fog ketyegni.[ Szerkesztve ]
-
Latza
aktív tag
válasz kutjaaa #29481 üzenetére
Akadás nálam is volt CM 1.8 alatt, aztán bekapcsoltam az 'Allow purging of assets' funkciót, visszavettem a Compcache RAM méretét maxról defaultra és így majdnem teljesen elmúlt a lagg (játék közbeni zenehallgatáskor is).
Sima rom esetén mondjuk lehet, hogy ilyeneket nem lehet állítani.Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
RVR400
veterán
válasz apaszka #29487 üzenetére
Nekem hibátlanul üzemel minden funkció eddig. Nem mondom, hogy olyan villám, mint a 2.3, de használhatóbb sokkal így. Amúgy az eredményem nekem ebben 1239, de majdnem 200 pontot csak az SD-kártyám sebessége tesz hozzá (12 MB/s írás, 19 MB/s olvasás), meg még 200-at az, hogy a proci, ha nem is bírja a 787-et, de 768-on teljesen stabil. Védelem szerintem nincs benne, vagyis nem tudom, hogy milyen védelemre gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
ma is volt egy ujraindulásom. 0508.
de előfordulhat, hogy maga a telo a bibi.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
kutjaaa
tag
válasz joestone #29486 üzenetére
Köszi a kimerítő választ, én azt vettem még észre, hogy nem lépteti ki a progikat órákkal azután sem, hogy utoljára használtam. Például ma reggel mentem pestre, elindítottam a gmaps-t és a task kezelőben még mindíg bent csücsül a progi.
Az aksi nekem most tart 18:51 percnél, reggel 5:30-kor felültem a buszra, a suliig kb 2h az út végig üvöltött Bill kapitány , közben volt wi-fi, mobilnet, kicsi gps, majd hazafelé megint 1,5 óra zene és most van 20 százalékon, ja és ebben van 35perc beszélgetés is.
Az érdekes az, hogy most újraindítottam felment 40%-ra és nem rinyál a töltőér!
A zene laggolására nincs valami tipped?
Milyen szép magyar szó: laggolására
[ Szerkesztve ]
T450, XIAOMI Note 8T,
-
apaszka
veterán
válasz zalman90 #29497 üzenetére
Nem lehet húzni,mert akkor fagy egyből! Biztosan nem szoftos a gond,hanem hardveres! Ezt csinálja minden gyártó,hogy az elején még drágább alkatrészből szerelik,hogy vigyék,mert jók a tapasztalatok,aztán szép lassan becsempészik az olcsóbb cuccokat! Ez nem csak a telefonra vonatkozik,hanem általános!
-
novoszath
senior tag
a radioban miert nincs freki valtas?
3,5,7 freki van csak a kozteseket nem lehet be alitani es ez nagyon zavar mert pl a radio 88 95,4 es nem lehet be allitani
van par ilyen radio ado
mit ajanlanatok alternativakent hogy tudjak radiot halgatni?
elore is koszonom
Udv
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs