- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimipapa
csendes tag
Sziasztok! Már régóta követem ezt a fórumot, sok hasznos információt kaptam innen, de most van egy, fura problémám. nemrégen frissítettem 20c-re a telefont, minden rendben vele, de most olyan dolgot művel, hogy "felveszi" helyettem a hívásokat, kb 2-3 csengés után. Nézegettem a beállításokban, de nem találtam olyan menüpontot, ahol ezt be tudnám állítani. Kérlek Benneteket, ha tudtok, segítsetek, hogy ezt hol tudnám kijavítani, mert nagyon kellemetlen, hanem szólok bele. Előre is köszönöm
LG G3 még...
-
Kurzuh
aktív tag
válasz Kimipapa #13051 üzenetére
Amit én elsőnek csinálnék az Beállítások - Alkalmazások - Mind és itt kikeresném a "Bejövő hívások fogadása" majd gyorsítótár törlése, illetve "Telefonszámok" és "Névjegyek" alkalmazást(ha van még telefonálással kapcsolatos alkalmazás, azt is) is kikeresném és ott is adatok és gyorsítótár törlése, egyszóval lenullázod őket.. hátha..
-
lovi27
addikt
válasz koxminator #13047 üzenetére
Nem tudom nálad mennyire nem működik az NFC, de nálam minden olyan, mint frissítés előtt - működik rendesen. A nagy testvértől van egy NFC-ét is kezelő nyomtatóm (Samsung) és azzal kipróbáltam. Minden megy flottul. Az NFC bekapcs, ráteszem a kijelölt helyre, először letöltötte és telepítette a Samu Mobilprint alkalmazást (hess..), majd automatikusan elindítja. Felkínálja a különböző szöveges és képes dokumentumokat, amit választás után már nyomtat is. Előtte a printer is automatikusan bekapcsolódott és felkészült a nyomtatásra.
Szóval, NFC-vel nagyon kényelmes a nyomtatás, semmit nem kell állítgatni, gyors és még a konkurenciát is elfogadja...
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
válasz lovi27 #13053 üzenetére
Na közben friss infóval tudok szolgálni: a 4.1.2-re visszaállás után tökéletesen működött az NFC. Most toltam rá OTAn a V20B-t, és...elkúrta az NFC-t. Ugyanazt csinálja, mint korábban, amikor ráadásul gyári reset után állítgattam be a dolgaimat: a felső érintősávot lehúzva az NFC gombja a szürke és a kék között váltakozik időnként, amikor be akarok menni a Beállítások->Megosztás és csatlakoztatás: szürke, nem is kapcsolható. Szóval ugyanott vagyok, ahol első KitKatre frissítés után. Megmondom őszintén, az NFC hiánya még nem is érdekel, hiszen nincs mire-mivel használni, már csak abban bízom, hogy az akksi merülés megszűnik, de ez valszeg vasárnapra kiderül (remélem).
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
lovi27
addikt
válasz koxminator #13057 üzenetére
Nálam az érintősávban sem váltakozik az NFC, vagy ilyen vagy olyan színű, és a beállításokban a megosztásnál is szépen lehet billegtetni a kapcsolót ide-oda, sosem szürke. Illetve, csak a bekapcsoláskor kb. 1 mp ideig, de ahogy bekapcsolódik az NFC, visszajön a színe is. Távolról és arctalanul könnyű okosnak lenni, de valószínűleg nálad az NFC modullal van a baj és nem a szoftverekkel.
-
Kurzuh
aktív tag
válasz koxminator #13060 üzenetére
És másnak meg miért igen?
-
Kurzuh
aktív tag
válasz koxminator #13062 üzenetére
Épp ez a "vicc", hogy ahány hardver annyi féle szoftveres furcsaság... Nekem is van sajnos olyan dolgom/hibám, amire nem kaptam választ és nem hallottam, láttam senkinél sem olyan jelenséget.
-
csababarca
őstag
válasz koxminator #13057 üzenetére
Nekem 4.1.2 alatt már elromlott az nfc, nem kapcsol be, nem reagál. Modul hiba lehet, nincs köze az android verzióhoz,véletlen egybeesés hogy pont frissítés után halt meg. Szvsz
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
samir
tag
Kijött már mindenkinek a frissités?Nekem még most se jött!Jelenleg ez van rajta. E97510h-EUR-XX
A Privát előny.
-
Tutu7030
veterán
Ma érdekes dolgot produkált a teló. Telebankkal beszéltem, amikor az automatás beazonosítás volt, kihangosítottam, hogy jobban halljam. Amikor visszakapcsolt az ügyintézőhöz, lekapcsoltam a kihangosítást. Onnantól viszont süket lett a mikrofonom. 4x hívtak vissza, de sosem hallották, hogy mit mondok. Ha bekapcsoltam a kihangosítást, akkor én sem hallottam a hívó felet. Utána random dobálta egy kicsit a hálózatot is. Telefon újraindítás után helyre állt a rend.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
kutyuska
aktív tag
-
lovi27
addikt
válasz koxminator #13060 üzenetére
Siettem reggel és melléolvastam. Úgy emlékeztem a régivel sem működött. Ha csak az újjal nem, akkor az szoftver. A hardver nem változott. Elromlott a modul? Akkor nem működne a régi szoftverrel sem.
Még egy dolog, amit esetleg kipróbálhatsz. Az enyém magyar régiókódos, szolgáltatós, de rootolva volt (csak root). Ezért mindent lepucoltam a mobilról és visszaállítottam gyári alapállapotba, mert már előtte itt írták, hogy addig nem frissít az LG. Tehát egy nem belakott, gyári állapotú firmware-re engedtem rá a V20B frissítést és nem hoztam vissza semmit a régi beállításokból. Nem maradt eldugva szemét sehol. Néha erre gondolok, hogy ezért nincsenek gondjaim. De ezt is könnyű megcáfolni, mert volt aki csak simán az aktuálisra engedte rá a frissítést és mégsem lettek gondjai. De talán egy próbát megér...
-
koxminator
senior tag
válasz lovi27 #13070 üzenetére
Az volt az első próba, hogy teljesen leformázott, legyalult telefonra raktam fel a V20B-t, tehát azon is túl vagyok már, úgy sem működött.. tuti, hogy a KitKat kúrt el valamit, csak azt nem tudom, mit és miért.
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Davebowman
senior tag
válasz koxminator #13071 üzenetére
Cseréljünk telót! Az én V20B-m alatt tökéletes az nfc, cserébe nincsen térerő
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
Sirbence
csendes tag
valaki tudna csinálni egy backup ot a saját telójáról cwm-be és feltudná netre rakni?
csak akkor ki tudnám próbálni hogy a telefonomnak van baja vagy csak szoftver hiba a térerőben hogy a 2G-s hálózatot nem észleli. -
lovi27
addikt
...és miért csak egyes készülékeknél? De mivel többen is panaszkodnak rejtélyes, megmagyarázhatatlan hibákra, jönnie kell még javításnak vagy javításoknak. Csak ez az LG-nél elég lassan megy...
-
Demolator
tag
Csak hogy ne légy egyedül nekem is ugyanezt produkálja kitkat alatt a teló az nfc-vel mint nálad valamint érezhetően jobban melegszik és sztem hamarabb merül is. Fel akartam rakni a 20b-t de ha azzal se javul az nfc akkor nem szenvedek lehet visszarakom a régi 10j-t vagy h-t azzal nem volt semmi gond jobban bírta az akku csak a fényképező nem volt ilyen vagyis a vakus előrevillantós okosság nem volt ha jól melékszek nekem csak az hiányozna...
A reklám helye
-
SBMke
tag
Sziasztok,
Megint én
Szóval bő 1 hete van rajta a v20b rom a telómon nekem is és asszonynak is.
Amit megfigyeltünk, hogy lényegesen hamarabb lemerül, és az android op rendszer 20% körül zabál, valamint ha jól nézem nem engedi elmenni aludni.Valakinek ilyesmire van megoldása ?
A custom romok hogy állnak ? Amióta meg van a teló, csak gyári van / volt még rajta.
Nekem nfc vel nincs gond, bár szerintem még sosem használtam. ( De bekapcsolni be tudom ).
Valamint amit még észrevettem hogy (swiftkey-t használok ) és írásnál lassabb!?
Lehet ez, vagy csak én néztem be ?!Üdv
-- SBM --
-
N.otorious
senior tag
Tegyétek fel a 20A-t, azzal semmi baj nincs.
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
motofi
aktív tag
Valakinek a frissítéssel van már Knock code a telefonján? Egyáltalán lesz nekünk?
-
Nagytoll
senior tag
Hello!
Csak egy kis érdekesség:
4 napig egyedül hagytam a telefonomat úgy, hogy 97%-on állt és senki nem nyúlt hozzá mert eldugtam amíg nem voltam otthon, mikor hazajöttem azt vettem észre, hogy még mindig van a telón 47% töltöttség ez nagyon meglepett, mert azt hittem simán lemerül, de ami még nagyobb meglepetés volt, hogy v20B rom lett valahogy a telefonon, pedig az utazás előtt egy héttel állítottam vissza v20B-ről v20A-ra. Pár hete amikor v20B volt rajta az akksi idő nagyon rossz volt, de akkor lg pc suittal raktam rá a 20b romot, most pedig szerintem magát frissítette OTA-n és az akksi idő is megjavult, de talán még jobbnak is tűnik így 1 nap használat után. -
SBMke
tag
Sziasztok,
Próbáltam keresni V20a -t magamnak a b helyére mert többet eszik mint egy hizlalásra váró disznó, de nekem SWR es a telóm, és csak V20B van rá ..
Szerintetek rakjak valami más 20a -t ?
Vagy valami ötlet ?Köszi
-- SBM --
-
Kiki7809
csendes tag
Sziasztok! Hamarosan eladnám a G-met. Kicsivel több, mint 1 éves, fehér, gyakorlatilag makulátlan állapotú. V20a van rajta. Mennyi a reális ára? Köszi!
-
Kiki7809
csendes tag
válasz neo_xperia #13091 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Üdv.
K. -
mik13
csendes tag
Sziasztok.
Esett egyet a G-m és meghalt az érintőpanelje. Rendeltem egy újat,nem tudom ki próbálta,de az LCDről lehetetlen leválasztani az érintőpanelt....szóval ezek után egy LCD+érintőpanel kettőst redeltem,ami eleve egyben van.Ezt is beszereltem,de még mindig nem érzékel.minden okés,gombok világítanak,színek gyönyörűek....de az érintőpanel nem reagál...factory reset,csatlakozó mozgatása miközben simogatom a képernyőt,mindent próbáltam,semmilyen állapotban nem reagált. Szerintetek valami az alaplapon pattanhatott el?OnePlus One cm-13.0-NIGHTLY-bacon
-
Kurzuh
aktív tag
Stock KK alatt valaki tudott megoldást arra, hogy egyes alkalmazások alatt miért nem jó a LED értesítés? Régiókódomnak megfelelő v20b van fent.
-
-
Kurzuh
aktív tag
Vegul magyar v20b-t tettem fel, azzal jo. (svajci regiokodos vagyok, afele v20b-t tettem fel, azzal volt rossz)
[ Szerkesztve ]
-
lovi27
addikt
Újraindítottam, de nálam akkor sem lett jó. Csak a nem fogadott hívásokat jelzi, az összes többit (e-mail, sms, ébresztés, stb.) nem. Eddig is így volt, de nem izgat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest