- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb_bence
csendes tag
válasz Aryon87 #4450 üzenetére
Igen, őket is néztem.
Ami nekem a VIP felé döntötte eddig a mérleget, az a 4x annyi vásárlói vélemény árukeresőn, az 1 év gyári garancián túl a +1 év saját szoftveres garancia, meg az, hogy van fizikai boltjuk.Persze itt (főleg) szívesen hallgatok tapasztalatokat, hogy kinek melyik..
-
Aryon87
félisten
válasz bb_bence #4452 üzenetére
Na igen, az is fontos szempont. Sajna nem ismerem ezeket a boltokat, sosem vettem semmit ilyenekben. Evek ota szolgaltatos rablancban hozom ki a telokat, 2 evente valtok, a G5 az kivetel, 1 ev utan a G4et valtotta csereutalvanyosan, es sajna megint erre a sorsra jutottam.. Jovo juliusban jar le a G4 husege, annak a torlesztojet fizetem most is a G5-el
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vivo2000
tag
Üdv mindenkinek én is beléptem a táborba,nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel valami csodálatos.Samsung galaxy s7-ről váltotam de nem bántam meg remélem nem is fogom később se de mmindent egybevetve szuper kis teló az egyszer bíztos...
-
vivo2000
tag
Egy kis segítséget szeretnék valakitől kérni melyik internet böngészöt ajánljátok...A segítséget előre is köszönöm...
-
gretzky77
veterán
válasz bb_bence #4452 üzenetére
Szia én már 2 db Lg V10-et vettem az euró GSM boltban mindkettő bontatlan dobozos ,számlával kitöltött Lg garanciajeggyel! Van fizikai boltjuk,rendesek korrektek voltak! A 2.év szoftvergari mint írtad azzal nagyjából semmit nem érsz,max csinálnak egy szoftverfrissítést,amit te is meg tudsz otthon!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Az hogy lehet,hogy ez a teló az XXL GSM-nél 119.000 a Speedshopnál meg 230.000 ft ennyit jelent a plussz ajándék kamera modul? Mitől lehet ekkora különbség, mind a kettő új.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
G5 megy a szervizbe. Durvul a beeges + megint forr, es azt hiszem meg a mai nap el is koszonok mint G5 tulaj. Ha van ra igeny, maradhatok topikgazda, ha nincs, atadom a posztot aki szeretne vinni tovabb.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz vivo2000 #4465 üzenetére
Ha jol lattam, egy helyben van.
Mas: szervizben van, perpillanat se G5, se csereutalvany.. Jovo heten derul ki mi lesz a folytatas, ugyanis a garipapir itthon maradt. Emailban kellett elkuldjem nekik.
-
Aryon87
félisten
válasz joekajoeka #4467 üzenetére
Arra en is
Telenornal derul ki jo szerencsevel jovo heten.. Ha sikerul, S7e, ha nem, akkor P9[ Szerkesztve ]
-
joekajoeka
tag
válasz Aryon87 #4468 üzenetére
Hat en nagyon kivancsi vagyok, en szurkolok a S7E-nek, de ugyan akkor erdekes lenne tudni, hogy a huawei IPS kijelzoje is beege!?
Amit az LG muvel az minosithetettlen, olyan kijelzot gyartani ami a dobozbol kiveve beeg, szellem kepes marad egy vicc!
A vadi uj csere JDI kijelzo az elso ora utan halvanyan beeget nekem (nem is merem leirni a G4 forumba, elkuldenek a p***ba). Lassan lassan egyre jobban latszik, de meg nem annyira, hogy vissza vigyem, ja es erdekes ez nem rozsaszinu marad mint az eredeti LGD kijelzo hanem inkabb feherkes.
Kapjak be[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz joekajoeka #4469 üzenetére
Jo lenne ha osszejonne, Telenoron mulik a dolog. Ha nem jon ossze, akkor P9 lesz belole.
Amugy legutobibszervizbol valo kijovet utan par orara mar nalam is lathato volt a beeges, aztan vagy 2 hetig nyugton volt, majd kokemenyen beegett..
Csak az LGnek egnek be a paneljait, mashol nem olvastam ilyent.
Mar a V10 topikban is olvasni errol...Masik topikbannolvastam egy cikket, az LGnel igazgatovaltas volt, a V20 sem hozza az elvart eladast..
-
Aryon87
félisten
válasz bb_bence #4472 üzenetére
Nem tudom milyen gyakori. Nekemnmar 3 honap utan jelentkezett, ra 1 honapra vittem be elsonek a szervizbe. Azota kb havonta jarok, most van bent ugye 3x-ra. LG lassan berletet is kiallithatna nekem
V20 a G5 formatervet vette az modularitas nelkul..
V10 sokkal mutatosabb amugy nala.
Ahogy a G4 is szebb a G5nel.[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz Aryon87 #4471 üzenetére
Hát V10 topicban nem nagyon olvastam erről a beégés dologról ,talán ha egy ember említett hasonlót! Használtam S7e-t kiváncsi leszek a véleményedre szerintem nem ad annyival többet, nekem a kamera sem nyújtotta azt a hű de jó érzést,nem éreztem annyira jónak anno S6e boltból kihozva,kibont és igencsak felemás kijelző! Konkrétan az alsó fele rózsaszín árnyalatú volt! Cserélték egyből,csak azért írom,hogy ott sem fenékig tejfel minden!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Aryon87
félisten
válasz gretzky77 #4474 üzenetére
1-2 esetet olvastam csak, nem nagy beégéshullámot mint G4 és itt.
Samu az Samu marad, tudom, hogy nem egy tökéletes telefon az sem.
P9 fele jobban húzok, mint a Samu felé, bár hajt a kíváncsiság hogy mit is tud az a telefon.
Elvileg rengeteget javult az S7e.
Ami még mai napig tetszik nekem az a V10 és Mate 8. Mobilcorner-nél mind2 130k áron van.[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz vivo2000 #4477 üzenetére
Ez igazabol tetszesfuggo. Hasznos, mert latod az idot ertesites ripusat, nekem a Led hasznosabb volt, mert amiket haaznalok, azokhoz kulon szin volt hozzarendelve, pl viber vilagoskek, gmail lila, skype, sms sarga, nem fogadott hivas gyors piros stb..
Sajna itt az AOD nemnolyan mint Samunal, itt az egesz kijelzo aktiv, ami jobban hozzajarul a meruleshez.[ Szerkesztve ]
-
Tomtotom
senior tag
válasz Aryon87 #4475 üzenetére
Szia! LG G4—em volt 4hónapig. Nekem is beégett + bootlop. Eladtam. Április óta egy Huawei mate 8-at nyúzok. Tökéletes, nem adnám oda semmiért. JDI panel, de nem ég be, semmi hiba, pedig eddig nem volt olyan telóm, ami ne járta volna meg a szervízt. Az akksi 3* a G4-hez képest,2-3 naponta töltöm, még a legdurvább játéktól is épp hogy csak langyos. Nem fogod megbánni. A kijelzőt felbontásilag észre sem lehet venni. A kamerát nem használom sűrűn, így nem tudom a G5 és a Huawei közötti különbséget. Talán a Huawei márkával neked is szerencséd lesz. Nekem az volt.
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
Aryon87
félisten
válasz vivo2000 #4480 üzenetére
Ez jó kérdés, most G5 híján most nem tudok ebben segíteni, de emlékeim szerint nincs erre lehetőség, hacsak nem beállítás kérdése valahol. Ebben remélhetőleg a többiek tudnak segíteni.
Tomtotom:
Igen, az akksi eléggé bika pedig "csak" 4000-s. De mégis duplaanyit bír mint a G4-G5, V10nél meg 3x annyit bír. Összehasonlításban megnéztem.
A "melyik okostelefont vegyem" topikban a legtöbben a P9-et javasolták, utánanéztem a telónak, valóban faxa meg minden, de basszus, meglepve láttam hogy csak 5.2col a kijelzőmérete, vagyis még kisebb mint a G5
Mate8 ugye 6col, és nem érezni, + a kijelzőarány is igen jó.
Ha a Telenor visszaadná a pénzt, akkor lehet azt veszem meg végül. Kétlem hogy lehet bűvészkedni telenoréknál a csomagokkal hogy az S7e-t kihozhassam.. Bár azt is kétlem hogy az eddig letörlesztett pénzt visszaadják, mert nem 5k összegről van szó..
Köszi az infót, jól jött.[ Szerkesztve ]
-
Tomtotom
senior tag
válasz Aryon87 #4482 üzenetére
Szívesen. Biztos emlékszel rám, én panaszkodtam elöször a beégésel kapcsolatban. 2-szer járta meg a szervízt, és eladtam. Nekem az akksi és az anyagminőség + az, hogy a 6" kijelző ellenére nem igazán nagyobb a készülék, eldöntötte a választást .
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
Aryon87
félisten
válasz Tomtotom #4483 üzenetére
Igen emlékszem
Nálam is az akksi és a kijelzőméret ami a Mate 8 felé húz. Láttam élőben is tmobilnál, brutál egy gépezet. P9 se kutya, csak eltörpül mellette.. P9 plus jobb a méret és anyaghasználatban. Fémesebb.. Csak Telenyomornál nincs.
-
ßrainiac
addikt
válasz Tomtotom #4485 üzenetére
Pont Mate 8-ra akartam cserelni, hogy ne meg1x Nexus 6P legyen, es baromi jo telo tenyleg, de nem tudnek megbaratkozni a kameraval. Sot, meg a Mate 9-ben sem olyan a kamera amirol beszelni lehetne ..pedig abbol egy pro..!
Le is vettem a hirdetest, marad a G5, mert egyelore semmi baja es egyre jobb a Nougat is.
Szerintem ebbol G6 lesz, semmi masra nem tudnam elcserelni amivel elerhetnem a "huha" erzest (persze Mate minusz kamera az huha lenne, dehat nekem az is fontos).
Lenyeg a lenyeg, ha ez a telo teszi a dolgat, akkor az egyik legjobb. Amiota pedig tok nelkul hasznalom, minden alkalommal jo kezbe venni
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz csibabu #4488 üzenetére
A beeges intenzitasara ertettem.
Sztem ne is vard meg. Vidd be, mond hogy beegett a kijelzod, es mar veszik is befele. Ma igy csinaltak. Srac meg se nezte, mar vette ki a kartyakat, es irta is az adatokatXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
vivo2000
tag
Az hogy van ha kiválasztok egy csengő hangot akkor az valamivel halkabban cseng mint mikor csak belehalgatok ez miért van így ez másnál is így van.
-
vivo2000
tag
Még arra lennék kiváncsi hogy mit jelent az lgd kijelző vagy van már másik fajtája is az hogy tudom meg nézzni hogy milyen kijelző van benne a telómba..
-
Aryon87
félisten
válasz joekajoeka #4499 üzenetére
Es pont emiatt visszateros a G5 a szervizbe.. Lehet ha lenne JDI tipus, akkor nem ment volna mar 2x-ra se be, nemhihy 3x-ra
Sanda gyanum, hogy a G5-hiz kapcsolodo gyartasok is lealltak.
Novemberben is aprilisi gyartasu akksit kaptam.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest