- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
berbatov2
senior tag
Esett a telo sajnos, kis pokhalo a bal felso sarokban, ami viszont ennel szomorubb, hogy nem erzekel az erinto. Itt apron neztem 28k ert cserelnek. Azt kerdeznem tud-e valaki ennel olcsobb megoldast.
-
Balázs1986
addikt
válasz berbatov2 #13455 üzenetére
Van olcsóbb megoldás.
Kicserélni nem nagy művészet. Youtube-on vannak videók, de ha te nem is mered, viszont van olyan ismerősöd, akinek van műszaki érzéke, simán megcsnálja. -
berbatov2
senior tag
válasz Balázs1986 #13456 üzenetére
Koszonom!
A linkelt oldalon levok kozul melyiket kellene megvenni? -
berbatov2
senior tag
Neztem videokat a szetszedesrol, hat nem nez ki konnyunek sajnos...
Foleg az osszerakas. Na videozok tovabb. -
Balázs1986
addikt
válasz berbatov2 #13457 üzenetére
Ebay ajánlatok közül nem merek ajánlani, mindenki döntsön maga Én általában olyantól vásárolok, akinek már sok eladása van, és 99% fölötti értékelése. Általában az értékelések között ránézek a negatívokra, hogy azok miért vannak, és az általam kinézett termékből van-e köztük. De ez csak az én hülyeségem, más lehet nem veszi ilyen komolyan
-
Ranzon
csendes tag
Sziasztok!
Ilyen telefonom van,most szeretném frissíteni LG szoftveren keresztül a JB-met a hivatalos gyári KitKat verzióra!
Akinek már KitKat van rajta (gyárira gondolok) mik a tapasztalatok? Hasonlóan jól használható, akadásmentes, fürge a rendszer? Esetleg mik az érdemleges újítások, változtatások benne, akár az LG részéről is?
Azt nem szeretném ha befrissíteném és lassabb, akadozósabb lenne neaggyisten a rendszer!Előre is köszi!
Üdv!
Ranzon
-
csababarca
őstag
válasz Ranzon #13460 üzenetére
Ugyanolyan jól fut,akadásmentesen!
Bár hozzátartozik,hogy én utálom a widgeteket,és nem használok egyet sem,nem tudom,hogy ez befolyásolja e.Viszont az akku időm nekem nagoyn rossz, másfél éves a teló,de alig bírja ki nap végét...
nem tudom összefüggésben van e a 4.4el, nem biztos, .iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
feelurself
aktív tag
válasz csababarca #13461 üzenetére
Nekem is kitkat van, de nincsenek akku problemaim, sokat.nyuzom a telefont, de a nap veget igy is kihuzza. Igaz, masfel honapja volt akkucsere.
-
Balázs1986
addikt
válasz feelurself #13462 üzenetére
Nekem a gyári akksival a KK kibír 2 napot. 4G hálózat, Gmail fiók szinkron, néha játékok munkaszünetben, napi néhány telefon, email-ek intézése, valamennyi net.
Ja, és a lényeg, hogy maga a szoftver elég stabil. Kb. 60 telepített app, plusz a Google vackai mellett 800Mb-1Gb RAM szabadon átlagban (nem foglalkozok ürítésekkel, a kernelre bízom). Éééés a lényeg (nem zavar, hogy kint a wifi MAC, ha valaki erre izgul, az rég rossz ):[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
Igen, elhiszem nektek, írtam is hogy nem biztos hogy köze van a KKhoz,sőt.
Szerintem csak öreg már, van benne vagy 500 töltés,ebből 150 usa áramról lehet az se tett neki jót.Viszont lassan váltok iphonera,szóval akksicserét hagyom. De nem adom el a Gt mert nem éri meg eladni szerintem, ahhoz túl tökéletes. Ráadásul lifetime sygic lett rá rakva, megtartom GPSnek.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Tutu7030
veterán
válasz Balázs1986 #13463 üzenetére
Én hetente újraindítom, mert 200 óra felett észrevehető már egy kis lassulás, meg a szabad memória sem megy 900MB fölé olyankor már ( tudom, nem lényeges szempont).
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
barisssa
tag
Én jelenleg itt tartok!
Fagyás nagy ritkán, a értesítő sáv fagyott be eddig kétszer de rögtön újraindult és használhattam, üzemidő nem változik, ha keveset nyomkodom 3-4 nap! is lehet, de az átlag 2 nap! Ram 800-1gb között mozog nekem is!
Nekem nincs bajom a kit-kat rommal, csak a kopp-kopp hiányzik és addig lenne meg a telefon amíg el nem pusztulna!
Üdv
-
koxminator
senior tag
Igen, ezt én sem értem, hogy KK alatt egyeseknél miért "működik jól a fogyasztás", másoknál meg miért nem...sőt, azt sem értem, hogy nálam miért nem működött az NFC KK alatt, 4.1.2 alatt meg miért igen. Sőt, sokminden mást sem értek
Jönnek a zünnepek, majd körülnézek xdan, hátha van már valami előrelépés vagy ilyesmi KK és Lollipop téren.. ne értsetek félre, azért örülök, hogy egyeseknél jól működnek ezek a dolgok.Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
artbeat
csendes tag
[link] <--- Ezt próbálta már valaki?
-
Balázs1986
addikt
Sok variacio van a fogyasztas kerdesre: a telefon szarmazasi helye (pl. a baseband-ek elteroen mukodhetnek, ez kihat a fogyasztasra), az alkalmazasok szama es minosege (optimalizalt KK-ra vagy nem, tele van tomve reklammal vagy nem, kilepes utan marad es zabalja a procit es ramot vagy nem, ...), a felhasznaloi szokasok, az akkumulator allapota, a ROM verzioja es allapota (root, custom kernel, stb.).
Kb. kijelentheto, hogy nincs ket azonos, erdemben osszehasonlithato keszulek.Tutu7030: Neha nekem is megroccen egy pillanatra, gondolom ilyenkor cserel a lapozo es a ram kozt, meg kilovi ami nem kell. Az egyesz 1sec, aztan szepen megy tovabb.
[ Szerkesztve ]
-
Ranzon
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Akkor frissítek én is! Amúgy az üzemidő nekem JB-vel eddig is 1, max 2 nap volt használattól függően.
Ranzon
-
kenwood3
addikt
Srácok!
Kipróbálnám ezt a kitkatet. Ha az lg gyari programjaval frissitenem az azsiai regios telot, akkor az vajon magyar romot ajanlana fel a telohoz?Mi az az ekezet dragasag??
-
elwood
csendes tag
válasz kenwood3 #13473 üzenetére
Nekem a CWT-t taiwani telefonhoz az LG oldalról letölthető "LG Mobile Support Tool" a CWT-s romot tette rá, nem lehet benne más romot választani.
Magyar nyelvet viszont igen.
Jött vele 3-4 kínai nyelvű alkalmazás azokat letöröltem.Nekem jól működik, akku merülési problémám előtte sem volt és frissítés után sem lett.
-
Davebowman
senior tag
válasz Davebowman #13443 üzenetére
Az nem lehet, hogy a kóreai ROM zárolta, vagyis hálózatfüggővé tette a telefont? a 2945#*975# -re azt írja mindehol, hogy "a telefon végleg zárolva van, és nem lehet feloldani"
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
Zsoltesz93
tag
Segítsetek!
LG Mobile Support Toollal megpróbáltam frissíteni a telefont,végigment a frissítés,de most csak a boot animáció ismétlődik.Nagyon félek,kérlek segítsetek!"A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
-
Csabesz666
aktív tag
válasz Zsoltesz93 #13476 üzenetére
Szia. Hard reset az egyedüli megoldás.
-
Zsoltesz93
tag
válasz Csabesz666 #13477 üzenetére
El tudnád mondani a folyamatát?Billentyű kombinációkat próbáltam,de egyik sem sikerült,sőt már be se kapcsol.
"A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
-
Csabesz666
aktív tag
válasz Zsoltesz93 #13478 üzenetére
hangerő le gomb+ bekapcs gomb. töltőre, azért dugd fel előtte.
-
PartyShan
aktív tag
válasz Davebowman #13475 üzenetére
Nekem is ezt írja és gyári független.
-
Rover623
félisten
Komolyan mondom, kardomba dőlök!
Tegnap reggel még minden OK, valamikor kora délután pedig elment az előlapi hangszóró hangereje!
Telefonálásnál semmit se hallok, csak valami motyogást!
Hogy valamelyik frissítés vagy hardverhiba, fogalmam sincs...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
ronaldo
őstag
Kerestem neten, hogy a GJ (975w) és a G (975) között van valami lényegi különbség?
Itt elsősorban arra gondolok, hogy a bootloader nyitás menete ill. a kompatibilisak-e a ROM-ok egymással? XDA-n sem találtam semmit erről. Egy GJ (975w) bootloaderjét szeretném nyitni, meg custom recoveryt rakni rá.
Bárkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Köszönöm!
-
PartyShan
aktív tag
válasz Davebowman #13482 üzenetére
Igen
-
Dry05
újonc
Sziasztok! Lenne nekem egy LG Optimus G készülékem! Az lenne a problémám, hogy a kijelző két szélén nem érzékeli az érintést valamint a home gombot sem érzékeli! Mi lehet a probléma? Kijelzőt kell cserélni?
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Két napja nem hajlandó működni a hangerő gomb. Próbáltam restartot is már...
Pár hónappal elmúlt egy éves, magyarán a garija lejárt... Szerintetek volna értelme azért elküldeni szervízbe? Mivel webshopból rendeltem, így nemtudom a menetét sem a szervizelésnek.
Járt már valaki így? -
Rover623
félisten
LOL...valami megmakkant a telómban!
Tegnapelőtt este hívásom volt. A telcsi a töltőn lógott, akkor már jó ideje feltöltve (eléggé el nem ítélhető módon én akkor sem veszem le a töltőről, ha már 100%-on van ). Felvettem, majd beszélgetés közben lehúztam, mert a beszélgetés hosszúnak ígérkezett, mászkáltam hát a lakásban. Végül majd' 50 perc duma lett belőle...aztán megszakadt. Gondoltam, visszahívom az ellenfelet...és ekkor láttam, hogy a töltés még mindig 100%!!
Hívtam, beszélgettünk még kicsit, aztán letettem...99%.
Gondoltam, poénból megvárom, mikor és hogyan merül ezután...
Most 59%-on áll, kb. 40 órája megy akkuról (érdekes, ahogy számolom, az egy óra beszélgetés nincs benne!!) és még 46 órát saccol üzemidőre!
WiFi aktív, az alap Android-os folyamatokon kívül futnak még olyan állandóan kommunikáló alkalmazások, mint a Viber, Facebook, Messenger, E-mail, Időjárás.
Kiváncsi vagyok mi lesz ebből...tutira félremér valami, szerintem valahol 30-40%-nál egyszer csak ki fog kapcsolni.
De ha mégsem...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz Balázs1986 #13493 üzenetére
14%
Több mint 81 óra akkus üzem, még 7 órát tervez!
Rendesen ébresztett, fogadta éjjel az e-mail-eket, frissült az időjárás widget, stb.
30%-nál bekapcsolt az energiatakarékos üzemmód, az pl . kikapcsolta a WiFi-t, de én visszakapcsoltam.
Szerintem takarékosabb azon adatforgalmazni, mint mobilneten...Kérdés: ha tud ilyet is a telcsi, miért nem tudja mindig? Sötét világ ez az Android...van még hova fejlődni...szerintem!
primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz feelurself #13496 üzenetére
Mielőtt feltettem a töltőre, megnéztem. Ha jól emlékszem 1 óra 10 perc körül.
Fényerő fix 66%, mert amióta KK van rajta, pocsék az automata fényerőállítás...nekem túl sötét alapból.[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Warg3
csendes tag
válasz Rover623 #13499 üzenetére
Nem fogja túlmeríteni az aksidat ezt garantálom, nálam is ezt csinálja a kicsike a KK feltelepítése óta úgy 4-5 hónapja, 2-3 napos sima futási idő normál használat mellett. Csak eddig nem mertem ide leírni nehogy hülyének higgyetek.
Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy elköszönjek tőletek. Tegnap adtam el a kicsikét, és azt kell mondjam szubjektíven minden nyálaskodás nélkül, hogy ez volt az eddigi legjobb telóm.
Pontosabban kettőt is birtokoltam, először volt egy kanadai kicsit kopottas E973-am, majd lett egy csilli-villi makulátlan E975-öm. Mind JB-vel mind KK-val beton stabilak és megbízhatók voltak, hard és szoftveresen soha semmi problémám nem volt.
Általában csak passzív szemlélője voltam a fórumnak, de mindig le tudtam szűrni valami hasznosat, köszi mindent.
Kívánok nektek pezsgéssel teli "Opti"mista boldog újesztendőt itt a fórumban és a való életben is! Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest