- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
berbatov2
senior tag
válasz Balázs1986 #12177 üzenetére
ICS-vel kezdett, tehat volt foverzio valtas.
-
Csabesz666
aktív tag
Hagyományos módon nem megy fel, a kdz update-el az E97520A rom? ....pedig 1 G alatti a terjedelme..... nekem kicsomagolási hibát ír ki..... mit rontok el?
-
kano
nagyúr
Érdekes, hogy eddig EU-ban csak Vodás KK-t nyomtak ki (olasz, holland, stb...).
Kíváncsi leszek, hogy a függelten KK romok mit fognak tartalmazni. Remélem azért ennél többet...[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ravebp
senior tag
válasz Csabesz666 #12203 üzenetére
pedig az lgphonefirmware oldalon kdz-ben van fent.Azt próbáltad?
Rave
-
kano
nagyúr
válasz muchacoado #12205 üzenetére
Samu is néha előbb adja ki a szolgáltatósra mint a függetlenre.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Balázs1986
addikt
válasz Csabesz666 #12208 üzenetére
Nem, nálam sem megy fel, pedig a V10-ek mentek.
(Win 8.1) -
Dashes
őstag
kint a francia kitkat kdz is lg firmware oldalon..
-
Balázs1986
addikt
válasz Dashes #12210 üzenetére
Épp azt próbáltam ma feltenni, de nem ment. Aztán a spanyolt is próbáltam, de az sem ment. De ahogy néztem, pont ugyanakkorák a fájlméretek, szerintem nincs különbség a verziók közt, csak eltolva jelennek meg a régiókban.
Most még megpróbálom virtuális gép alól, már telepítem a Win7-et, de nem hiszem, hogy ez a baj, mert eddig Win8.1 alól is ment az update.[ Szerkesztve ]
-
Dashes
őstag
válasz Balázs1986 #12211 üzenetére
miert nem a korabban linkelt zip-kent telepited? ugyanaz, es mukodik, megjelenes ota hasznalom.
-
csababarca
őstag
SFR kint van, az gondolom szolgáltatós francia,akkor valamikor lassacskán jön függetlenre is nem? FRA régiókódos az a francia független,nekem olyan van...jó lenne,hivatalos úton egyszerűbb a telepítés..
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Dashes
őstag
válasz Balázs1986 #12213 üzenetére
wipe nelkul raktam fel en is, nincs semmi problema..
hiaba szolgaltatos, boot animacion kivul semmit nem veszel eszre belole.
-
tsimon995
csendes tag
sikerült fel rakni ? ha igen lécci segíts hogy kell mert én más módszert nem ismerek a kdz-n kívül ha valami leírást írnál azt meg köszönném!
-
Balázs1986
addikt
válasz Dashes #12215 üzenetére
Na, feltettem én is .zip-ből, most megy az első boot. Kíváncsian várom
tsimon995: Hagytam a .kdz módszert, feltettem a Dashes által javasolt módszerrel.
Menete:
1. root
2. Play-ről FreeGee letöltése, futtatása, CWM telepítés kiválasztása
3. A Dashes által pár hozzászólással visszább linkelt V20A.zip letöltése (és root zip. ha kell)
4. A .zip-ek telefonra másolása
5. Telefon kikapcsolás, majd bekapcsolás hang_fel + bekapcs gombbal, CWM menübe lépés
6. Wipe cache partition, ill. Advanced / Dalvik wipe
7. Install zip from SD card, a két felmásolt zip megkeresése, és telepítése
8. Reboot systemRemélhetőleg nem felejtettem ki semmit, kicsit kómás vagyok már
[ Szerkesztve ]
-
Csabesz666
aktív tag
Sikerült feltennem, a KDZ filet win 8.1 64 alol..... a G2 topikban van leírás, az 1.hozzászólásban offline fix telepítés.... gyakorlatilag ugyan úgy kell eljárni, mint amikor 1G nál nagyobb file-ok voltak a romok...
-
muchacoado
aktív tag
válasz Csabesz666 #12218 üzenetére
Húúú..várható olyan is hogy root nélkül OTa-n feltolom a hivatalos itthoni kiadást, vagy ez felejtős?
-
kano
nagyúr
válasz Balázs1986 #12217 üzenetére
És ebben sincs knock-knock? Azért az érdekes az LG-től, hogy Koreában beleteszi ezt a funkciót azon kívül pedig nem. Ha nem lesz benne a végleges fw-sem akkor már megy is fel az apróra a teló.... Elegem van az LG-ből.
-
kano
nagyúr
válasz neo_xperia #12221 üzenetére
Nem erről van szó... Megint az LG érdekes hozzáállása idegesít.
Nekem tetszik ez és arról volt szó, hogy benne lesz. Erre semmi...
Nem mintha nem lehetne belehegeszteni, de nem erről volt szó.
Na mindegy...[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Dashes #12225 üzenetére
Bekaph@tják...
Így is csak második telefonnak használom már és az árából pedig tudnék venni egy Xiaomi Mi3-at (igaz csak 16GB). Akkor már inkább az...„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Balázs1986
addikt
Nincs bizony, semmilyen knock. Ami engem jobban zavar, hogy ART sincs. És itt sem maga a funkció megléte, hanem inkább az, hogy herélték a KitKat-et. És ha ilyen könnyen észrevehető dolgokat kiszedtek, akkor miket még?
Vannak egyébként a kicsit átdolgozott GUI mellett plusz funkciók, amik bekerültek (GUI változtatásokat nem írok):
- Nyomtatás lehetőség telefonról
- A sötétben vakuzás jobb lett, bár a jótól még messze van
- A Tárolás menüben már fájl szinten meg lehet nézni, mi mennyit foglal
- A Hívásokban beállítható, hogy ismeretlen hívószámnál egyből felajánlja a szám mentését
- A Hívásokban beállítható, hogy hívásfelépüléskor rezzenjen (mondjuk sok értelme ennek nincs szerintem )
- Testre szabható, hogy az értesítő LED milyen típusú értesítésre villogjon
- Van a Beállításokon belül Felhő menü, ahova Box, Dropbox fiókokat lehet beállítani
(- Swype volt eddig? Most van...bár nem használom, de feltűnt a jelenléte)
- Név adható a telefonnak, így nem kell minden kapcsolattípushoz külön állítani, lehet egységesíteniAmit sajnálok:
- A kicsit átdolgozott GUI-n kívül igazán érezhető változást nem tapasztalok
- Vagyis de, egyelőre jobban merül
- KitKat alap dolgok kimaradtak
- Nem változtattak a "csakis MTP-vel csatlakozhatsz" felfogáson, továbbra sincs USB Mass StorageVicces a PC csatlakozás menüben alul a PC Suite kikapcsolása. Idézem a felugró ablakot: "KikaLG PC Suitesolja a számítógépről a Wi-Fi kaLG PC Suiteolat létrehozási kérés fogadását?"
A "PC Suite" szó úgy néz ki, nem volt betervezve az üzenetbeHirtelen ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Balázs1986 #12227 üzenetére
R'go csupa lényegtelen dolgot tettek bele és a lényeget kihagyták. Bravó LG.
-
Kurzuh
aktív tag
válasz Balázs1986 #12227 üzenetére
Még mindig nem tudom.. mi azaz ART és mire jó?
-
kenwood3
addikt
Egyetertek veled!
En meg mutattam az asszonynak anno a knock-ont, es mondtam neki, hogy lesz ilyen az oven is. Azt mondta, hogy nagyon tetszik neki ez a funkcio, es alig varja mar. Lehet, hogy kar volt neki megmutatniIsmet eleri ezzel az lg azt, hogy ne bizzanak benne a vasarlok
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Balázs1986
addikt
Na, még egy kis fejlemény: a modem driver kicsit gyengébb a KitKat-ben (ahol máshol volt egy gyenge EDGE adatkapcsolat, ott most épp csak hívni lehet). De ha van rendes jel, ott remek, 4G is atomstabil.
Ami pozitív, hogy hívás felépülésekor azonnal lehet hallani a másik felet.
Viszont így fél nap után mint ha kicsit döcögősre váltana néha a rendszer, majd szétnézek a futó app-ok közt. -
Kurzuh
aktív tag
válasz Balázs1986 #12237 üzenetére
A végén kiderül, hogy nem éri meg frissíteni KitKat-ra..
-
ravebp
senior tag
Ha nemlátom a KK ban az lteopciótaz amiattvan mert vodánál nincs?illetve abluetoothnéha váratlanul leáll deaztán újra betudom kapcsolni...
Rave
-
kenwood3
addikt
"Viszont így fél nap után mint ha kicsit döcögősre váltana néha a rendszer"
Ez mar 1 nagyon jo ok arra, hogy fel se rakjam
Mas is tapasztalja ezt egyebkent?
[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
Ezt próbáljátok ki kk alatt köszi: https://play.google.com/store/apps/details?id=polis.app.callrecorder
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
Balázs1986
addikt
válasz ravebp #12239 üzenetére
Nálam a Beállítások / Internetmegosztás és hálózatok / Mobilhálózatokban felkínálja az LTE módot (Telenor SIM, Vodás ROM).
Kurzuh: Gyakorlati előnye eddig nincs, "új rendszer" élményen kívül nem sokat ad
kenwood3: Annyira nem vészes, de azért meg-megakad a menürendszer néha (animációk bekapcsolva). Bár, nem illene neki...
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz Balázs1986 #12242 üzenetére
A gyari 4.1.2-hoz viszonyitva velted ezt felfedezni, vagy valami mokolt romhoz kepest? Mert en tulajdonkepp csak a knock-on/code miatt frissitettem volna, de mivel nem is tartalmazza ezt a lehetoseget, es ha tenyleg akadozgat is, akkor en valszeg kihagyom a a kitkatet a G-n
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz Balázs1986 #12244 üzenetére
Hat ezt szomoruan olvasom Na pontosan ezert van nekem nexusom Raadasul pont tegnap jott ki a 4.4.4 mar csak arra varok, hogy otan is nyomjak kifele
[ Szerkesztve ]
-
se4ever2
aktív tag
En mast tapasztalok, nalam porgosebb lett a rendszer. A wifi is ott ahol eddig nem is fogta a jelet, most stabilan tartja. Es a legfontosabb: vegre atlatszo a notification bar
-
Kurzuh
aktív tag
Nektek is lassan fordul el a kijelző, ha eldöntitek? Mert nekem egy ilyen "gyors" telóhoz képest eléggé. Nem lehet valahogy gyorsítani rajta? A menüben található mozgásérzékelő kalibrálás nem sok mindent segített.
-
kano
nagyúr
válasz Cobra652 #12246 üzenetére
Valakinek ez fontos, valakinek más. Nekem fontos lett volna a knock.
-
Davebowman
senior tag
válasz Davebowman #12241 üzenetére
Valki légyszi, ez felveszi a beszélgetést, de csak gyári 4.1-en hallani a túloldalt, ha kitkat alatt is kiválóan hangos akkor váltok énis, munkám miatt fontos, köszönöm!
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest