-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueWhitee
tag
válasz TTTotya #13150 üzenetére
Nem értem, hogy mi itt a probléma, hogy nem GSM bolt. Legalább ez magyar, meg gyártói garanciális és nem külföldről behozott, majd "bolti" garanciális termék. Amúgy meg, csak mondtam, hogy meglehet ennyiért venni, feltéve, ha T-mobil-os (és előfizetése is van). Ha meg T-s, akkor még olcsóbban is megveheti, amennyiben vannak hűségpontjai. Én tavaly vettem anyámnak egy telefont, készülékcsereként, majd 20e olcsóbban, mint amennyiért árulták a webshopban. A 4X-emet csak azért vettem GSM boltból, mert akkor még kb a bolti árhoz képest 16 ezerrel lett volna drágább és túlléptem volna a 100ezres keretet, na meg új előfizetést kellett volna a mostani mellé kötni. Így is két évenként szoktam meghosszabbítani. Na, de mindegy. Csak egy tipp, hogy innen is megtudja venni, ha már máshonnan nem tudja, vagy megveszi kézből, nekem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest