Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Magnat

    veterán

    Hi,

    nekem is van egy ilyen szerkentyűm, pár kérdés, köszi ha vki tud válaszolni:
    -V10c rommal is előjön időnként BSOD, ráadásul nem töltés közben vagyis nem csak akkor, hanem pl most kb 1 órával ki-bekapcs után is. Nem jön elő túl gyakran -mondjuk hetente-, de ez is pont elég ahhoz, h ha fontos hívást várok, kb percenként nyomkodjam a telefont, h "él"-e még... van ilyen másnak is? Csak mert általában mindenhol azt olvasom, h ez töltés közben fordul elő.
    - a billentyűzeten van egy dedikált gomb a smiley-knak, ez számomra teljesen megfejthetetlen, h mikor van ott és mikor nincs?
    -néha elmegy a net, ilyenkor hiába kapcsolom ki-be a wifit, 3g-t, látszólag kapcsolódik a telefon, de sem wifin, sem 3g-n nincs adatforgalom - restart után ok, de ezt is elég macerás folyamatosan csekkolgatni, h azért nem jön mail mert nincs vagy mert elment a net
    - a térerő csapnivalóan szar, ok h fejleszt a Telenor, de pl a melóhelyemen 2 kollégámnak is telnoros, 1iknek Iphone4, a másiknak LG P500, nekem a 2X, de messze nekem dobálja el a legtöbb hívást. Próbaképpen úgy is használtam pár nap, h csak 2g legyen, mert gondoltam, h csak a 3g a gyenge és mindig ide-oda lépked, de sajnos úgy is megszakadt. Tény, h ott 1ébként is szar a térerő, jelentettem is a szolgáltatónak, állítottak is rajta, persze nem segített, de máshol sem akarja kiütni a szignál a kijelzőt, soxor esik le a jelszint -100Dbm környékére, ami ha jól tévedek, elég gyenge már.
    -feltettem az 1. hsz-ben említett Led Light nevű progit (eddig egy másikat használtam, de ott több gombnyomásra jött meg a fény), ezzel meg az a nyűgöm, h sok esetben mikor kikapcsolom a lámpát, a widget még úgy jelzi, mintha világítana, csak 5-6 mp múlva kapcsol le ... ha közben megint rányomok, eléggé összezavarodik szegény... ez másnál is előfordul?

    [ Szerkesztve ]

    ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Új hozzászólás Aktív témák