- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Par hete arulom 30-ert a G-met, de kb 2 komolytalan erdeklodon kivul nem volt senki, mitol van ez? Ennyiert kutya sem kap ilyen parameterekkel telot, miert nincs ra kereslet? -
csababarca
őstag
válasz geckowize #13951 üzenetére
nem ismert telefon, azóta kijött belőle 4 generáció.
Ezek miatt lehet szerintem,pedig tényleg jó teló.Én már nem használom, csak GPs-nek,mert megvettem rá a Sygicet teljes világtérképpel, arra jó.eladni feleslegesnek éreztem.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
kigoi
senior tag
Nem tudjátok véletlenül hogy aksi cseréhez milyen méretű Torx csavarhúzó kell?
Van ugye két csavar a teló alján meg kettő az aksi csatlakozónál is. -
kigoi
senior tag
válasz Balázs1986 #13954 üzenetére
Köszi,rendeltem 5-öst is meg 6-ost is,csak jó lesz valamelyik.
-
Bigemperor
senior tag
válasz gr8tjoey #13956 üzenetére
Szomorú amúgy, pedig oltári jó kis teló, én továbbra is használom inkább. A mai trendmobilok anyaghasználatban fényévekre vannak ettől és erőben sem verik el nagyon. Sajnos én is már akkor vettem, mikor kifutó széria volt és valóban nem terjedt el annyira, pedig igen jó kis gép.
-
choco01
addikt
Én 200-300 forintert vettem ebayen egy "keszletet" 4+2 kulcs, meg muanyag penge.
Nézd meg azt.Másik srácok, nektek nem kezdett el kikopni az USB aljzat?
Alig tartja a kábeleket, lötyóg, kiesik mindig...[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Nagytoll
senior tag
-
choco01
addikt
-
choco01
addikt
válasz se4ever2 #13963 üzenetére
Felhívtam őket, 3500 a csatlakozó aljzat, és 700 a munkadíj
Vajon ha kérek egy akksi cserét akkor az +7000 megint, vagy ez ilyen esetben "egyszeri díj" és csak az akksit kell fizetni?
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
Körülbelül mennyi idő alatt éri el nektek azt a 20-30%-ot az új akksival?
-
Nagytoll
senior tag
Rendeltem ebayről új akksit hozzá meg csavarhúzókat, csak hetek kérdése, és már meg is szerelem.
-
mongoose01
tag
sziasztok egy olyan problémám lenne hogy semmivel se tudom lefrissíteni a telóm se kdz-vel se pc suite-vel se lg tools-sal minden szépen végigmegy de a dowland módtól nem lép tovább a teló és nindegyik progi kidobja csatlakozási problémával,sea országkódos.remélem tudtok valamit segíteni.előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
zte blade-motorola defy-htc desire hd-sony ercsson ray-lg g2 mini-s4-p7-p8-p9-nexus 6p
-
raverke
tag
Sziasztok!
Visszatérő kérdés, de nem találtam rá választ: Nincsen 4G-m! Nincs a választható mobilhálózat típusok között.
A sim kártyát most cseréltettem ki a Vodafonnal. A szolgáltatásom aktív.
Android verzió: 4.4.2
Szoftver verzió: E97520b-216-01A hidden menüt előhívtam a 3845#*975# kóddal, de az LTE only-ra nyomva kijön hogy nem támogatott.
Találtam még egy kódot (nem emlékszem már rá), ott a telefon információra kellett nyomni, de annál is előjött, hogy nem támogatott.
Rádugtam az LG mobile support tool-ra, de szerinte a legújabb szoftver van fent.
Van valakinek ötlete mit kéne csinálni hogy végre működjön a 4G szolgáltatás? (Full noob vagyok a telefonok terén!)
Köszönöm!
-
k.sandor69
csendes tag
Sziasztok!
A szakértő Urak segítségét kérném!
Lg Optimus G telefon olyan hülyeséget csinál, hogy töltőre dugva: Alacsony hőmérséklet! Akkumulátor töltés nem lehetséges hibaüzenetet ír.
Több módszerrel próbáltam szoftvert frissíteni, de sikertelen volt, el sem indult a frissítés. Jelenleg 10J van rajta
Esetleg, ha lenne valakinek tippje ezzel kapcsolatban, köszönöm! -
gun111
csendes tag
Sziasztok!
Eladóvá vált egy kártyafüggetlen Optimus G. Tökéletesen működött a mai napig, sajnos az alsó 3 gomb már nem érzékel. Amúgy nagyon szép, karcmentes, újszerű állapotú, minden más tökéletesen működik rajta, kijelző szépen érzékel, stb...
Előzetes egyeztetés után házhoz is tudom szállítani!Priviben érdeklődj kérlek!
Üdv: Péter
-
gr8tjoey
aktív tag
válasz gr8tjoey #13956 üzenetére
Na, eddig tartott az öröm..
Táborban PIN kódolták a telefont, aztán estére sikerült elfelejteni, hogy mi is volt az.
Addig próbálkoztak amíg lezárt, de mindezt kikapcsolt mobilnet, és wifi mellett.
Most be tudom kapcsolni, fel lehet hívni, de semmi tovább.
A fórumokon azt írják, hogy ABD-vel még le lehet menteni a file-okat róla, pár kép van amiről nincs mentés.Ismeri valaki, hogy hogy lehet?
Mielőtt nyomok rá egy factory reset-et megpróbálnám lementeni azt a pár napot amit a fiam fotózgatott a táborban.
------((-----))------
-
Bigemperor
senior tag
Sziasztok!
Mostani tapasztalat arról, hogy mennyiért lehet független verzióban, dobozzal, tartozékokkal eladni van esetleg valakinek? Kedvelem a gépet, de már kissé öregszik, néha bosszantóan nem naprakész és jó lenne dual-sim, mert két telót kell így kezeljek.
-
Viktork800
csendes tag
válasz Bigemperor #13975 üzenetére
Olyan 25-30 körül lehet az ára, állapottól függően. Bár ennyiért szerintem meg nem éri meg eladni. Jó kis teló ez még.
-
Bigemperor
senior tag
válasz Viktork800 #13976 üzenetére
Abszolút igaz, teljesen rendben volna, ennyiért vicc kategória, de nincs rá szükségem, a dual sim-re egyre inkább sajna.
-
szoke12
őstag
Helló!
Tegnap került tulajdonomba egy ilyen teló!Milyen romot érdemes rátenni?
Előre is köszi!
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
gr8tjoey
aktív tag
Na, eddig tartott a gyerek öröme, rakott PIN kódot a telefonra amit jól el is felejtett.
Sose szoftvereztem még ezt a telefont (nem is kellett, sőt amióta megvan nem volt rajta factory reset se, mert prímán működött, nem fagyott), de most kénytelen vagyok.
Letöltöttem a kezdő hozzászólásban lévő szoftvereket, xml parsert telepítettem, minden előírás szerint, a telefon download módban, és a start fn_...update sornál nem jutok tovább.
Windows10 insider build. Kicsit szomorú vagyok, most megpróbálom win7 alatt.------((-----))------
-
gr8tjoey
aktív tag
-
gr8tjoey
aktív tag
-
Bigemperor
senior tag
Sziasztok!
LG PC Suite-tal szenvedek. Lehetséges a telefon adatairól (nevek, sms-ek, médiafájlok, iGO Szülinapp kód/?/,stb.) közel teljes mentést készíteni? Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
üdv.
-
gadna
csendes tag
Helló.
Alaplap hibás G-ét keresek, ha lenne valakinek.
-
gadna
csendes tag
Réges rég egy messzi-messzi galaxisban.
Annak idején egy iPhone 3-al kezdtem okostelefon pályafutásom. Akkor jó telefon volt és főleg újdonság. Az idő eljárt felette és a wi-fi is megadta magát benne. Utána egy Galaxy S1 jött a sorba. Az is jó telefon volt, de főleg már Androidos. Kapott mindenféle romot, de ő is kiöregedett.
Utána sorba:
Optimus 4X HD - vágott a széle, nagyon melegedett, hamar lemerült.
LG Optimug G - Először nagynak találtam, ezért hamar megváltam tőle, nem volt időm kiismerni.
Galaxy S4 Mini - A G után ez meg kicsi lett.Szerencsémre a minit eltudtam cserélni egy másik G-re, ami a jelenlegi volt. Ennek már 3 éve.
Ezért írtam le az előzményeket, mert egyik telefon se húzta 1,5 évnél tovább.
És még most is ezt használnám, ha nem esett volna le és nem tört volna össze a kijelző. Sose hagyott cserben, romolni sem kellett, a fórumnak is passzív követője voltam, mint gondolom sok tulajdonos, mert a mai napig nagyon jó kis telefon. Ha találnék egy alaplap hibásat még megtartanám tartalék telefonnak, lehet még visszatérnék a használatához is.
Jelenleg gyorsan kellett venni egy másikat helyette és anyagi helyzetem hirtelen egy használt G2 Minit engedet meg. Elég jó kis teló, csak kevés benne az 1 giga RAM, sok widgedet használok.
Nem nagyon tudom mi legyen az utódja. Nézegettem a G2-őt, még a méretben belefér, a többi G már nagy számomra, de nincs meg az a minőség érzette, mint a G-nek. Próbáltam egy iPhone SE-t, de nem jön már be az IOS.
Mi lenne az ideális váltás?
-
Tutu7030
veterán
Nehéz döntés, mert a "G" egy szép készülék. Én a kölyöknek egy használt G2-t vettem. Egyedül a 16GB (ami ugye nem is 16) memória kevés neki néha. Viszont amióta a G2-t használja, nem hallottam tőle olyant, hogy lassú a telefon.
Én a G4-et is szeretem nagyon ( a bootloop hiba ellenére (múlt héten cserélték benne az alaplapot)).
Féltem tőle, hogy nagy lesz a G után, de percek alatt megszoktam.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
ken426
újonc
Sziasztok!
Android 6.0-t próbáltam telepíteni a telefonra, de közben valami félre ment, TWRP recoverybe be tudok lépni, de azt írja, hogy nincs OS a telefonon, a telefonon nem található meg semmi, factory reset volt, usb-n sem csatlakozik a géphez, erre esetleg tudna valaki valami megoldást?
-
Arcanis
aktív tag
válasz ken426 #13989 üzenetére
Ha nincs megfelelő flashelhető zip a telefonon akkor használd az adb sideload-ot.
Ez egy külön üzemmód, amit ha TWRP-ben bekapcsolsz, akkor a PC-ről át tudsz küldeni egy zip-et, amit rögtön fel is flashel a recovery.Lépések:
1) Belépés TWRP-be
2) Sideload mód elindítása: [screenshot]
3) USB kábellel PC-vel összekapcsolódni. (Ellenőrzés:adb devices
parancsnak listáznia kell a telefont)
4) Gépen megfelelő zip felküldése:adb sideload cm-13.0-20160302-UNOFFICIAL-geehrc.zip
-
törölt tag
Üdv. mindenkinek!
Van valakinek infója, hogy mennyibe kerül manapsá egy ki-be kapcsoló gomb csere?
Most már elég sokat vacakol, egyre nehezebben lehet bekapcsolni a kijelzőt.[ Szerkesztve ]
-
se4ever2
aktív tag
válasz k.sandor69 #13998 üzenetére
Nekem van egy, ha érdekel.
-
ravebp
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.