- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bercireka
újonc
Jol van.. Koszonom szepen mindenkinek!
-
boksz
senior tag
válasz Aryon87 #4386 üzenetére
Szia,
Nem normális a kijelző folt, nem kellene ott lennie. Vidd vissza míg lehet !Nekem ez a telefon ( Samsungok voltak, azok is tökéletesek ) Egy nagyon nagy pozitív történet.
Félve vettem meg a márkát, de hozza a felső kategória szintet.2 napig bírja ( játék, telefonálgatás, facebook, fotózás, szerkesztés stb. ) az email pontosan érkezik, nem ragad be a telefon, jó a Skype video, facebook video, szép képeket készít, szóval amiket itt olvasok gondokat semmi de semmi nincs meg !
A telefont nem piszkálom, gyári független, csak gyári frissítést teszek fel rá, megvárom a hivatalos kiadást.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
firemanus82
senior tag
válasz ßrainiac #4393 üzenetére
Nálam dettó ugyanez a gmail. De ha belépék a telefonon vagy a gépen rögtön csilingel 😡
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Az a Nougat rom ami az összefoglalóban van azt fel lehet tenni vagy van már újabb? Úgy hallottam a Samsungnál már 3. kiadás is van ezért kérdezem hogy nálunk mi van,és hogy ez próba verzió vagy már a végleges kiadás persze csak egyenlőre. Gondolom itt is lesz majd frissítés.
Köszönöm a választ. -
Aryon87
félisten
válasz dkovizoli #4412 üzenetére
Betateszt verziojuk van csak, 3. frissitest kapjak. Azt mondjak nagyon jo. Es ugy tunik sokkal tobb feature-t kap, ami baromi jol nez ki.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SpongyaBob
veterán
Kár, hogy nem értek az apk szerkesztéshez meg az átheggesztéshez, mert a V20 camera appja már nálam van Csak ugye ez így nem települ fel valamit mókolni kéne vele.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
dnelb
veterán
válasz SpongyaBob #4417 üzenetére
majd megoldják xdan
-
Trolee
aktív tag
válasz kakuk100 #4419 üzenetére
Nem feltétlen ide, de szerintem titeket is érdekel:
Sziasztok!
Újra lett egy G4-m, de sajnos ez is bootloop hibás lett.
Ami nem lenne olyan nagy gond, viszont az hogy a jótálláson szereplő IMEI szám a dobozon lévővel megegyező,
viszont a készüléken lévő számtól az utolsó 3 karakter eltér, az már gáz, de nagyon...
Érdekes módon az originál matrica is duplán van rajta, mintha valamiért felbontották volna, mondjuk a telefon kicserélése miatt.
Nehezen tudom elképzelni hogy ez a véletlen műve lenne, köszi ujGSM.
1+1év(1év teljes+1év szoftver) garancia lenne rá, de elmúlt egy éves.
Láttok valami esélyt a költségmentes javíttatásra? -
adomok
tag
Sziasztok,
gondoltam lassan 1 hónap használat után leírom, hogy nálam tökéletes a telefon. G4-et váltott, az is maradt tartalék telónak. Ahogyan korábban írtam, csak az ujjlenyomat szenzor miatt váltottam, ha lett volna a G4-ben akkor még évekig maradt volna. Szóval az eddigi szokásaim alapján a G5 nálam tovább bírja akkuval, a nap végén 40-50%-on kerül töltőre. Üzleti telefonként használom, folyamatosan megy a mail szinkron (több fiók) mobilnettel vagy wifivel, bt folyamatosan bekapcsolva, nfc napi használatban, helyadatok szintén. Böngészés, telefonálás, e-mail, viber és banki app van használatban. Fotózni szoktam, de ha fontos a kiváló minőség akkor előveszem a pentax gépemet :-) A rendszer eddig pörgős, olyan problémákat amiket itt olvasok néha, nem tapasztaltam. A hivatalos nugát is felment, a bridge ajánlotta fel, hr nem volt és így is hasít a telefon! Egyszóval továbbra is azt mondom, hogy ár/érték bajnok ez a telefon, úgy mint az összes korábbi Lg csúcs teló. És a küllem is egyedi! Bár én is kütyüb@zi vagyok, de már most tudom, hogy nem fogom lecserélni ezt a telót egy jó darabig!
-
lfarkas
aktív tag
Vezetékes v vezeteknelkuli megosztást próbálta valaki? MHL, MIRACAST v egyéb okossag TV képernyőre ?Üdv.
-
firemanus82
senior tag
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
bb_bence
csendes tag
Sziasztok!
A telefon navigációs képességeit tudná nekem jellemezni pár szóban?
Sokat használok offline térképet külföldön, illetve tracker programokat, így fontos lenne a kamera mellett. Láttam, hogy kijött a HERE ami a windowsok kiváló offline térképe, szóval ez plusz pont, de milyen a teló jelvétele, GPS, stb? -
csibabu
tag
Üdv! Jelentkezett nálam is a beégés. Persze csak ha olyan a háttér akkor látszik de na engem akkor is zavar hogy nem tökéletes. Lehet kezdeni ezzel valamit? Garanciában nem fogják megcsinálni csak ha erőteljesen látszik majd?
iPhone 14 Pro
-
Aryon87
félisten
válasz csibabu #4437 üzenetére
Nem szolnak erte semmit. Beviszed, kozlod beegett a kijelzod, es be is veszik. Javaslom azt is mond hogy ne a TMX-hez kuldjek..
Valoszinuleg ismet LGD panelt kapsz, amivel ismetlodik a tortura.. Eleg csak az en peldamat figyelembe venni..
Csinalj egy kepet is rola biztos ami biztos..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz csibabu #4439 üzenetére
Nekem szo melkul bevettek mar 2x.. Tudnak a beegesrol, mint hiba.
Telom varja a 3. menetet.. Barmikor vihetem. Mar csereutalvannyal jonnek ki. Ezen (is) ment a vita itt mult heten.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz csibabu #4439 üzenetére
Amigy miota van a jelenseg? Lehet erdemes varni, hogy erosodjon a beeges. Nalam mar 5 perc utan orakig lathato, ugy hogy hideg a telo.
-
bb_bence
csendes tag
válasz Aryon87 #4440 üzenetére
Amúgy ez a csereutalványos dolog hogy működik, csak ott van a garanciában ilyen ahol te vetted? Vagy ez így általános? Miért nem viszed vissza akkor ?
Valaki tudna nekem fotózni egy ilyen kijelző beégést, hogy hogy kell elképzelni? Szerencsére még sosem tapasztaltam, ezek szerint G5-nél általános
-
Aryon87
félisten
válasz bb_bence #4442 üzenetére
Igy kell elkepzelni
Most ugyanilyen
X ido utan eltunik. De ha 1x mar megjelent, az onnantol meg is fog jelenni minden hasznalatkor. Szurke feluleten latszik, vagy elougro ablaknal ami mogott besotetul a hatter, es ha elforditod a telot.3x fodarab cserenel az LG szerviz csereutalvanyt allit ki, amivel oda kell menned keszulekestul ahol vetted. Szolgaltatonal ez sima ugy, GSM boltnal a bolt valogatja.
G4 topikban volt mar macera ezzel kapcsolatban.
En bajban vagyok, mert nincs mire lecsereljem a telot. Van ami nem tetszik, vagy visszalepes lenne, van amire baromi sokat kell rafizetni.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz bb_bence #4445 üzenetére
En telenornal vagyok, barmire tudom cserelni. Pl S7e, de az + 40e rafizetes. G5 mar nincs szolgaltatoi listaban..
P9 az olcsobb, vissza is kapnek belole, de kameraban a G5 alatt van joval.
A lenyeg hogy amennyiert vetted a telot, annak ertekeben cserelhetsz. Ha dragabb, rafizetsz, ha olcsobb vissza kell kapd a kulonbozetet.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
bb_bence
csendes tag
válasz Aryon87 #4446 üzenetére
Bocs, én is telenoros vagyok, nem szolgáltatóra, hanem MM-ra gondoltam..
Viszont azt írták, amikor a garanciáról érdeklődtem, hogy: "Fontos megjegyezni, hogy ha nálunk vásárol LG telefont, azt mi bolti garanciával forgalmazzuk, tehát ha hibát tapasztal, akkor a mi szervizünkben tudja csak leadni, de ugyanúgy a gyártói szakszerviz fogja javítani a hibákat. Vagyis a bolti garancia feltételei azonosak a gyártóiéval, annyi különbséggel, hogy a mi garanciánk a második évben is kiterjed a szoftveres eredetű hibákra."
Tehát akkor ennek a csere opciónak itt is érvényesnek kell lennie ha a szerviz állítja ezt ki (?)
-
Aryon87
félisten
válasz bb_bence #4447 üzenetére
Igen. Viszont az LGnek van egy tarsszervize a k.cs.g Telemax (TMX), ami szuper munkairol hires..
Kerdes hogy az MM hova kuldi. Jobban jarsz ha a garipapirt/szamlat magadnal tartva egyenest a Vaci utra mesz, ugyanis nem kell heteket varni, mire az MM meltatja elkuldeni a telot a szervizbe..[ Szerkesztve ]
-
bb_bence
csendes tag
válasz Aryon87 #4448 üzenetére
Bocsi, nem voltam egyértelmű, vásárlással kapcsolatban VIP-Phonera gondoltam, akik írták is, hogy ugyanolyan LG szervizgaranciájuk van, de csak náluk leadni a telefont.. Szóval remélem, hogy ott ugyanúgy él ez a csere dolog
MM-re mint jóval drágább beszerzési forrásra gondoltam a szolgáltató helyett, hiszen mint írtad is, ott már nem kapható
-
Aryon87
félisten
válasz bb_bence #4449 üzenetére
Jaaa keso van latszik.
Az csak kikotes reszukrol, vagy valami turpissag van a hatterben. Szamlaval, amin rajta az IMEI szam, azzal siman mehetsz az LG-hez. Garipapir is eleg ha az ki van toltve. En a szamlaval szoktam menni, az a tutibb.
Nekem a VIP phone sufnisnak tunik.
Nezd meg a mobilcorenr.hu-t, jo aron vannak a telok, es korrektek is.
HTC10-et visszavettek es a teljes vetelarat visszafizettek, mikor kiderult nemet telekomos telok voltak, es a gariztatas, meg a frissitessel problemak adodtak.
Kb 2-3 hete volt tema ez naluk.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs