- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
válasz neo_xperia #12352 üzenetére
Én a motochopper
-rel rootoltam ubunturól 1 éve, azóta nem piszkáltam, csak ota-n frissítgettem, de a root maradt.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Kurzuh
aktív tag
Miért van az, hogy bőven van RAM-om, de ha egy ideig bent vagyok 1 alkalmazásban, majd kilépek, a főoldalon Weather widget újraindul, vagyis újra be kell töltenie és elég idegesítő, mert 1 pillanatra megfagy a teló. Ötlet?
-
Balázs1986
addikt
válasz Kurzuh #12354 üzenetére
Az egy dinamikus widget, gyakran frissül a tartalma, amit netről szed. Szóval ha újra ki kell rajzolni és elég idő telt el, először befrissíti, és már a friss infókkal rajzolja ki. A frissítés sebessége függ a te neted aktuális sebességétől, a szerver elérhetőségétől / terheltségétől, stbstb.
[ Szerkesztve ]
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
van egy egy iylen telefonom, ami elvileg E795, gyakorlatilag a régebben belinkelt oldalon IMEI szám beírása után kiadta hogy Korea.
Ez esetben milyen Romot van lehetőségem feltenni ami jó is? Mikből válogathatok? Nyaralás előtt csinálnék egy cserét.Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Ranzon
csendes tag
Sziasztok!
Kb fél éve van meg nekem a teló de többször előjött már a következő probléma:
Ha nagyon bemelegszik a telefon (ezt én főleg hátul a kamera melletti részen érzékelem) akkor magától leveszi a fényerőt és nem engedi feljebb rakni csak miután lehűl kicsit a telefon!
Ez elég idegesítő tud lenni néha, főleg ha özvetlen napfényben jön elő ez.Tud valaki erre valamilyen orvosságot, v frissítés esetleg megolja?
Gyári, rootolatlan, buherálatlan 4.1.2-es android van rajta.Előre is köszi a segítséget!
Ranzon
-
tgb
senior tag
Üdv Mindenki!
Került hozzám egy G,gond van vele,ebben kérném segitségeteket!
Elmondás alapján,root,recovery telepités után nem indul a teló,booting error felirat van.Vissza lehet-e hozni esetleg valahogy?Előre is köszi!az irányár nem félarat jelent!
-
Regiee
aktív tag
-
Csabesz666
aktív tag
az E945A20 romnál, hol találom, az usb debuging mód bekapcsolását?
-
neo_xperia
senior tag
válasz Csabesz666 #12368 üzenetére
Beállítások>fejlesztői opciók
-
Csabesz666
aktív tag
válasz neo_xperia #12369 üzenetére
Nos, én is így tudtam.... csak most valamiért hiányzik a Fejlesztői opció...
-
Musaka
senior tag
válasz Csabesz666 #12370 üzenetére
Szoftver adatoknál tapogasd meg jó párszor a "Kernek verzió" -ot vagy a "Cikkszám" -ot és előjön
-
Kurzuh
aktív tag
Melyik témával, moddal lehet megcsinálni olyanra az ikonokat, meg a status bar színét, mint ahogy neki van, mikor lehúzza?
Az alap témára rájöttem, hogy az S5 témája, de azzal együtt a status bar nem változik.Ötlet?
-
Elefanti
csendes tag
Sziasztok!
A telefon hátulján lévő kis címke, amin a telefon neve, IMEI száma, S/N-je, és még valamilyen vonalkódja van, nekem teljesen lekopott, ezért leszedtem.
Ez járhat valamilyen garanciavesztéssel vagy akármivel?
(A telefon nevét tudom, IMEI-jét és S/N-jét pedig leírtam) -
Sirbence
csendes tag
Sziasztok!
Lehet majd OTA-n frissíteni majd vagy csak kdz és csak cwm-dal lehet frissíteni? -
-
Balázs1986
addikt
válasz neo_xperia #12377 üzenetére
Mert ha az üveg alá teszik, nehezebb tömeggyártani: figyelni kellene, hogy a megfelelő hátlap kerüljön a megfelelő telefonra.
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki! Paromnak es nekem is van egy G-m, tegnap Dashes es Balazs1986 leirasa alapjan sikerult paromera ami nem EU-s feltenni az alap 20A-s 4.4.2-t! Ezert nagy koszonet nektek! A kerdesem az lenne, hogy a framaroottal keszult root telepites utan eltunt de az uj 4.4.2 alatt framarottal nem is tudom ujra rootolni es ezert nem is indul el a Freegee igy a masik romot amit Dashes linkelt a 2.1-t nem tudom probara felrakni, csak az alap voda logost. Ebben tudna-e valaki segiteni? Koszonom!
-
dead88
csendes tag
Hello! G van mar lassan 1 eve de olyan hiba jott elo nekem nem toltotte magata telom jeelzte h toltes de 8 ora alatt csak kb felere toltotte fel kicserelte usb kabelt azzzal meg 2ora alatt feltoltotte leeht meghalt a kebelem ? Masikmeg h wifi bekapcsolom es magatol kikapcsolja telom a wifit kb 1perc utan v meg annyi se :s . Meghalhatott ? Gyari rajta minden!!! Nem piszkaltam.
-
törölt tag
Tudja valaki, hogy lehet a T9 szótárba felvenni új szavakat?
Teszem azt ha írok egy új üzenetet, de az adott szót nem ismeri, akkor beírom helyesen és azt szeretném elmenteni, hogy legközelebb már kidobja a lehetőségek közé.
Egyszerűen nem tudok rájönni, hogyan kell
(egy ideje a régi hagyományos billentyűzettel írok, nem a QWERT-vel) -
Tutu7030
veterán
válasz #07400704 #12382 üzenetére
Ha beírod a szót, az a billentyűzet felett is megjelenik, mint javaslat. De, ha a szótár számára ismeretlen szó kerül beírásra, az is megjelenik ott, és ha arra a szóra ráböksz, akkor feldobja a kétforintos kérdést, hogy hozzá akarod e adni a szótárhoz.. qwertz bill. esetén legalább is így van.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Krisz79
őstag
Találkozott már valaki olyan problémával mint Én?
Nem használtam a készüléket és mikor elővettem,a fenti állapotsávban ott volt a fejhallgató ikon és ezt azóta sem tudom eltüntetni.
Mikor headsetet dugok a telefonra akkor tudok telefonálni,amúgy nem hallok.
Tudnátok tanácsot adni ,mivel tudnám visszaállitani?
Már a zenelejátszót is leállitottam a menübe/Alkalmazások.
Újrainditás is volt!
Sajnos nem sikerült.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Regiee
aktív tag
Valaki tudna segíteni, hogy milyen programmal és milyen formátumba tudnék úgy videót konvertálni, hogy minél kisebb legyen a mérete, de élvezhető is legyen azért? utazásra szeretnék feltölteni pár Maffiózókat
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Krisz79
őstag
válasz Davebowman #12388 üzenetére
Az mi is pontosan?
Képzeld,magától eltünt....http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
ß3NC33
tag
Arra van valakinek ötlete, hogy miért tölt _csak_ lassú töltéssel? Tök mindegy, hogy hol vagy mivel töltöm
-
ravebp
senior tag
Lehet mégiscsak lesz még ezaz benne?
Rave
-
Kurzuh
aktív tag
Egyébként nem úgy van, hogy a KitKat-nél már nem kell az egész alkalmazást letölteni, ha frissítjük, hanem csak azt tölti le, ami újdonság az adott app-nál? Csak, mert nálam közel sem így van.
-
artbeat
csendes tag
Sziasztok, van aki használja már hosszabb ideje az F180 ROM-ból főzött firmware-t? Stabil? Esetleg van benne ART?
[ Szerkesztve ]
-
Dashes
őstag
mar tobbszor is irtam, h van art, csak opcio nincs.. nem veletlen. amugy egyszeru atkapcsolni:
"Ok in /system/lib there should be a couple of files called libdvm.so and libart.so.
I renamed libart.so to libdvm.so and vice versa. I rebooted into recovery and cleared cache and dalvik-cache and rebooted into system.
The programs get reoptimised and it will take some time to happen.
Make sure you take a nandroid backup as I bootlooped a few times before realising that I needed to clear cache."
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
válasz Dashes #12398 üzenetére
Helló, olyat kérdeznék tőled, hogy párom G-re sikerült a stock 20A-s romot rátennem a Te és Balázs1986 leírása alapján, ez a sima voda logos. A kérdésem az lenne, hogy ezután a root eltűnt és ez miatt a Freegee nem indul már el és így próbára nem tudom az általad belinkelt másik 2.1-est kipróbálni illetve rárakni. A régi 4.1.2-t framaroottal sikerül megcsinálnom, de a mostani 4.4.2-t már tudom vele. A kérdésem az lenne hogy a 4.4.2-t hogyan lehet rootolni vagy milyen más módszerrel tudom a sling 2.1-et rátenni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest