Új hozzászólás Aktív témák
-
-
405
tag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy pár gondom:
1. Megint nem ébresztett (pedig frissítettem V_10f -re) most a teló ki volt kapcsolva!
2. JAVA alkalmazásoknál nincs olyan opcióm hogy mindig hozzáférjen a filek -hoz ,
csak engedélyezés erre az alkalomra v.Visszautasítás erre az alkalomra ....
3.Online videókat nem tudok nézni +(pl.youtube -t sem) pedig az oldal bejön csak megáll a pufferelésnél 0% -on.
(Wi-Fin próbáltam több helyen.)
4.WeTravel nem látja a memóriakártyán lévő fie-kat csak a mappát,de ha megnézem a külső memóriát minden a helyén van.Aki tud lszi segítsen ...köszi
Okos ember a más kárán tanul .....
-
gigi18
csendes tag
Hi all!
Hasonlót eltudnék képzelni az LG-n is![ Szerkesztve ]
-
risnos
tag
Akkor nagyon jól állsz, ha csak a térképet nem látod. A menüben _Beállítások-Haladó-Térkép. Itt a Térképbe semmit, az Áttekintés atlaszba kell a DefaultZoomOutot állítani. Ha a Részletes atlaszban csak DefaultZoomout-od van azt hagyd üresen, Aztán Ok -a képernyős ! A GPS-t állítsd a belsőre. Aztán állítsd át a Beáállítások-Beállítások menüben a Rögzített-et Forgatott-ra, az Önkioltást Örökfényre- lehet választani a 2D-3D nézet között. Nem árt újraindítani a progit. Irj aztán be egy címet (város , Utca -házszám nélkül). Ha megtalálja a GPS a vételt, bal felső sarokban zöld a pötty mutatja a térerő ok, mutatja pozíciódat és számolni kezdi a megadott címig az utat. Aztán vastag piros vonallal berajzolja és a csajszi gagyog valamit.
A nagyobb csomag feltöltésén dolgozom, Data.hu-s lesz, ha felmegy.[ Szerkesztve ]
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
piperion
csendes tag
sziasztokén ott tartok,hogy felsem tudom telepiteni a játékokat. anno a se-re csak egy db java file volt,itt meg van egy kétmarékra való,ezekből melyiket kell telóra küldeni? kösz ha vki válaszol.
-
risnos
tag
válasz gigi18 #14606 üzenetére
gigi18: Képzeld el, van az LG-re is . Mégpedig a Wisepilot. Online, hangos és 30 napig ingyenes-CSAK. Amúgy 100 euro egy évre. Ha fel akarja venni a kesztyűt a cég, ezt a javás naviprogit ugyanúgy ingyenessé teszi, minnt a Nokia a sajátját. Reméljük, fel tudnak nőni e kihíváshoz, ha már a Samsungot is be akarják előzni-majd egyszer.
piperion: Elég szokott lenni a jar, de ha elfogadja a jad-ot is, akkor azt is felteheted. De elég , ha a jar beindul.[ Szerkesztve ]
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a VADM fw-t. Azt szeretném kérdezni, hogy az első hozzászólásban leírtak szerint lehet-e frissíteni a VADM verzióra? -
namerke
tag
Szia!
-Az ébresztéses bug-ról nem tudok nyilatkozni, nekem is volt, hogy azt hittem nem ébresztett, aztán mikor felkeltem, akkor mondták a családban, hogy csörgött mint a.... csak én voltam 7alvó. (arra is érdemes figyelni, hogy aktiválva van-e az ébresztő... a kis óra színes-e az idő mellet?!)
-Az online videó nézés nem a telefon hibájából nem megy... router beállításoktól függ, ha jól tudom, akkor a FAQ-ban már le van írva , hogy mit kell állítani a routeren. Nekem is ez oldotta meg a problémát TP-link routerel.
A többit passzolom, nem használok wetravelt.
[ Szerkesztve ]
-
Peti_KM900
tag
Sorstársa!
Rendelek ebayen tükörfóliát, kinek kell. 3at rendelnék és 2től megválnék. Ha kell valakinek, akkor szóljon. Ha esetleg több kell, az se gond.
[ Szerkesztve ]
-
Ap3x89
aktív tag
válasz Peti_KM900 #14615 üzenetére
mennyibe kerül egy?
Kiski: összedobod nekem akkor majd azt amit privbe kértem?
[ Szerkesztve ]
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
bzroli
csendes tag
válasz Peti_KM900 #14617 üzenetére
Szia!
Én is benn lennék a tükörfóliás üzletbe.Ha neked jó, írj pü-t.HTC Incredible S
-
Peti_KM900
tag
válasz bzroli #14618 üzenetére
Nem tudom mikorra lesznek itt, még nem rendelem meg. Várok még pár napot.
A pénzt előre kérném (tudom, hogy nehéz megbízni egy vad idegenben, de így olcsóbb), ígérem nem lépek meg vele. Vagy mehet utánvétel is, úgy viszont csak a postát gyarapítjuk.
Szóval el kell dönteni. -
Viper26
nagyúr
válasz Peti_KM900 #14615 üzenetére
Talán ezt lenne érdemes UK-ból, hamar itt van, amúgy egyet megvennék tőled.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
bzroli
csendes tag
válasz Peti_KM900 #14619 üzenetére
Privátba megadod a bankszámlaszámod, és átutalom a pénzt.Ha Neked jó.
HTC Incredible S
-
Peti_KM900
tag
Akinek kell az általam belinkelt fóliából, az írjon privátot, mert a fórumból nem fogom tudni kimazsolázni (és nem is szeretném). + írja meg, hogy szeretné megkapni. Olcsón vagy drágán.
Amíg nem biztos a vásárlás, addig nem kell pénzt küldeni.
Majd írok, hogy mikor fogom megrendelni. Kb. hétfőn.[ Szerkesztve ]
-
bzroli
csendes tag
Melyik kdz fájlt kell betölteni,tudja valaki?
V10CB_03.kdz vagy V10CB_04.kdz
mindkettő nagyjából azonos nagyságú.
Vagy a VADM megbízhatóbb?HTC Incredible S
-
Ap3x89
aktív tag
válasz Peti_KM900 #14617 üzenetére
de ez nincs kivágva az érzékelőnél
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
///M
tag
válasz Peti_KM900 #14626 üzenetére
A tükörfólián keresztül mennyire lehet látni a kijelzőt?
Vagy csak "vakításnak" jó? -
bzroli
csendes tag
És azt honnan tudom leszedni?
Mert a FAQ-ból nem jó a link. Tudnál adni egy linket?HTC Incredible S
-
sagesz93
addikt
válasz Peti_KM900 #14631 üzenetére
egyik a fényérzékelő a másik a távolságérzékelő ha jól tudom.
Hogy melyik melyik azt nemtudom, de ezért sem akarok venni többezres fóliát amin nincs kivágva, akkor vághatom ki itthon, és nem biztos hogy úgy sikerül ahogy kellene. -
kiski
aktív tag
Lehet hogy engem is érdekelne a fólia. $ vagy Ft? Bankszámla, vagy paypal? (Még én is várok a pénzemre)
Egyébként ha emlékeztek, írtam egyszer, hogy szinte eszméletlen olcsón találtam Sennheiser CX500-ast az E-Bay-en. Mondtátok, hogy ne rendeljem meg, mert szinte biztos, hogy kamu. Hát meg fogom rendelni, már csak kíváncsiságból is, és nem tudok rajt bukni szinte semmit. A sztori csak annyi, hogy én hobbiból pókerezek. Kaptam ajándékba $2-t, és kicsit megpörgettem... lett belőle $25! $20-at leutaltam magamnak, E-bay-en be tudok vásárolni...
Tudom javasolni mindenkinek ezt a módszert!kiski
-
Viper26
nagyúr
válasz Peti_KM900 #14632 üzenetére
Yep, kb 1K a hármas csomag, mondjuk ha nincs kivágva az elég szívás.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
greenmeister
tag
válasz Peti_KM900 #14632 üzenetére
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
Joe bácsi
őstag
Tud vki olyan magyar nyelvű progit aminek a segítségével mp3-ból tudok részt kivágni? Be akarok egy zene részletet állítani csengőhangnak.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
bzroli
csendes tag
Hi!
Valaki tud adni egy linket a VADM letöltéséhez?
A FAQ-ba nem jó,nem tudom az általa adott linkekről letölteni.
Előre is köszi.HTC Incredible S
-
kiski
aktív tag
-
Joe bácsi
őstag
válasz Peti_KM900 #14648 üzenetére
Ok. Jól jönne.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
kiski
aktív tag
ÚÚÚÚRISTEN!
Behaltok srácok! Próbáljátok ki: 3D mozit tegyetek a telefonra... Komolyan! Én tettem fel 1 filmet 3D-s. Van itthon néhány szemüvegem hozzá... 720as felbontás. Magas bitarány! Akkora élmény... Buszon a néni megkérdezte, hogy miért van rajtam napszemüveg... Erre megnézettem vele! Kisebb szívroham kapta el! Próbáljátok ki!!!!!kiski
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!